Joulupyhät on nyt menneet mutta kun joulukuuta vielä eletään uskallan heittää yhden jouluaiheisen postauksen ja antaa pienen kurkistuksen joulun viettoon :)

IMG_0297-normal.jpg

Niin kauan kun muistan on meillä ollu perinteenä että lapset koristelee joulukuusen. Nykyään se menee aina yleensä niin että veli laittaa valot ja tähden (jota minä en perheen lyhyimpänä saa edes tuolilla...) ja minä laitan kaiken muun :D meitähän on siis vielä kolmaskin mutta se meidän keskimmäinen yleensä tulee vasta myöhemmin joulun viettoon kun asuu lähempänä kuin esim. minä niin vanhimman kanssa menee tuo koristelu.

IMG_0293-normal.jpg

Joululahjoistakin hieman, ehkä makein (kirjaimellisesti) oli kaverilta saatu suklaatikkari. Tuo hopea jäi muuten tosi kivasti syödessä huuliin ja sillä sai kivat lumikuningatar-huulet :D toinen makea lahja oli jätti-iso ja herkullinen pipari mutta kun kerkesin pupeltaa sen suuhuni ennen kuin älysin kuvan ottaa... :3

IMG_0298-normal.jpg

Piparin kanssa tuli enkeli-kännykkäkoru joka pääsi heti heilumaan kapulani kaveriksi :)

IMG_0805-normal.jpg

Sain myös lakanasettejä! Tuo Finlaysonin mustavalkoinen tosin on oikeastaan valmistujaislahja. Nii, sekin on nyt virallista :D kunhan viimeiset lupapaperit tulevat postissa, olen virallisesti oikeutettu käyttämään nimikettä sairaahoitaja amk! Whihii! Ai niin, ne lakanat. Nuo lehtikuvioiset on Pentikiä, äiti oli kerännyt Citymarketin leimoja joilla noita settejä sai puoleen hintaan niin pääsin vähän niinku siivellä nappaamaan tuollaiset. Uusia lakanoita on aina kiva saada, mutta se perjantaina alkanu ja eilen illalla loppunut pyykkäys-kuivaus-silitys-rumba ei ollu ihan niin kivaa... Kyllä, vaikka se saattaakin minua tuntevia järkyttää, myös minä intoudun silittämään silloin tällöin :D pakko silittää lakanatkin kun en mankelia omista. Talon häkkivarastossa on kyllä yksi erehdyttävästi mankelia muistuttava kapine, mutta kun en ole koko sen reilun kolmen vuoden aikana, jonka olen talossa asunut, löytänyt ihmistä joka osaisi sanoa onko se käytössä vai ei. Enkä tietenkään voi mennä omin päin kokeilemaan, hei haloo, sehän voi vaikka räjähtää kasvoille heheh. Ei vaiskaa.

IMG_0810-normal.jpg

Lisäksi puikot on heiluneet tässä joulun aikana. Tein ensin tuollaiset Loitsu-säärystimet setäni vaimolle (jota myös välillä kutsun varaäidikseni hih :D) joululahjaksi ja kun joulun aikaan miniänsä (eli serkkuni vaimo) näki mokomat niin johan tuli viestiä minun suuntaani josko voisin neuloa hänelle samanlaiset plus lisätä pienet beiget (vaikka kuva heittääkin äkkiä katsottua puuteripinkeiksi...) tähdet koristeeksi. No mikäs siinä. Perjantaina aloin neuloja heiluttelemaan (ei voi sanoa kilistämään kun neulon bambu-puikoilla hih!) ja huomenna lähtee paketti postiin :)

Loppuun pieni huomautus kanssakäyjille, muistuttaisin että ilotulitusraketteja saa ampua vasta 31.12 klo 18 alkaen ja että niitä ei saa ampua kaupunkialueella. Terkuin eräs joka sai viime yönä pienimuotoiset sydärin/paniikkikohtauksen kun heräsin paukahdukseen joka valehtelematta tuntui kuuluneen toiselta puolelta katua... En siis pelkää raketteja tai mitään mutta puolittaisesta horteesta säpsähdettyäni hakkasi sydän valehtelematta varmaan viis minuuttia tuhatta ja sataa...

Eipä kai taas muuta, ciao!