Oon tässä viime aikoina palannut vapaa-ajallani (ai siis millä?) monen vanhan tutun pariin esim elokuvien ja kirjojen kohdalla. Mm tuossa ennen tämän viikon yövuoroja sain päähäni katsoa pitkästä pitkästä aikaa Repo! The Genetic Opera:n jonka kaverini minulle esitteli melkein vuosi sitten.

IMG_1148-normal.jpg

Blind Mag ja Nathan on edelleen lempihahmojani, samoin Graverobber on noussut yhdeksi lemppariksini sen mukaan mitä useammin olen musikaalia tässä vuoden aikana katsonut : ) etenkin miehen biisi 21st Century Cure on noussut yhdeksi lempparikseni sanoitustensa myötä.

IMG_1153-normal.jpg

"So why care for these petty obsessions? Your designer heart still beats with common blood. And what if you could have genetic perfection? Would you change who you are if you could?"

Toinen vanha tuttu on puolestaan eräs mahtavimmista sarjoista ikinä...

IMG_1142-normal.jpg

A Song of Fire And Ice -sarja ♥ vähän hämää kun tv-sarja on nimeltään Game of Thrones vaikka kirjoista se on vain ensimmäisen kirjan nimi :D kuitenkin, aivan mahtava sarja niin telkusta kuin kirjana. Kirjana ehkä jopa hieman parempi koska päähenkilöiden maailmaan ja ajatuksiin pääsee paljon syvemmälle kuin mitä telkku mahdollistaa, mikä onkin se pääsyy siihen miksi yleensä ottaen pidän enemmän kirjoista sarjaan/elokuvaan verraten. Nyt vielä vk-loppuna on hyvää aikaa lukea entistä pidemmälle kun pääsen pitkästä aikaa käymään kotipuolessa yövuorojen jälkeisillä vapailla ja 1,5 -tuntiset linkkimatkat on saatava jotenkin kulumaan.

Teen nyt toista kertaa sen että lähden suoraan samoilla unilla joilta tuossa puoli tuntia sitten heräsin huomenaamulla ja yritän sitten kun päästään Haminasta kotiin (eli jossain haarukalla klo 11-12) nukkua pari tuntia. Viimeksi tein sen virheen etten käynyt nukkumaan ollenkaan (koska kerran on niinkin käynyt ettei viimisen yön jälkeen vain nukuttanut) vaan torkahdin sitten illalla tunnin ajaksi ja olin loppuillan ihan tillintallin...

Loppuun vielä pakko jakaa yksi onnistunut epäonnistunut kuva jonka sain kun noita Repo! -kuvia otin:

IMG_1151-normal.jpg

Puoliksi Shilo ja puoliksi Graverobber :D tää on vaan miulle semmonen one-in-a-million-kuva joita on vaan mahdoton kloonata enää myöhemmin, sen takia en poistanut kamerasta.

Eipä kai muuta, painelen tästä kohta suihkuun ja kahvia päälle ja parin tunnin päästä töihin. Toivottavasti ois vähän rauhallisempi yö kun viimeks... Ciao!