En voinu vastustaa Game of Thrones-lainausta otsikoksi, täällä nimittäin ollaan maalla ja täällä on tullu lunta!

IMG_0628.jpg

Ja se on ihan oikeesti lunta koska mittari on miinuksen puolella! Ainakin jonkin aikaa, huomenna vissiin taas vähän lämpenee mutta ei se mitään! Eilen tosiaan tulin yövapaita tänne viettämään niinku vähän uhkailin alkuviikosta. Tänään kävin kans vähän rapsuttelemassa yhtä meidän karvakorvista ja sehän hullaantu ihan täysin... Tiedättekö miten hankalaa on saada kuvaa kiehnäävästä kissasta joka ei ole ku puol sekuntia paikoillaan?!

IMG_0629.jpg

Näin helppoa ;D

IMG_0637.jpg

Tämä taitaa olla paras kuva Tahvosta minkä sain, Jopi oli taas jossain omilla reissuillaan, katotaan vielä saisinko siitä kuvaa.

Mutta Luojan kiitos on vapaita kolme nyt meneillään, ranteeni nimittäin taas taisi ottaa vähän nokkiinsa siitä viime viikon putkesta...

IMG_0642.jpg

Jo ensimmäisenä yönä ihmettelin ku vihlas vähäsen ku työns potilashuoneen ovea auki mutta toisena yönä pitikin jo laittaa ihan tukiside että pysty hommat tekemään. Peukalon alapuolelta kun painaa niin tuntuu ku joku iskis puukon ranteeseen! En tiedä onko jännetupin tulehdus vai se vanha rasitusvamma mutta AUTS!

Loppuun vielä värihaasteen toinen väri, joka on vähintäänkin yhtä hämmentävä minut tuntien kuin se turkoosi, nimittäin vaaleanpunainen

IMG_0609.jpg

IMG_0610.jpg

IMG_0612.jpg

Kynttilöissä tuntuu että minulla löytyy aika paljon väriä, myös yksi vaaleanpunainen siis löytyy. Tuo sormusteline puolestaan on muistaakseni saatu aikoinaan joululahjaksi joltain kaverilta, oisko ollu peräti Turnip Head Princess-blogin Lionea jolta sen sain :) ja kyllä tuo orkideakin vaaleanpunaisesta menee. Keittiöstä löytyy vielä vaaleanpunainen syys-kaktus mutta kun siinä ei nyt ollut kukkia niin en viittinyt siitä ottaa kuvaa. Seuraavalla kerralla taas lisää!

Jeps, eipä kai taas muuta. Aika menee nopeasti ja sunnuntaina onkin taas aika loikata linja-autoon ja huristella takaisin kaupunkiin. Plus vk-loppuna loppuu formulat ja TTK nyyh...! ;) ciao!