Hei kaikki, olen Mari ja minä olen koru-addikti... Alennukset ja tarjoukset on vaarallisia! Tuli tuossa viime kuussa hankittua muutama uusi koru/asuste paristakin paikasta. Alotetaan vaikka nelly.comin ostoksista niin saan nämä nyt sydämeltä.

Nelly.comista kannattaa olla aina välillä tilaamatta mitään, ne rupee sieltä lähettämän alekoodeja xD no ei vaiskaan, leikki leikkinä. Mut oikeesti, olin yli vuoden tilaamatta ja kaikessa yksinkertaisuudessaan taisin oikeasti jollain tasolla unohtaa koko kaupan kunnes s-postiin kolahti aika mukava alekoodi niin päätin herätä koomastani ja nakutella yhden tilauksen.

IMG_0488-normal.jpg

Ensimmäinen minkä napsautin ostoskoriin oli tuubihuivi. Ihastuin tuohon kuvioon ensi näkemältä ♥ miulla on yksi toinenkin huivi nellystä ja nämä molemmat ovat top-10 huivi-listallani :) mutta jos ihastuin tuohon huiviin niin päässä taisi kirjaimellisesti naksahtaa kun näin sen toisen tilaukseni...

IMG_0486-normal.jpg

Aah! ♥♥ niin kaunis, niin epäkäytännöllinen, niin ihana :D eli tuollainen leveä rannekoru jossa on yhdistettynä sormus. Koska rannekoru on metallia se joutuu nyt ikävä kyllä odottamaan vähän viileämpiä kelejä ennen kuin sitä voi aktiivisesti käyttää mutta mitäs pienistä, se on silti ihana!

Toiset ostokset tuli Glitteristä, siellä kun oli kaikki korut ota 3 maksa 2...

IMG_0491-normal.jpg

Ihan ekaksi mukaan lähti kaulakoru, mitäs muuta? Tuollainen ihana layer-koru jossa on siis neljä ketjua joista kolmessa roikkuu risti. Kaunis!

IMG_0492-normal.jpg

Toisena mukaan lähti tuollaiset siipi-korvikset. Olen etsinyt tuollaisia siipiä jo hyvän tovin ja kuinka ollakaan, Glitter saapui avukseni :) Kolmantena ostin vielä ihan perus rengas-korvikset.

Mitäs tässä muuta, eipä kai mitään. En edelleenkään ole mitään lämpöjen ystävä, onneks töihin on saatu edes jonkinlainen ilmastointi/tuuletussysteemi ettei siellä ihan heti kuole... Tämä oli vähän harvasanainen postaus, en ole vielä juonu kahvia tänään, just bear with me. Mutta eipä kai taas muuta :) ciao!