Miten, siis MITEN mie oon tullu toimeen ilman Sumaa, siis Laprannan antikvariaattia?! En tajua, sillä tänään jälleen kerran vähän naksahti päässä kun kävin hyllyjä läpi käynnilläni töiden jälkeen. Nyt nimittäin eräs dvd-kokoelmani helmi-sarja on valmis!

IMG_1427.jpg

Taru Sormusten Herrasta pidennetyt versiot ♥♥♥ miulla oli Kaksi Tornia ja Kuninkaan Paluu mutta tuota Sormuksen Ritarit-elokuvaa oon metsästäny kissojen ja koirien kanssa jo useamman vuoden...! Ja nyt sen löysin, jes! Nappasin taas aika nopiaan sen kouraani hyllystä ja pidin hyvin tiukasti siitä kiinni ettei kukaan vaan sitä pääsisi nappaamaan... My precioussssss... xD

Eli tosiaan joo, takaisin kaupungissa ja huomenna vielä yks iltavuoro ennen torstain vapaata, sitä pari iltaa ja sit taas öihin. Tuntuu että tässä marras-joulukuussa miulla on oikeesti yövuoroja melkein viikon välein xD mut ei se toisaalta haittaa, mie tykkään tehdä öitä kun se palautuminenkin vielä toistaseksi onnistuu ihan hyvin :) että näillä mennään. Paitsi että ranne rupes taas tänään vihottelemaan, alkaa pikkuhiljaa pelottaa että siellä ehkä on jotain lievää jännetupin-tulehusta, mutta yritän nyt jääräpäänä ensin kotikonstein saada sen kuntoon ettei tarvis työterveyteen mennä valittamaan... wish me luck...

Loppuun haasteen kolmas väri, oranssi!

IMG_0613.jpg

 

IMG_0614.jpg

Vissiin tuo kukka on joku gerbera tai vastaava...? Minä ja kasvituntemukseni... tekokukka kuitenkiin joka tuo kivan pienen väriläiskän. Ja jälleen kynttilöitä heh! Ensi kerralla lisää!

Jep, eipä kai muuta. Piakkoin tulee eetteristä taas jotain neulomuksia, lipsahdin tuossa viikonlopussa ja tein käyttiksen Ravelryn sivuille ja löysin muutamankin ihanan ohjeen. Lisää myöhemmin! Mutta nyt, ciao!