IMG_0766-normal.jpg

AAAAAH!!!! Oonko kenties joskus maininnut että rakastan paikallista antikvariaattia? Maanantaina oli keskustassa vartti yliaikaa bussia odotellessa niin päätin poiketa ja oli taas näitä harvoja kertoja kun oon oikeesti oikeessa paikassa oikeeseen aikaan! Juuri sinä aamuna olivat nuo mussukat tulleet, ensin löysin tuon toisen tuokkarin ja kun kysäisin että onko kenties ensimmäistä tuokkaria niin toinen omistajista vetäisi sen tiskin takaa...! En ihmettelis vaikka sillä hetkellä ois miulle ilmestynyt koirankorvat, vimmatusti heiluva häntä ja sydämet silmiin. "Ei kai se oo varattu kellekän? Ai ei? GIMMEEEEEEEEE!!" kröh... joo. Eikä ees maksanu periaatteessa mitään kun osto tapahtui vaihtotilin ystävällisellä avustuksella :D Viime keväänä tosiaan jäin kyseiseen sarjaan koukkuun (kiitos ystäväni N) katsoessani Cmore-series kanavalta pyörivää kolmostuokkaria ja parin jakson jälkeen se oli menoa... Nyt olen pesunkestävä fani ja omat suosikit ja inhokitkin on löytyneet. Tuossa sarjassa tykkään eniten siitä että muutamaa perhettä lukuunottamatta krhmGreyjoykrhmFreykrhmLannisterkrhm ei mistään perheestä voi sanoa että ne on puhtaasti joko hyvien tai pahojen puolella vaan jokaisella on omat ja hyvät puolensa. Alkuviikko oli vielä sopivasti vapaata yövuorojen jälkeen niin molemmat tuokkarit katsoin ja nyt alkaa armoton metsästys kolmannen kauden löytämiseksi.

Allekirjoitan täysin Nelliinan kommentin siitä miten käsilaukun sisällön kuvaaminen on samaanaikaan älytön ja juuri siksi loistava aihe. Oon jo vähän aikaa aatellu kuvaavani taas oman mustan aukkoni nielemää tavaramäärää kun nyt pystyy oikeesti menemään yhdellä laukkusisällöllä eikä tarvi ajatella että "toi kuuluu koululaukkuun, toi kaupunkilaukkuun, tuo... johonkin?" vaan käytössä on yksi ja sama sisältö johon lisänä kuuluu vaan työpäivinä eväät, joten tässä tulee.

IMG_0768-normal.jpg

Ehkä tärkeimmät laukussa, kalenteri, kukkaro ja hanskat. Kalenteriin merkkaan kaiken sovitun, oisin ihan hukassa jos hukkaisin tuon kultani. Pari kuukautta ja pitää etsiä taas uusi... Kukkaro on jo pari vuotta vanha ja olen suoraansanoen yllättynyt miten hyvin se on kestänyt käytössäni, yleensähän onnistun murskaamaan lompsan kuin lompsan käyttökelvottomaaksi noin vuodessa :) hanskat puolestaan on nuo pari vuotta sitten ostetut ajohanskat, niillä pärjää vielä näillä lämpötiloilla, saa nähdä pitääkö kohta vaihtaa paksumpiin.

IMG_0769-normal.jpg

My little beauty bag, juomapullo, laastareita ja miniensiapulaukku. Juomapullo on aina mukana ja tuo Tupperin puolen litran pullo on siitä loistava että siinä on hirmu hyvä tuo korkki, ei vuoda! Meikkipussissa on mitä nyt voi olettaakin, puuteri, kajal, pari huulirasvaa, kynsiviila+sakset, käsipeili ja lisäksi silmätippoja, mikroliina lasien puhdistukseen ja rakkolaastareita vielä kesän jäljiltä. Sammakkolaastarit (kui söpöjä!) löysin itse asiassa Suomalaisesta Kirjakaupasta ja tuo ennenkin nähty Tehy pussi on saatu koululla käyneeltä edustajalta. Siellä on särky- ja allergialääkkeitä, vähän isompia haavataitoksia ja desinfektio-lappuja eli pirtulappuja niinku välillä tulee sanottua :)

IMG_0770-normal.jpg

Sateenvarjo koska olen optimisti, aurinkolasit koska olen pessimisti, eikun... :D

IMG_0771-normal.jpg

Kamera, käsirasva ja Marimekko-rasia jossa on purkkaa. Tuo käsirasvatuubi on muuten ollut käytössä jo kolme vuotta ei riittoisaa tavaraa on jos ei ihan yltiöpäisesti käytä.

IMG_0772-normal.jpg

Kampa ja ponnari/pinnipussi. En aamuisin usein ehdi jaksa tehdä tukalle muuta kun kuivata ja näyttää vähän suoristusrautaa joten ponnarilleveto tapahtuu usein pukukopissa työpuvun vaihdon yhteydessä. Lisäksi tuulisina päivinä tukkani elää ihan omaa elämäänsä ja sitten sisään tullessa on ihan kiva näyttää sille vähän kampaa ja leikkiä korjanneensa kampauksen.

IMG_0773-normal.jpg

Sitten tämä säläosasto eli kännykkä, lisää purkkaa, bussikortti, mp3 ja avaimet. Vuosi sitten kylästin nokialaisiin kun jo kolmas puhelin alkoi kiukutella muutaman vuoden käytön jälkeen ja seurasin veljeni esimerkkiä ja siirryin Samsungiin ja kannatti. Kun akun vain muistaa antaa silloin tällöin tyhjentyä kokonaan niin puhelin toimii kuin unelma. Kosketusnäyttöön meni hetki totutellessa samoin kuin uuteen merkkiin mutta äkkiä se siitä sutviintui kokeilemalla ja kyselemällä :) purkat on Jenkin noita vanhanaikasia eli sellasia levyjä, joskus kun nappasin koulussa tuollaisen suuhun ensin hampaitten väliin niin luokkakaveri sanoi että näytti kuin olisin ottanut tupakan... :D bussikortti puolestaan tulee uusittua syksyisin ja talvisin kerran kuussa, eli silloin kun säät muuttuvat arvaamattomiksi ja ei kiinnosta pyöräillä kaatosateessa töihin. mp3 kulkee matkassa mukana ihan joka paikkaan, pari viikkoa sitten piti ostaa uudet kuulokkeet kun jäin johonkii kiinni ja vanhoista katkesi johto (!) oon jo onnistunu tuhoamaan kahdet kuulokkeet (!!) samalla tavalla... olen vähän tapaturma-altis... Ja sitten tietysti avaimet, jotka on aina mukana, muuten ei pääse kotiin!

Huh, siinäpä taas noita, ah niin tähdellinen postaus jälleen mutta mitäs pienistä :D Ei taas muuta, ciao!