Pientä radiohiljaisuutta (mistähän tuokin sanonta tulee...?) taas ollut mutta on vaan ollut jotenkin todella rankka viikko. Yksi vaikuttava tekijä on varmasti se, että lopetin tänään yövuoro-valvomisen (kaksi yötä), ja että sen jälkeen kun torstai-aamuna heräsin olen nukkunut yhteensä n 8 tuntia joista tunnin to iltana, sekä kolme puoli tuntia eilen ja tänään. Eilinen vähän yllätti, yleensä nukun hyvin välipäivänä mutta eilen ei vaan jostain syystä nukuttanut ja sen huomasi aamuyöstä, tuossa neljän aikaan kun meinasi silmät lumpsahtaa kiinni heti kun vähän kävi istumaan... Mutta hengissä ollaan. Ja kuvia on kuitenkin tullut viikolla otettua, päädyin nimittäin minäkin osaksi aika paljon julkisuutta saaneeseen ja mielipiteitä herättäneeseen arkikuvahaasteeseen. Ja koska tännekin arjestani höpöttelen niin ajattelin että voisin iskeä kaikki viisi kuvaa tänne kerralla pieneksi kollaasiksi.

IMG_1047-normal.jpg

Kuva 1. Miulla on tulossa m-opiston tasosuorius tuossa vajaan kuukauden päästä joten aika iso osa vapaa-ajastani kuluu tällä hetkellä nuotti kourassa. Varsinkin kun tehtiin pieni viime hetken muutos ja vaihdettiin muutama tutkintobiisi kun en vaan saanut ensin valittuja toimimaan. Lisäksi olen tämän tutkinnon lähestyessä huomannut itsestäni hienoisia masokistisia piirteitä, kun kerään paineita ihan omasta tahdostani: tutkintotilaisuuteen tulee ehkä yksi sukulainen "maksetuksi taputtajaksi" jos aikataulut osuu yhteen ja lisäksi säestän itse yhden biiseistä... Jaiks...

IMG_1048-normal.jpg

Kuva 2. Keskiviikkona oli niin tappo-vuoro töissä (25 potilasta, neljä lähdössä kotiin, hoitajilla vajaamiehitys... en suosittele...) että kotiintultuani ensimmäisenä liikkeen oli keittää saman tien termari täyteen kahvia ja hörppiä sitä sitten loppupäivän mittaan. Sattui vaan hauska yhteensattuma kun eräs kaverini joka on samalla osastolla töissä oli MYÖS laittanut kahvikuppikuva tuona päivänä ja samanlaisen pikaselosteen rankasta vuorosta ja kahvintarpeesta : D

IMG_0427-normal.jpg

Kuva 3. Torstaina oli pienen kuvahaasteen vuoro, etsi Mari! : D käytiin O:n kanssa seikkailemassa satamassa ja linnoituksessa ja löydettiin sieltä tuollainen vanha kanto/rungonpala joka suorastaan vaati päästä kuvatuksi! Voi sitä naurun määrää kun tuossa tovi jos toinenkin kuvattiin toisiamme milloin kannon takana ja milloin sen päällä : D kivaa oli! Käytiin vielä samalla reissulla ottamassa satamassa kevään ensimmäiset pallojäätelöt, nam!

IMG_1049-normal.jpg

Kuva 4. Kuten aikaisemmin totesin, heräsin eilen vähän turhan aikaisin välipäivän unilta joten kävin sitten tekemään ruokaa jonka olin aikaisemmin aikonut tehdä vasta tänään. Punaista kanacurrya pitkästä aikaa, nami!

IMG_1051-normal.jpg

Kuva 5. Ja viimeisenä vk-lopun suunnitelmat, paketti poppareita, levy suklaata ja hyllyllinen Disney-leffoja joista valita : )

Jep, eipä siinä kai muuta. Taidan suunnistaa keittiön puolelle keittämään vähän kahvia että pysyn hereillä iltaan asti... Ciao!