Pitkästä aikaa, viimeistä lomaviikkoa viedään ja ensi viikolla on sitten paluu koulunpenkille vielä kolmeksi viikoksi ja sitten alkaa 12 vk syventävä harjoittelu huu! Miten voi olla mahdollista, että noin puolen vuoden päästä pitäisi olla jo paperit kourassa, vastahan minä lähdin kotoa!

IMG_0084-normal.jpg

Tahvo

IMG_0080-normal.jpg

Jopi

Kodista puheen ollen, karkasin sinne taas viime viikolla seikkailemaan marjapuskiin että saa talvella mustaviinimarjamehua. Nämä kaksi karvakuonoa olivat vastuussa työnjohdosta :) Ja myönnettäköön, kuvat on otettu edellisellä reissulla noin kuukausi sitten (kuten äiti varmaan huomaa tuosta nurmikosta joka vielä ei ole palanut ihan karrelle) mutta kun viime viikolla kävi suuri tragedia ja unohdin kameran matkasta!

IMG_0094-normal.jpg

Tällä viikolla kokeilin ensimmäistä kertaa vegevohveleita Through the Looking Glass-blogista löytyneen ohjeen mukaan ja oijoi tuli hyviä! Jopa parempia kun perustaikinalla tehdyt heheh :D taidankin siirtyä tähän. Itse söin vohvelini mansikkahillon ja pakastimesta löytyneen suklaa-nugat-jäätelön kanssa.

repo_the_genetic_opera_japanese_movie_po

kuva googlesta

Lisäksi kulttuuri-rintamalla on uusia tuulia, kaverini esitteli minulle Repo! The gentic opera-nimisen rock-operan ja vaikka ensin en hirveästi asiasta innostunut, kun O soitti ensimmäisen biisin, oli tämä tyttö myyty. Jälleen kerran taas vähän nolottaa miten helposti olen musiikinvietävissä mutkunmutkun...! Ja kaiken lisäksi tässä kyseisess operassa on Anthony Head ja Sarah Brightman! Anthony Head on minulle tosiaan tullut tutuksi Merlin sarjan Uther Pendragonina eli Arthurin isänä, ja nyt on pieni ongelma... Kun katsoin tuon Repon ensimmäistä kertaa, näin Uther Pendragonin... Nyt kun yritän katsoa Merliniä, näen Repon Nathan Wallacen...!

images-normal.jpg

kuva googlesta

Sarah Brightmanin esittämä Blind Mag on noussut omaksi suosikikseni, vaikka leidin silmät onkin vähän creepyt mutta mitäs pienistä :D

Eipä taas muuta uutta, painun tästä vähän panikoimaan ja harjoittelemaan, on nimittäin pieni keikka tulossa viikonloppuna, eikä ihan pienikään... Lupauduin laulamaan rakkaan ystävän häissä lauantaina ja juuri viime yönä näin unta jonka voi summata sanalla unohdus, unohdin taustamusiikin, unohdin sanat, unohdin kokonaan laulaa...! Jaiks...

Mut joo, ei muuta. Ciao!