Helouta vaan, viimeisin viikko mennyt oikein mukavasti syysflunssassa... Se yksinasuessa on ärsyttävää kun sairaslomat pitkittyy aina muutamalla päivällä kun juuri kun alkaa olla aika hyvä olo ja kuume melkein poissa, on ihan pakko lähtä käymään joko kaupassa tai apteekissa (jotka onneksi löytyy sadan metrin päästä) niin kotiin tullessa kuume on jälleen noussut ja ei muuta kun parasetamolia naamaan... Nyt voin lopulta kuitenkin sanoa olevani jälleen terveiden kirjoissa ja onnellinen kahdesta asiasta. Etenkin siitä, että maanantaina pääsee taas takasin töihin ja siitä, että tällä kertaa säästyin täysin siltä minulle tyypilliseltä ensin kuivalta ja vähä vähältä limaisemmaksi muuttuvalta, hakkaavalta yskältä. Joko ei pöpö tällä kertaa keuhkoihin asti päässyt tai sitten syynä on se järkyttävä teemäärä jonka olen kurkuuni kaatanut viimeisen viikon aikana :D on tainu tulla juotua teetä viikon aikana enemmän kun koko vuoden aikana. No kun jollain ne kofeiini-varastot on täydennettävä kun kurkku kipeenä ei tee yhtään mieli kahvia! Oon viikko sitte juonu edellisen kahvikuppini :P

Viikko onkin sitten kulunut sohvalla telkkaria kattellen, C-more kanavien leffat ja Jimin, Fatkan ja Fakta XL -kanavien dokkarit on olleet viihdyttäjiäni (ja olen todennut sen että vaikka onkin syksy, aamutarjonta tv:ssä on yhtä huono kuin kesäll... ostostv:tä kuudelta eri kanavalta ja lopuilta tulee jotain saippuasarjoja joihin en onneksi sortunut...). C-More kanavilla on tosin se, että siellä pyörii samat leffat ohjelmistossa, on mm. Kolme Muskettisoturia tullut katsottua kolmeen kertaan (kertaakaan ei kokonaan) Hobitti kahdesti (sen katsoin molemmilla kerroilla kokonaan heheh... Tolkien fani ilmoittautuu...!) Kung Fu Panda 2 kahteen kertaan (haluan nähdä alkuperäisen! Gary Oldman pahiksena on vaan niin... vastustamatonta...) ja sitten tuli yhtenä iltana katsottua sellainen uusi tuttavuus kuin Hanna, joka jätti vähän hämmentyneen olon. Tuntu että elokuvan jälkeen mielessä oli paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia mm. hahmojen välisistä yhteyksistä ja tämä ärsyttää koska olen tälläinen turhan nippelitiedon ystävä.

Lisäksi olen ollut syyskuun ajan sellaisella nostalgiatripillä ettei tosikaan! Kanava-kortilleni kuuluu Bonuskanava joka vaihtuu kuukausittain, tässä kuussa se on 4Nappula. Uteliaisuuttani kurkin millaista ohjelmistoa siellä on ja.... silmäni levisivät lautasiksi ja leukani putosi lattiaan. Lukiko ohjelmistossa todellakin Sandokan!? Siis se Emilio Salgarin kirjoihin perustuva piirretty merirosvo Sandokanista? Sama sarja jota itse katsoin pieni tytönsydän syrjällään melkein 20 vuotta sitten?!!

IMG_0748-normal.jpg

Lady Mariana & Sandokan

IMG_0751-normal.jpg

Yañez & Surama

Kyllä! Kyllä!!!!! Se oli! AAAAHHH!!! Öhm... niin, se ikä oli mitä...? Heheh. Mut oikeesti, rakastin tuota sarjaa pienenä, ja jo silloin tuli tämä poikatyttö-puoleni esiin siinä, että vaikka ihailinkin Marianaa, hienoa leidia joka sai käyttää mekkoja ja muuta, oli lempparini silti tuo intialainen tanssija Surama. Lempipiraattejani en pahemmin enää muista, paitsi sen että tykkäsin ihan simonaan Malkosta :) Kolmivuorotyön takia osa jaksoista on jäänyt näkemättä joten pakko oli kääntyä Youtuben, tuon videoiden aarreaitan puoleen ja sieltähän löytyi koko sarja kokonaisuudessaan jei! Tosin ihmettelen että tuosta ei ole tullut kakkostuokkaria (ainakaan tietääkseni) sillä kaikki langat eivät solmiudu viimeisessä jaksossa vaan joitakin asioita jätetään auki. Mutta mitäpä pienistä :)

Loppuun ajattelin vielä listata taas vähän musiikkia, nimittäin kesän ja syksyn aikana soittolistalle löytyneitä k-pop biisejä hehe :D

The Baddest Female -CL

Gentleman -PSY

Insine -BTOB

WOW -BTOB

Lie -N-sonic

Falling in love -2NE1

nu ABO -f(x)

Wolf -EXO

TRAP -Henry feat. Taemin & Kyuhyun

This Love -Shinwa

COUP D'ETAT -GDragon

Freeze -Block B

Tell Them -Block B

Bounce -JJ Project

Time is Up -LEDapple

Let the wind blow -LEDapple

Siinäpä "muutama" heheh... mut joo. Ei tässä taas muuta, ciao!

Ps. Star Trek Into the Darkness ilmestyy ens viikolla wuhuuu!!!!