fireworks_878824-normal.jpg

Kuva Googlesta

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille, toivottavasti viime yö sujui mukavasti! Itse lähdin viettämään vuoden vaihetta yhdessä rakkaan ystävän, hänen puolisonsa ja tämän kavereiden kanssa. Vaikka aluksi olinkin vähän hermostuksissani siitä että olisin kuin luokan uusi tyyppi kaikkien muiden tuntiessa toisensa, se tunne hävisi hyvin nopeasti kun tutustuin kavereihin, niin mahtavaa porukkaa ettei paremmasta väliä! :D oltiin ensin ilta kotona ja kun kello lähestyi puolta yötä, siirryttiin satamaan seuraamaan uuden vuoden ilotulitusta ja hienot oli!

Lisäksi muodostin itselleni uuden vuodenvaihteen perinteen:

IMG_0811-normal.jpg

"Same procedure as last year, miss Sophie?"

"Same procedure as EVERY year, James"

IMG_0813-normal.jpg

Dinner for one, voi että mikä pätkä! En oo sitä taas useampaan vuoteen nähnyt, vaikka monena vuonna on pitänyt katsoa. Tänä vuonna (tai oikeastaan viime vuonna heheh) kuitenkin välähti että ai niin! Se tulee tänään! joten ei muuta kun iltapulu.fi hakuun että milloin se tulee ja muistutus kännykkään. Kikatin kippurassa koko pätkän ajan! :D

Eipä kai tässä sitten muuta, kuin vielä oikein hyvää uutta vuotta ja pieni varovainen uuden vuoden lupaus siitä että yritän vähän ahkerammin päivittää blogiani tänä vuonna. Plus perinteiset yritän elää terveellisemmin ja ekologisemmin :) Ciao!