Päätin pitkästä aikaa tehdä päivä-kuvina-postauksen, vaikka mitään niin maanmullistavaa ei tapahtunutkaan, ihan perus yövuorojen jälkeinen vapaapäivä oli tänään. Tänä aamuna siis lopetin valvomisen ja vaikka en yleensä työtä blogiin sekoitakaan, niin nyt on kyllä pakko sanoa että jos joskus voi sanoa että Tsiisus mikä yö, niin viime yö oli sellainen...! Huhuh, johan oli vilinää, mut eipähän ainakaan tullu tylsä :D

IMG_0226-normal.jpg

Aamulla nukuin sen kolme-neljä tuntia ja heräämisen jälkeisen väsymystason ymmärtää varmaankin aika hyvin kun kerron että saman tien herättyäni vedin kaksi ja puoli kuppia kahvia...

IMG_0227-normal.jpg

Sitten päivän kosmetiikkaosasto, hiuksiin hoitoaine (4 Reason), flatliner (Osis), ja hiuspuuteri (got2b). Ja totta kai kun kerrankin jaksoin laittaa hiukset kunnolla, ulkona oli kaatosade ja parisataa metriä käveltyäni, muistin jälleen miksi luonnonkihara hius on ärsyttävä kostealla kelillä räyh.

IMG_0228-normal.jpg

Arkimeikki, The Body Shopin meikkivoide sävy 02, Goshin waterproof liner ja ripsari, Viva la Divan poskipuna sävy Dreams ja joku vanha Seppälän kulmakarva-paketti. Ja eiköhän anneta iso käsi Goshin waterproof-meikeille, päivän talsin läpi tuulen ja tihkun ja illalla vielä tuli vuodatettua pari kyyneltä kun ruokaa tehdessä leikkasin sipulia ja siinä missä hiukset näyttivät päivän päätteeksi siltä kuin päälaellani olisi pyörinyt pieni hurrikaani, avot! Meikki on tiptop kunnossa :)

IMG_0230-normal.jpg

Ja sitten iho puoli, olen atoopikko eli talvisin iho menee välillä ihan laittoman kuivaksi ja kutiaa ->minä raavin ->saan ihottumaa. Perusrasvoja vaihtelen säännöllisen epäsäännöllisesti välttääkseni hoitoväsymyksen ja yliherkkyydet, tällä hetkellä käytössä rasvaisempi Ambilan ja kevyempi Essex plus. Lisäksi kun auringonvalo alkaa vähenemään, aloitan D-vitamiinin syömisen purkista.

IMG_0231-normal.jpg

Sitten olikin aika laulutunnin :)

IMG_0223-normal.jpg

Laulun lisäksi keskustassa oli suuntana Anttila... Huomasin pari päivää sitten että voihan juusto sentään, reilu kk sitten ostamani kuulokkeet särisee aika pahasti! Ei muuta kun takuulappu esiin ja vaihtamaan uusiin.

IMG_0232-normal.jpg

Lisäksi hiuksia laittaessa vanha suoristusrautani sanoi lopullisesti sopimuksen irti ja sammui kokonaan joten toinen Anttilasta haussa ollut oli uusi rauta. Päätin luottaa jo kihartimien kohdalla hyväksi havaitsemaani merkkiin eli Remingtoniin ja kun kotiin tultuani suoristin kiharan pehkoni, vau! Toimii!

Siinäpä se, kuten sanottu ihan normipäivä. Eipä taas muuta, ciao!

Ps. Olenko ainoa jolle mtv3 uusi logo tuo mieleen Alkon logon...? Ei ehkä se paras assosisaatio eikä (toivon mukaan) mikä suunnittelijoilla oli mielessä...