Huaa, hengissä selvisin...! Eli takana tosiaan n.50 tuntinen työviikko kun työpäivä se kuusi mistä valitin viime postauksessa ja yhtenä päivänä oli tunnin kovennus plus parina päivänä meni vähän ylitöiks... Ja kyllä oli väsymyskin sitä luokkaa eilen illalla, ei nimittäin kyenny ollenkaan rauhottumaan nukkumaan ku vasta jossain puolilta öin, eli suomeksi kävin jo yliväsymyksen kierroksilla. No, tänä aamuna nukuinkin sitten niin pitkään kuin nukutti (ei se nyt niin hirveän pitkään ollu...) ja tämä päivä on pyhitetty siivoukselle ja epämääräiselle touhuamiselle siten ku mieli tekee.

Mutta ihan alkuun haaste jonka nappasin haaviini Nelliinan Puutalo -blogista, eli värihaaste: "Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” Myönnettäköön että ensin piti vähän laskeskella asunnossa että kai miulta löytyy viittä väriä, se sisustus kun on aika paljon painottunut alueelle punainen-musta-harmaa mutta yllätin itseni! Löytyy, ja ihan ensimmäiseksi se ehkä kaikkein epätodennäköisin niille jotka minua tuntee, nimittäin turkoosi

IMG_1423.jpg

IMG_1424.jpg

Olen jo yli kymmenen vuotta vältellyt oikeastaan kaikkia sinisen sävyjä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin, en tiedä miksi. Tai vaatteissa tiedän, siniset sävyt, tai kylmät sävyt yleensä, vievät iholtani kaiken värin ja näytän siltä kuin pitäisi olla vähintään ensiavussa tiputuksessa jonkin sairaskohtauksen takia. Mutta siitä en ole varma miksi sisustuksessakaan en niitä käytä... Mutta joo, en tiedä onko korujen mukaanotto pieni huijaus mutta kun tuo E:n tuliaiskoru on niin pirun nätti! ♥ ja toinen turkoosi joka löytyy (tai ainakin se luonnossa on turkoosi, kamera huijaa vähän liikaa siniseen) on parvekkeen oven edessä oleva matto. Äiti kun oli joskus tulossa käymään niin pistin puhelun menemään että voisinko samalla saada jonkin vanhan pienen maton parvekkeen ovelle etten aina siellä käydessäni toisi kaikkea kuraa ja vettä ihan sisälle asti vaan se pysähtyisi tuohon oven eteen. Tuloksena oli turkoosi, ja pakko myöntää että alkuun ja vielä nytkin on jossain mielenperällä ajatus siitä että värjäisin tuon mustaksi tai edes vähän tummemmaksi mutta toisaalta se tuo kivan pienen piristyksen enkä sen pahemmin enää edes asiaa ajattele. Että näillä mennään. Ensi postauksessa taas lisää väriä!

Loppuun vielä taas vähän neulomuksia:

IMG_1426.jpg

Vara-äitini kanssa tuli vähän aikaa sitten kynsikkäistä puhetta ja pienen keskustelun jälkeen sain tilauksen joka kuului että mustat ja jotain blingiä! No minähän laitoin puikot heilumaan kun ensin sovittiin malli ja sain langan käsiini. Pohjana noihin toimi Ulla-neuleen Nukkumaijan ranteenlämmittimet mutta kun taas tuttuun tapaani en tietenkään valinnut lankojani (Musta Nalle) ohjeen mukaan jouduin lähtemään omille teilleni mallin suunnittelussa mutta idea tuli Ulla-neuleelta, kiitos taas siitä! Nuo timantit on niittikiinnityksellä ja löysin ne joskus aikoinaan Karjalan Ompelukoneesta ja kun ei ollut enää mitään hajua että mihinhän ne alun perin oli ajateltu niin laitoin ne sitten tähän työhön. Ja nyt on pakko sanoa että olen aikamoisen ylpeä siitä miltä nämä kynsikkäät lopulta näyttävät! Mallihan on se perus-sulkakuvio joka on se ylivoimainen lempparini pitsineuleissa ja sitten sivuille laitoin vielä ihan peruspalmikot :)

Jep, eipä kai sitten taas muuta. Huomenna yövuoroihin ja torstaina meinasinkin nostaa pitkästä aikaa kytkintä ja karauttaa kotiseuduille kun öiden jälkeen on taas peräti kolme vapaapäivää. Ei huono viikko, vapaita ja yöt :) ciao!