Yövuoroista selvitty hengissä mutta huh kun oli osastolla lämmin! Ihan kävi potilaitakin sääliksi, etenkin niitä ketkä ei pahemmin sieltä vuoteesta mihinkään pääse... Tänään tuli pientä helpotusta ukkoskuuron mukana ja komppaan kyllä ihan täysin Colour me! -blogin Iaa siinä että ei kyllä yhtään haittaa se ensi viikon viileämpi jakso,  vähän turhan raju muutos oli tuo tämän viikon loikkaus n. viidestätoista asteesta kolmeenkymmeneen... Tosin ei sen ihan sinne nollan tunttumaan tarvis pudota mitä keskiviikolle foreca tällä hetkellä uhkailee, se alkuun ennustettu 15 ois riittäny ihan hyvin...

IMG_0471-normal.jpg

Oikeastaan koko viikon yleisin asusteeni (juomapullon lisäksi), paperiviuhka. Laprannassa oli aikoinaan sillon kun muutin Isossa Kristiinassa semmoinen pieni kiinalais-tyylisten tavaroiden kauppa jonka loppuunmyynneistä sitten hamstrasin noita viuhkoja muutamalla eurolla kipale. Lopulta luotani kodin löysi yksi isompi joka toimii sisustuselementtinä, yksi vähän pienempi mikä liikkuu kesäisin laukussa mukana ja kaksi tuommoista välikoon viuhkaa. Noissa on parasta se, että kun ovat paperia niin tuuletus on vähän tehokkaampaa kuin mitä esim kankaisemmalla toverilla jollainen myös löytyy.

dvd03_copy0_original-normal.jpg

Kuva Googlesta

Sade kun alkoi päivällä niin tein aika hyvän Totoro-imitaation mitä ilmeeseen tuli :D tällä kertaa en kuitenkaan lähtenyt ulos virnuilemaan kun oli juuri formulat alkamassa mutta virnuilin sitten keskenäni sisällä.

IMG_0473-normal.jpg

Formuloiden ja jääkiekon (luuliko joku oikeesti ettei se tulisi täällä puheeksi? ;D) olen tänään tapittanut jälleen animea, joskus vuosia sitten Anttilan alekorista kalastettu sarja, School Rumble. Ihan hauskaa ajanvietettä :) alkaa enempi komedian puolella mutta kun sarjaa katsoo pidemmälle niin siitä alkaa löytyä ainakin minun mielestäni tärkeitä opetuksia ystävyydestä ja rakkaussuhteista ja elämästä yleensäkin. Lisäksi yhdistän tuon sarjan tunnelman hirmu vahvasti erääseen toiseen sarjaan, nim. Fruits Basket-sarjaan, joka myös on päällisin puolin alkuun komedia-sarja mutta muuttuu sitä vakavammaksi mitä pidemmälle jatkaa. Voisinkin ehkä siitä tarinoida joskus jatkossa. Ja itse asiassa voisin ihan joskus kokonaisen postauksen omistaa noille omille lemppari sarjoilleni :D

Eipä kai taas muuta, jään istumaan iltaa ja odottelemaan että jääkiekon finaali alkaa :) olen muuten tämn mm-turnauksen aikana todennut useaan otteeseen sen että kyllä minäkin osaan olla aika kovan luokan hardcore-penkkiurheilija... Muutamaankin otteeseen olen maalituuletusten jälkeen jäänyt hetkeksi odottelemaan josko joku naapureista tulee koputtelemaan ovelle jotta "olehan likka hiljempaa!" mutta kertaakaan ei ole vielä kukaan tullut :D elättelen vielä toiveita että epäonninen päivä formuloissa noin suomalasnäkökannalta tarkoittaa sitä että jääkiekossa pestään Venäjä kuus-nolla. Kosminen tasapaino ja näin... heheh. Hyvältä ainakin näyttää jos joukkue ja Rinne etenkin pelaa samanlaisen peli kun eilen Tsekkiä vastaan. Sormet ja varpaat ristissä!

No joo, eipä taas muuta. Ciao!