Nyt hypätäänkin aikakoneeseen ja matkustetaan viime viikkoon (kiitos kirjoittajan laiskuuden ja vklopun iltavuorojen krhm...) nimittäin viime viikon yövapaisiin. Keskiviikkona opetin yöt ja iltapäivällä sain luokseni yhden rakkaan ensimmäistä kertaa melkein 1,5v nimittäin Nellin! (nimi julkaistu luvalla). Nelli on yksi niistä ihanista ystävistä joihin sain tutustua nuorisokuoro Kirvisten aikanani (toinen on Lionea moi!♥) ja vihdoin viimein osui aikataulut yhteen niin että sain neidon muutamaksi yöksi kylään :)

Nelli tuli perheensä kyydillä kun toiset tulivat viettämään päivä Laprannassa joten sovimme tapaamisen Linnoituksen Majurska-kahvilaan, suosittelen, oikein ihana paikka! Ja sitten seuraakin kysymys: kuinka monta ihmistä tarvitaan tekemään selvää tästä lautasmäärästä?

20150722_142137.jpg

:D oikea vastaus on neljä aikuista ja yksi taaperoikäinen, kaikki meni! Ja hyvää oli :)

Melkein 1,5h tuolla saatiin höpöttelyn lomassa menemään ennen kuin Nellin kanssa sanoimme heihei muulle porukalle ja siirryimme minun luokseni. Matkan varrella käytiin samalla kaupassa hankkimassa ruoat. Ensimmäisenä iltana teimme selvää seuraavista:

20150722_185457.jpg

Vähän tärähtäny kuva, valitan. Nuo herneet oli hirmu hyviä ja makeita, mut kirsikoista osa ei ollu vissiin ihan täysin kypsiä. Nekin tuli tosin syötyä leffan merkeissä :) Leffan jälkeen otimme vielä erän Tekken 6:sta pleikkarilla, vuoronperään kun miulta ei vielä kakkoskapulaa löydy mutta hyvin toimi sekin :)

20150722_214037.jpg

Nelli tosin vähän innostu ;D liekö syynä se että neiti harrastaa itsekin itsepuolustuslajia?

Seuraava päivä, eli torstai, sujuikin sitten kaupungilla. Ensin suunnattiin Antikvariaatti Sumaan ja sen jälkeen alkoi jo sen verran vatsa kurnia että suunnattiin syömään... ei kiinalaiseen! ;D käytiin intialaisessa, nimittäin Indiana Curry-nimisessä ravintolassa Laprannan keskustassa, suosittelen! Ja jos sattuu lounasaikaan paikalle niin kannattaa ottaa puffet, just saying. Ja hups, sieltä ei nyt ookaan kuvaa, ehkä ymmärrettävistä syistä, oli nimittäin vähän nälkä siinä vaiheessa kun paikalle päästiin... xD Mutta se siitä.

Ruoan jälkeen pyörittiinkin sitten aikamme kaupoilla, mm. Levykauppa Äx, Lindex sekä useampi kauppa IsoKristiinassa, kuten Punnitse ja Säästä ja Jungle Juice Bar josta haettiin välipala-smoothiet :)

20150723_141727.jpg

Itse otin muistaakseni El Tucanin kun taas Nelli otti Pumpin Ironin :)

Sitten alkoikin pikkuhiljaa olla aika siirtyä takaisin miun luo ja maastoutua sohvan nurkkaan leffojen kera! Ja kuten Nelli tuumasi, leffanamit.com...

20150723_163810.jpg

Popparia, pähkinöitä, karkkia, lisää herneitä (tehtiin selvää yhteensä 3litrasta ehheh) sekä Punnitse ja Säästä -ostokset, röyh...

Samalla maistettiin myös yhtä miun P&S-löytöä:

20150723_162557.jpg

Pukka Womankind-yrttitee, aika hyvää! Etenkin kun pistää hieman hunajaa mukaan :)

Leffat jäi tällä reissulla yllättävän vähälle, nimittäin neljään kappaleeseen:

20150724_124435.jpg

Expendables 3, molemmat G.I.Joet ja Avengers, mutta luulenpa että tähän voi tuumata että ei se määrä, vaan laatu. Naurua nimittäin riitti, etenkin Avengersin kohdalla ;D "What's the matter, scared of a little lightning?" "I'm not overly fodn of what follows..."

Perjantaina olikin lähtölinkki sen verran aikaisin että aikaa oli lähinnä aamupalalle ja tavaroiden pakkaukselle mutta siitä huolimatta oli tosi kivat pari päivää, nähdään taas mahdollisimman pian! ♥

Loppuun vielä selitys jos joku ihmettelee postauksen otsikkoa: Päätin nimittäin antaa Nightwishille uuden mahdollisuuden näin muutaman vuoden tauon jälkeen. Myönnän rehellisesti, että minulle Tarja on ainoa oikea laulaja, mutta uusin tulokas Floor Jansen vakuutti kyllä jo ensimmäisestä nuotista. Ja etenkin tuo Endless form most Beautiful muistuttaa minua todella paljon Once-albumista joka siis on se oma ultimate-lempparini bändiltä. Ja tykkään muutenkin uusimmasta albumista, odotan innolla mitä on luvassa tulevaisuudessa :)

Eipä sitten kai taas muuta, vietän tällä hetkellä ensimmäistä kahdesta vapaapäivästä ja ainakin tänään pysyn visusti kotona yökkärissä :) ensi kerralla taas lisää, ciao!