No niin, eiköhän laiteta homma käyntiin!

Ihan ensimmäiseksi voisin purkaa kamerasta loput koruhaaste-kuvat. Niitä onkin siellä neljän viikon edestä hupsis...IMG_0008-normal.jpg

Aloitetaanpa camé-koruilla taas vaihteeksi. Kaverilta ostettu sekä Hello Kitty että tuo "perinteinen" camé. Punainen lasikoru on ostettu joskus aikaa sitten (joltakin) markkinoilta, perhonen on Askaretta-liikkeestä löydetty ja viimeinen rypäs jossa on kaksi avainta,lukko ja pieni kruunun on... öhm... Robin Hoodista heheh... Ja tuon korun kun otin illalla pois niin huomasin että rinnassa oli semmoinen sinertävä läntti ohops... Pitänee käydä värittömällä lakalla läpi nuo killuttimet heheh.

IMG_0010-normal.jpg

Seuraavalla viikolla aloitti mummolta peritty risti-koru. (kyllä siinä on risti keskellä!) Toisena puolestaan askaretta-liikkeestä löytynyt "hopea"-medaljonki. Miuta on jostain syystä aina kiehtonu medaljongit, vielä ei ole sattunut eteen sellaista jonka sisältä löytyisi vanhojen elokuvien mukaan salainen viesti, aarrekartta tai rakkauskirje vuosien takaa... öhm... no niin, aina saa unelmoida. Kolmantena kesätorilta löytynyt nuottiavain. Samana päivänä oli muuten Glitteristä löytyneet korvakorut joista toinen on nuottiavain ja toinen nuotti, kaverini nauroi että oletpas sinä musikaalinen tänään :). Sitten on isoskala (olen toiminut muutaman vuoden isosena) ja jälleen Askaretta-kaupasta löytynyt risti.

IMG_0012-normal.jpg

Seuraavan viikon avasi hopeinen siipi-koru joka on... askaretta kaupasta josta puhun tästä eteepäin askina, ei jaksa kirjottaa heheh... Sitten taas neitokaisia, Sunny's liikkestä on tämä kaunokainen, sitten askista löytynyt pronssin värinen avain. Neljäs koru puolestaan on yo-lahja äidin sukulaiselta joka asuu Saksassa. Koru on siitä hauska että se tavallaan ei ole yhtään miun näköinen mutta taas toisaalta prikulleen miun tyyliä. Ja viimeisenä markkinoilta löytynyt camé.

IMG_0025-normal.jpg

Ja viimeinen viikko lähtee! Ensin askista löytynyt pronssinen linnunhäkki ja sitten taas vähän sukuperintöä, toiselta mummilta äidin kautta minulle päätynyt koru jonka keskellä on spektroliitti-kivi. Yrittäkääpä sanoa tai vielä paremmin kirjoittaa tuo kivilaji nopeasti... Kolmannessa korussa pitäisi tietojen mukaan olla makean veden helmiä ja ruusukvartsia, en tiedä pitääkö paikkansa, kenties mutta nätti on! Tiikerinsilmä-risti on löydetty ulkomailta, ostin sen Tsekistä kun oltiin siellä kuoromatkalla jokunen vuosi sitten. Ja viimeisenä (hieman kulunut) hopeinen lintuhäkki, myös askista.

Ja huhheijaa, koruhaaste over! Tein sen! Nyt voikin sitten palata siihen että käytän pari kuukautta samaa korua ennen kuin siirryn seuraavaan ja toistan heheh.

Loppuun vielä pieni juttu...

IMG_0030-normal.jpg

On tää sairaanhoitaja-koulu vaarallinen paikka, eilen luokassa kaikilla oli joko jalka tai käsi paketissa, joillain molemmat. Kokeiltiin nimittäin kipsaamista! :) ja vähän oli kivaa, 6 h päivä meni ihan liian nopeasti ohi! Ja totesin että jos joskus onnistun telomaan itseni kipsikuntoon, mie haluun oranssin kipsin heheh...!

Eipä tässä kai sitten taas muuta. Ciao!