Tällä viikolla onkii tapahtunu sen verran että nyt tulee vähän niinkuin kollaasi koko viikosta :) lähinnä siksi että en halua postata muutaman kuvan postauksia xD No joo. Maanantain ja tiistain olin töissä kun sain yllätyskeikat yhden sh:n ollessa muutaman päivän sairaslomalla. Keskiviikkona puolestaan oli edessä operaatio multienvaihto...

IMG_1726.jpg

Olen jo vitkutellut noiden kasvien kanssa ihan rikollisen paljon...! Olen aikaisemminkin tuumannut (joskus... aikaa sitten) että äiti on miulle saanu iskostettua päähän sen että mullan vaihdot ja istutukset tehdään aina kuun kasvavassa vaiheessa ja aina se vaihe on lipsahtanut sivu suun ja on pitänyt odotella seuraavaa... mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin puuhaan! Mullat vaihdoin tosiaan tuosta rönsyliljasta ja kiinanruususta, samalla vaihdoin niiden ruukut. Ruusu sai kokonaan uuden ruukun ja lilja puolestaan muutti tuohon ruusun ruukkuun. Lisäksi tuolla liljan takana lasissa näkyy toinen alkukesästä leikatuista kiinanruusun pistokkaista (toisen annoin muuten E:lle, moi♥!) :) se pääsi myös vihdoin viimein ruukkuun (koska se teki kunnolliset juuret vasta tässä syksyn aikana...!). Operaatio alkakoon...

IMG_1732.jpg

Mission accomplished! Noh, lilja menetti muutaman(kin) lehden muuton yhteydessä mutta muuten kaikki ovat kunnossa :) näitä kuvia ottaessa muuten meinasi mennä hermo kameran kanssa kun kaikki kuvat oli sinisävysiä enkä hoksannu ollenkaan missä vika...! Ennenkuin vilkaisin salama-asetuksia... hups! Salama keinovalo-asetuksella ehheheh... asetuksen vaihto ja johan alko onnistua :D aina ei vaan osaa....

Torstaina lähdettiinkin sitten O:n kanssa kirpparikiertueelle. Tosin myönnetään, tuli käytyä myös muualla... mutta aloitetaan siitä kirpparista! Käytiin Laprannan uusimmalla, Wilma's Second hand -kirpputorilla Ratakadulla. Suosittelen, tilat on tosi siistit ja tavaraa tarttuu oikeastaan aina mukaan kun siellä käy :D Tällä kertaa tarttui seuraavaa:

IMG_1743.jpg

Hobitti Smaugin autioittama maa -DVD ja tuollainen kiva Jing-jang-kaulakoru. Olen hieman hämmentynyt että hankin tuon dvd:n nyt vasta xD nojaa, mitäpä siitä. Tuo kaulakoru puolestaan tulee melkovarmasti saamaan uuden ketjun/nauhan mutta muuten tykästyin tuohon yksinkertaisuuteen. (sanoinko tosiaan noin...?)

Mutta sitten se helmi jonka löysin...

20151015_150147-1.jpg

Oi mitkä kengät...! Vagabondin beiget kiilakorko-nilkkurit on lähes käyttämättömät ja muutenkin hyvässä kunnossa. Lisäksi ne on hyvät jalassa! No okei, myönnetään, neljä tuntia kun on noilla kävelly niin kyllä se päkiöissä alkaa tuntumaan mutta se johtuu lähinnä siitä että olen taas hemmotellut jalkojani käyttämällä pelkästään tasapohjia joten jalat on vähän tottumattomat korkoihin... Mutta on ne vaan nätit! Tuo nuottikassi muuten tarttui mukaan F-musiikista joka sattumoisin on Vilman naapurissa :D sinne lähdettiin lähinnä siksi että mie etsiskelen kantokassia koskettimilleni ettei keikkapyyntöjen sattuessa kohdalle tarvis aina lähtä kitaran kanssa vaikka sekin on kivaa, mutta piano kun on se miun "pääsoitin" niin ohjelmisto olisi huomattavasti laajempi :) kassia en vielä ostanut mutta tuo nuottikassi lähti. Miulla on aikaisemminkin ollut tuommoinen mustana mutta se on jo niin vanha että ei oikein uskalla käyttää sitä ettei kamat levähdä ku jokisen eväät :) ja säärystimet on äidin neulomat, monta vuotta vanhat mutta silti niin rakkaat ja toimivat :)

