Pari päivää sitten kävin ennen töitä vähän siistimässä kirpparipöytää ja kun kaverikin sattui samaan aikaan paikalle niin pitihän sitä vähän kierrellä ja jotain löytykii!

IMG_0589-normal.jpg

Kun ite vein neljä paria kenkiä (jotka muuten kaikki on menny, jes!) myytäväks niin voihan sit yhden parin tuoda vaihtarina vai mitä? Kyllä vain. Oon jo pidemmän aikaa ettiny kivoja "piilokorko"-tennareita mutta ei vaan oo löytyny joko oikeeta kokoa tai siten kivaa mallia. Ja kuinka ollakaan kirpparilla tulee vastaan juuri passeli pari! Alun perin gina tricot:n mustat niitti-tennarit on pohjista päätellen vielä lähes käyttämättömät ja niissä on n. 5cm piilokorko. 5 e verottivat kukkaroani eli ei paha ja ovat ihan käsittämättömän mukavat jalassa! Ja jalkaanhan ne eilen pääsivät, nimittäin kaverin kanssa oli suuntana leffateatteri...

MV5BODU5ODMyMzg2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA2

Kuva Googlesta

Jihaa! The Expendables 3! Tätä on odotettu! Mutta kyllä vähän nauratti kun kävi sama juttu mitä kakkososan kohdalla, teatteri on täynnä semmosia parikymppisiä jätkiä ja sitten pieni kourallinen tyttöjä, kyllä huomaa kenelle nämä leffat on suunnattu :D mutta tykättiin kyllä, itse odotin elokuvaa aika täpinöissäni senkin takia että siinä on Antonio Banderas, ah! ♥ aluksi vähän hätkähdin henkilöhahmoa, mutta pian Galgon sekoilu oli lähinnä suloista ja tämä elokuva niin tulee päätymään dvd-hyllyyni!

Loppuun vielä pakko jakaa yksi uusimmista kosmetiikkalöydöistäni...

IMG_0583-normal.jpg

Jokin aika sitten piti taas vähän trimmata pitkäksi venähtäneitä kynsiä niin tajusin että ne senkun vaan räsähteli poikki, voi luoja kun oli kuivassa kunnossa! No, asiallehan piti tehdä jotain joten ei kun suunta Kicksiin ja sieltä etsintään jonkinlainen kynsiöljy. Lopulta päädyin tuohon Dependin myrttiöljyyn ja oon nyt käyttäny sitä reilun viikon ns. kuuriluontoisesti eli joka päivä sipaisen sitä kynsiin ja kynsinauhoihin ja annan olla 10-15 min ennen kuin pyyhin ylimäärän pois. Ja kyllä on auttanut, kynnet tuntuu paljon paremmalta. Eli suosittelen :)

Eipä kai taas muuta, odotan innolla viileneviä ilmoja! Ciao!