Jos pitäisi kuvailla ensimmäistä lomaviikkoani aikoihin (sitä syyskuun flunssaviikkoa ei lasketa :D) niin voisin tehdä sen Abban biisin sanoin: All I do is eat and sleep and sing. Ja lisäisin tuohon vielä että knit, play and watch movies/anime. Eli todellakin lomailun kannalta on otettu vaikka tietysti menojakin on ollut. Ja menojen takia sain päähäni toteuttaa jo kauan harkinnassa olleen laukkuhaasteen, eli joka päivälle oma laukku! Luoja tietää, että niitä todellakin on tarpeeksi... Mutta pidemmittä puheitta, tässä viikon saldo!

IMG_0796-normal.jpg

Aloitetaan maanantaista. Mukana oli yksi lemppareistani, Laprannan Nahkatavaraliikkeestä ostettu perusmusta laukku. Ostin tuon aikoinani kun vanha välikoon laukkuni sanoi sopimuksen irti. Myyjä vielä noista killuttimista (eli tuo sydän ja kukka) totesi että ne voi sitten vaikka ottaa pois. Eipä tainut myyjä tietää että juuri niihin meikäläinen ihastui laukkua valitessa! :) Maanantaina matkani vei koululle jossa oli valmistuville hoitajille Tehy-info tilaisuus.

IMG_0797-normal.jpg

Tiistaina vuorossa oli ruskea, isompi olkalaukku joka on myös suosikkejani sen takia että se vetää ihan hurrrrjasti tavaraa sisäänsä! Tuollaisia mustia aukkoja miulta taitaa löytyä kolme, siis sellasia jotka vetää yllättävän paljon tavaraa sisäänsä... ja minä jaarittelen heheh. Aleksi13 on tuon murusen alkukoti, jostain mega-alennuksesta oli niin kuin melkein kaikki laukkuni. Myös tiistaina suuntana oli koulu, käytiin laittamassa opparikaverin kanssa opinnäytetyö Theseukseen ja samalla jätettiin tutkintopyyntöpaperit ja Valviran lupapaperit.

IMG_0798-normal.jpg

Keskiviikkona pääsin vähän huijaamaan, oli nimittäin kaksi laukkua käytössä :D Päivällä oli ensin laulutunti, joten laukun piti olla sellainen johon nuottikansioni (plus kaikki ylimääräsälä) mahtuisi ja katse siirtyi tähän kaunokaiseen. Joku Helsingissä sijaitseva Outlet-myymälä se oli jonka korista tuon murun löysin.

IMG_0799-normal.jpg

Keskiviikko-illalla puolestaa oli Musaopistolla joulukonsertti yhteislaulujen merkeissä joten sinne siis! Sinne ei isompaa laukkua tarvinnut joten nappasin olalleni yhden pienemmistä laukuistani, perusmusta yliolan-laukku, myöskin Nahkatavaraliikkestä tämä löytynyt.

IMG_0800-normal.jpg

Torstaina tavattiin tyttöporukalla leffa-illan merkeissä, laukkuna oli jälleen vähän pienempi. Olen löytänyt tuon laukun vitosella yhdestä Laprannan outlet-myymälästä, mutta alunperin muistan nähneeni noita Aleksi13:ta. Kuva heittää väriä vähän turhan tummaksi mutta tuo punainen on semmonen tummananiliininpunainen. Laukku on muuten täydellinen, mutta vetoketju haraa joskus aika inhottavasti vastaan... pitää keksiä sille jotain...

Perjantaina en sattuneista syistä lähtenyt kotoa mihinkään (hih, hyvää myöhäistä itsenäisyyspäivää!) joten loikataan suoraan...

IMG_0802-normal.jpg

Lauantaihin! Välihuomautuksena mainittakoon varma merkki siitä että laukkuja saaaattaa olla muutama liikaa: löytäessäsi kaapista laukun (kaikkien lajitovereidensa alle hautautuneena) menee hetki jos toinenkin miettiessä: mistä himskatista tää on...? No, laukkuhan on ostettu Tsekistä, Jesenik-nimisestä kaupungista, kannattaa käydä jos sinne suuntaan on suunnitelma! Väri on tuommoinen... hmm.... antiikkipronssi...? Ja pienestä koosta huolimatta vetää tavaraa sisäänsä. Lauantaina oli suuntana keskusta ja Joulukonsertti yhdessä rakkaan ystävän kanssa :)

Laukkujen lisäksi tällä viikolla mielessä on pitkästä aikaa pyörinyt anime ja liveactionit.

cast-ouran-high-school-host-club-live-ac32e7d0920ea08d59d617b110.L-normal.jpgLady-Oscar-The-Rose-of-Versailles-normal

Kuvat kaikki Googlesta

Läpi on katsottu jo Oura High School Host Club -liveaction (tunnen itseni ihan Nekozawa-sempaiksi kun vedän talvitakkini hupun päähän :D) ja Harukanaru toki no naka e (tai lyhyesti Haruka) ja nyt vuorossa on Rose of Versailles, joka sijoittuu 1700-luvun loppupuolen ranskaan päättyen lopulta Ranskan vallankumoukseen. En ole aikoihin katsonut mitään animea joten on kiva huomata että vanhat opit eivät ole kuitenkaan hävinneet, edelleen osaan sen verran japania että toisinaan ei edes tarvitse lukea tekstityksiä ymmärtääkseen missä mennään.

Eipä kai tässä taas muuta, ciao!