Ihan ekaksi siitä uudesta Nälkäpelit elokuvasta... WOW! Varma hyvän elokuvan merkki? Olo on lähes hengästynyt elokuvan loputtua. Toki tämä on vain minun henkilökohtainen mielipiteeni, mutta vaikka olen lukenut kirjan ja tunnen tarinan kulun, olin kirjaimellisesti sohvan reunalla lähes koko elokuvan ajan. Lisäksi elokuvassa oli sama vahva tunnelma mitä oli ensimmäisessäkin... Toistan itseni mutta... wow.

the-hunger-games-catching-fire-comic-con

Kuva Googlesta

Tehosteet olivat upeita ja kuten ensimmäisen leffan jälkeen, toivon että voisin pikakasvattaa omat hiukseni parikyt senttiä pidemmäksi (ei puhettakaan lisäyksistä...) jotta voisin kokeilla Katnissin ihania lettikampauksia...! Lisäksi muutamaa meikkiä voisi kokeilla, esim meikki joka Katnissilla on viimeisessä haastattelussa ennen kisan alkua. Mistä tulikin mieleeni...

catching-fire-katniss_510x741-normal.jpg

Kuva Googlesta

Katnissin hääpuku... En ehkä itse valitsisi vastaavaa mutta kyllä oli kaunis! Ja ompelimolla on ollu kivaa tuon kangasmäärän kanssa : D Lisäksi nostan ohjaajalle/tuottajille/käsikirjoittajille hattua siitä että jälleen kerran pysyttiin melko uskollisena kirjalle, ärsyttää sellaset kirjojen pohjalta tehdyt elokuvat joissa George R.R. Martinia lainatakseni "pidetään nimi ja vaihdetaan kaikki muu". And cue the cliffhanger, jos elokuvan loppu ei innosta lukemaan kirjoja vaikka vain siksi että saa tietää mitä muutamalle hahmolle tapahtui/tulee tapahtumaan, niin olen ihmeissäni. Itsellenikin tuli mieleen että voisi trilogian lukea uudelleen viimeistä leffaa odotellessani.

Elokuva-tunnelmien lisäksi on eräs toinenkin asia josta olen innoissani kuin pieni orava...

f1_1600x900-normal.jpg

Kuva Googlesta

Njauuuuu! Formulat alkaa tänä viikonloppuna! Okei, olen ehkä hieman kahvihuuruissa mutta olen oikeesti innoissani! Enkä vain siksi että tätä kautta povataan "meidän kaudeksi" vaan yleensäkin siksi että oikeesti tykkään katsoa näitä kisoja! Parhainta kisassa on aina alku (kuka saa parhaan lähdön, millaiseksi järjestys muokkautuu), loppu (ketä palkintopallilla) ja ne satunnaiset sattumat siellä välissä (hienot ohitukset jne).

Ferrari-F1-2014-3060271-normal.jpg

Kuva Googlesta

Tosin pakko sanoa, ei pahalla insinöörejä kohtaan, mutta olisi tuosta auton nokasta nyt vähän paremman näköisen voinut tehdä... Ymmärrän toki että suorituskyky on ulkonäköä tärkeämpi mutta... silti. No jaa, katson kisoja silti mielelläni. Vaikka joudunkin viikonloppuna heräämään jo kahdeksaksi... no, ehkä se tekee vain hyvää... : D

Kahvin siivittämin ylikierroksin kirjoitettua tekstiä, loppuun vielä muistutus että jos sait ystävänpäivänä suklaata tai muuta pientä kivaa, tänään on se päivä kun on aika tehdä vastapalvelus, nimittäin White Day, lisää tietoa täällä KLIK. Eipä sitten kai taas muuta, ciao!