Tämä vk-loppu on ollut vapaana kokonaan ja viihteen merkeissähän sitä on pitänyt viettää :D eilen oltiin porukalla istumassa iltaa ja tänään otettiin O:n kanssa tämän kesän turistitempaus, (viime kesänä se oli katujuna) nimittäin kanavaristeily!

IMG_0530-normal.jpg

Lippujen lunastuksen jälkeen oli vielä tovi aikaa palloilla satamassa, tässä meikäläisen eväät: vety ja cokis. Meni muuten ihan häpeällisen pitkään ennen kuin opin muistamaan kumpi on vety ja kumpi atomi... xD

IMG_0545-normal.jpg

Ja sitten mentiin! Tässä vaiheessa ollaan jo kanavan suulla.

IMG_0547-normal.jpg

'Camilla' tuli vastaan! Pakko myöntää että kun laiva tuli näkyviin niin vähän kävi mielessä et mahutaankohan myö...? Mutta hyvin mahtuivat molemmat laivat. Niin, meidän laiva oli tosiaan 'El Faro', se pienin näistä "risteily-aluksista".

IMG_0556-normal.jpg

Risteilyn kohokohta oli ehdottomasti Mälkiän sulku, jossa pudotus on n. 13 metriä jos oikein muistan. Hyvin mielenkiintoinen kokemus ja huomasi heti kun mentiin maanpinnan alapuolelle miten viileä tuli. Ja seinät tuoksu niin voimakkaasti levälle ja märälle kivelle :)

IMG_0557-normal.jpg

Tässä vaiheessa ei oltu edes ihan pohjalla, että antaa aika hyvän kuvan siitä kun alas mentiin :D

IMG_0562-normal.jpg

And the gates are opening...

IMG_0568-normal.jpg

Ennen lähtöä ostin matkaevääksi vähän tuoreita kirsikoita joihin olen nyt tänä kesänä jäänyt koukkuun...Kaikki kaverit kyllä nyt nauraa partaansa, on nimittäin tullut sanottua etten pahemmin kirsikoista välitä... Nokun nokun...! Homman nimi on se, että olen joskus maistanut säilöttyjä kirsikoita, eli ei ehkä se paras ensikosketus, ja miun ongelma on siinä että kun tulee yksi huono kokemus niin miun on hirmu hankala päästä siitä yli, oli kyseessä mikä vaan... Kuten nuo kirsikat. Mutta nyt olen minäkin nähnyt valon ja ne on hirmu hyviä :)

IMG_0577-normal.jpg

Risteilyn jälkeen käytiin vielä Rossossa syömässä ja voi jessus niiden pitsojen kokoa...! Ensinnäkin ei oikein tiedä että mistä tuon syömisen aloittaisi ja toisekseen... en jaksanu kaikkea...! Oli pakko ottaa doggy-bag mukaan :D

O:lle kiitos mukavasta iltapäivästä, vähän ehkä naamaa pistelee mut en usko että kovin pahasti tuli palettua, osattiin valita aika hyvin aina se varjoisa paikka jossa istua :)

Eipä taas muuta, huomenna onkin taas edessä uusi osasto ja uudet kujeet, jaiks! Ciao!