20151015_145923.jpg

Kirpparin jälkeen suunnattiin välipalalle IsoonKristiinaan ja Jungle Juice Bar saapuu hätiin. Mutta nyt on pakko tunnustaa ettei miulla oo minkäänlaista mielikuvaa että mitähän myö tilattiin..? xD

20151015_145414.jpg

O otti kanssa :) ja hyvää oli!

20151015_164816.jpg

IK:n jälkeen päädyttiin H&M:lle kun O:lla on meneillään jonkinlainen vaatekaapin uusiminen ja tällä kertaa ihme kyllä myös mie löysin henkkamaukalta jotain, mitä ei siis usein käy muuten kun korujen tai hiusjuttujen kanssa... Mutta tällä kertaa löysin kivat kevyet neulepaidat! Kokeilin tuota jaden-vihreää ensin ja tykästyin siihen ja kun paidat oli vaan kympin kipale niin nappasin tuon punaisen vielä sisarkappaleeksi. Hyvä päivä! :)

Perjantai-aamuna sitten olikin suuntana kotipuoli ja linja-auto lähti 7:25AM... >.< kyllä vähän nukutti, myönnetään... Reissulle tällä kertaa oli syynä se että miut värvättiin jälleen kolesterolimittaukseen mittaajaksi. Olin yhden yön ja eilen pitikin sitten jo paahtaa takaisin Laprantaan (linja-auton lähtö 8:45AM) jotta ehti lauantain teatteri-harkkoihin. Nii, tässä vaiheessa uskaltaakin kai tunnustaa että m-opiston lauluryhmä (johon liityin tänä vuonna) on mukana Ennenkuulumatona-musikaaliesityksessä Laprannassa, ensi-ilta ensi perjantaina JAIKS! Mutta kivaa on ollu ja hei, sivuuttaisinko muka mahdollisuuden päästä laulamaan isolle lavalle rooliasussa? I think not! Ja vielä musikaalisävelmiä, vielä parempaa! Tulkaahan kattomaan jos kinnostaa :)

Mutta se matka kotipuoleen! Linkkimatkalla miulla on aina peruseväät:

20151016_073420.jpg

Vissy-pullo ja suolakeksejä. Pienestä pitäen oon ollu tosi herkkä matkapahoinvoinnille jos en kato tietä. Iän myötä se on vähän helpottanu mutta välillä se muistuttelee itsestään... tuo mango-guava-vissy on muuten miun lemppari ja myös kestoevät yövuoroihin :)

20151018_093236.jpg

Ajanvietteenä miulla on aina kirja, NintendoDS tai neulomus. Tai kuten tällä kertaa, kaikki kolme. Tosin tällä kertaa mitään noista ei tullut matkalla käytettyä, oli nimittäin taas semmonen kerta että heti kun yritin esim kirjaa lukea niin mahassa alkoi velloa... Joten keskityin vaan musiikinkuuntelemiseen ja suolakeksien mutustamisen :)

Tuo George RR Martinin The Ice Dragon-kirja on muuten hyvä! Suosittelen jos Game of Thrones kuuluu lemppareihin :) plus siinä on kuvitusta joten lukeminen tapahtuu aika nopeasti, ainakin miulla :)

Jeps, eipä siinä kai taas muuta. Tänään vietetäänkin päivä ihan rennosti ja huomisesta lähtien illat meneekin harjotuksissa ensi-illan lähestyessä iik...! Wish me luck..

Ensi kertaa, ciao!

Ps. Jos joku otsikkoa ihmetteli niin tuo biisi on soinu päässäni viimeiset pari viikkoa ja kun kengistä puhuttiin niin... :D