Huhhuh, kun on taas koulu vieny suorastaan laittoman ison osan elämää ja aikatauluja, mutta nyt on viimeisetkin tentit tehty (vielä kun menisivät läpi...) ja kesäkurssistakin sain hyvän numeron (jei!) ja huomenna alkaa syventävä harjoittelu, iiks! Miulla on ihan täydellinen eka viikko, iltavuoro, pari yötä, pari vapaata ja vielä yksi ilta. Eikä haittaa yhtään, aloitan mielelläni vähän rauhallisemmilla vuoroilla niin ehdin rauhassa nuuskia paikat ja tavarat läpi. Lisäksi oon innoissani kun pieni orava siitä että pääsee taas tekemään yövuoroja, monen kaverin ällistykseksi :D mie tykkään niistä ja siitä on reilu puoltoista vuotta kun oon viimeksi yövuoron tehny, että repikää siitä!

IMG_0739-normal.jpg

Eilen rakas ystäväni E tuli käymään ja kokattiin yhdessä kana-currya ja voi njams tuli hyvää! Hyvän ruoan ja seuran lisäksi oli tiedossa yksi maailman parhaista peleistä, nim. Carcassonne. Pakko kuitenkin sanoa että vaikka E onkin aivan ihana ihminen, Carcassonnea pelatessa se osaa olla todella ilkeä, mikä puolestaan toki tarkoittaa sitä, että hän on tosi hyvä pelaaja (enkä kirjoita tätä siksi että tiedän sinun lukevan heheh :D) Ite oon vielä aika uore Carcassonnen maailmassa mutta olen minäkin oppinut kylvämään tuhoa (kuulostaapa pahalta...) ja käyttämään hajoita ja hallitse -taktiikkaa, joten ehkä se tästä :)

IMG_0740-normal.jpg

Minun annos! Ja lohikäärme vaanimassa miun ukkoja...! Oon siis nuo punaiset, E on aina vihreä.

IMG_0743-normal.jpg

Illalla päätin vielä kokeilla ensimmäistä kertaa pannacottan tekoa, tein valkosulkaapannacottaa ja voi namnamnam! Etenkin kun laittoi päälle mansikkahilloa. Onneksi on vielä pari jääkaapissa :)

Ruoasta sujuvasti musiikkiin, ruoka ja musiikki, kaksi lempiaihettani hih! Vaikka k-pop porskuttaakin edelleen vahvana soittolistallani ja muutamia uusia tuttavuuksiakin on taas löytynyt, oon kesän ja alkaneen syksyn aikana löytänyt listalleni myös paljon länsimaalaista musiikkia ja ajattelin että voisin niitä vähän listailla:

Goodbye my lover -James Blunt

Summer Wine -Natalie Avelon & Ville Valo (no kun en löytäny alkuperästä...!)

Where the wild roses grow -Kylie Minouge & Nick Cave

Everything burns -Anastacia feat. Ben Moody

I don't care -Apocalyptica feat Adam Gontier

My songs know what you did in the dark -Fall Out Boys

Let her go -Passenger

Up in the air -30 seconds to Mars

Etenkin tuo Where the wild roses grow iskee jostain syystä kovaa ja syvälle, vaikka laulun tarina onkin aika traaginen. Mutta eihän sitä aina tarvitsekaan ymmärtää miksi joku tietty kappale puhuttelee ihmistä, vai mitä? :)

Eipä sitten kai muuta. Ciao!