Eilen Lappeenrannan kadut valtasi joukko zombeja, luurankoja ja muuten vaan hieman huonossa hapessa olevia tyyppejä, oli nimittäin joka vuotisen Zombie-walkin ja Night of the Living Pictures illan aika. Itsekin laahustin mukana ystäväni O:n seurassa ja vaikka pieni vesisade hieman latisti tunnelmaa, se lakkasi juuri sopivasti kun lähdettiin kierrokselle!

IMG_0191-normal.jpg

Oma asuni sai inspiraation pikkutyttöjen haamuista, kuten esim Supernatural-sarjan ykköskaudella nähdystä pikkutytön haamusta.

IMG_0203-normal.jpg

O:n asu puolestaan oli hieman luurankomaisempi, ja voitti walk-osuuden parhaan asun palkinnon, jei! Hyvä O! Palkintona oli ilmaislippu illan elokuviin, mutta koska O:lla oli jo lippu hankittuna, pääsin minä siivellä elokuvia katsomaan :) kaksi ensimmäistä jaksoin katsoa, espanjalainen The Attack of the Werewolf (yllättävän viihdyttävä) ja kiinalainen Grand Master (Tony Leung ei petä :D) mutta sitten loppui kestävyyskunto ja toivotin hyvät illat koko seurueellemme ja hilpaisin kotiin suihkuun.

IMG_0207-normal.jpg

O ei oikein tykänny miun pikkuystävästä. Wonder why? :D

IMG_0220-normal.jpg

Tänä aamuna totesin että kaulakoruni oli aika rujo näky... Öhöm... Onneksi tuo tekoveri lähti ihan vesipesulla, vaatteet puolestaan pyörii pyykkikoneessa para-aikaa. Eipä olekaan tullut leikittyä tekoverellä sitten lukion toisen kun olin mukana Jesus Christ Superstarissa, olin täysin unohtanut miten tajuttoman tahmeaa tavaraa se osaa olla...! Tuo kaulakoru ei itsekseen irronnut ihostani enää iltakuuden jälkeen :P Mutta hirmu kivaa oli, josko ensi vuonna uudestaan! :)

Eipä taas kai muuta, meikäläinen alkaa valmistautua henkisesti tulevia yövuoroja varten. Ciao!