Ohops, johan on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Ja vuosikin vetelee taas viimeisiään, johan on vaan ollutkin vuosi! Olen ollut kolmessa eri paikassa töissä, tutustunut moneen uuteen, upeaan ihmiseen ja saanut uusia ystäviä, viettänyt myös aikaa vanhojen ihanien ystävien kanssa, muuttanut uuteen asuntoon ja huh! Mitä vielä? :)

Miulla on nyt kolme vapaapäivää (eli lauantaina taas töihin) mutta jotenkin en usko että lähen mihinkään enää tänä iltana rilluttelemaan, jostain syystä nukuin viime yönä tosi huonosti ja levottomasti niin taidan pysyä kotona viltin alla, nautin kaakaota ja katselen ikkunasta ilotulitteita. Se keskustaläheisemmässä asemassa on kivaa :) harmi vaan tuota vähän pilvistä taivasta, ei näy ku ihan lähellä ammutut raketit mut ihan hienoja nekin on!

Tänään puolestaan on muutamakin uusi juttu saapunut luokseni. Ihan ensimmäisenä puolen päivän aikaan saapui uusi patja. Muuton yhteydessä huomasin miten himputin iso kuoppa vanhan patjan keskellä oli niin päätin sijoittaa tämän vuoden veronpalautukset uuteen. Vielä kun Sotkalla oli ostohetkellä (eli alkukuusta) -30% kaikista normihinnoista niin säästin ihan mukavan pennin :) uusi patja on vaan aika hullun jämäkkä ennen ku nyt siinä vähän aikaa nukkuu ja se notkistuu. Toisen uuden kävin hakemassa iltapäivällä, nimittäin uusi puhelin! Vanha on viime aikoina ruvennu vähän temppuilemaan ja olen kieltämättä jo pidemmän aikaa ajatellut että vähän isompi olisi kiva, vanha siis oli Samsung Galaxy pocet. Niin nyt joululahjana minulta itselleni ostin Galaxy Trendin jollainen muutamallakin kaverilla on ja ovat kehuneet. Ja hyvältä vaikuttaa myös minun mielestäni eli näillä mennään :) Ja tietenkin päivän ohjelmaan kuului myös Dinner For One jota ei vaan voi katsoa milloinkaan muulloin kuin uutena vuotena :D Mokoma tiikeri aina se yrittää kampittaa, mutta miten korkeammat promillet, sitä hienommat väistöliikkeet xD

Loppuun vielä värihaasteen viimeinen väri joka ei varmaankaan ketään minua tuntevaa yllätä, nimittäin punainen!

IMG_0618.jpg

Näin joskus muutamia vuosia sitten silloisella luokkakaverillani noita kissapulloja ensimmäistä kertaa ja siitä lähtien olen yrittänyt etsiä itselleni punaista sellaista. Vähän aikaa jouduin etsimään ja olin jo valmiina huikkaamaan kyseiselle ystävälle että kun seuraavan kerran tuo Tallinnasta itselleen niin tuopa yksi punainen minulle, mutta sitten tuli kirpparilla punainen vastaan jee! Noita on muuten hirmupaljon sinisenä kirppareilla.

IMG_0624.jpg

Olkkarissa minulla on punaiset verhot :)

IMG_0625.jpg

Ja omatekemä mattoni! Voi että, miten meinasi ensin mennä hermot tuon kanssa kun tuntui ettei se edennyt ei sitten yhtään...! 120 cm leveä ja pari metriä pitkä. Mutta kun sitten lopulta vauhtiin pääsin niin taisin tehdä 20cm tuntivauhtia ja lopulta matto loppui "kesken" juuri kun sai hommasta kiinni :D

IMG_0627.jpg

Lisäksi punainen on myös aarrearkkuni, jossa minulla on siis koruja. Siellä on mm. rannekorut, kellot, ne kaulakorut joita ei saa korunaisiin roikkumaan jne. Täynnähän tuo toki on mutta vielä se kiinni menee! Taisin löytää Tiimarista joskus vuosia sitten :)

No niin, kohta aika sanoa näkemiin vanhalle vuodelle ja tervetuloa uudelle vuodelle 2015. Meikäläisen metkut ja kujeet jatkuu edelleen ensi vuoden puolelle, hyvää uutta vuotta kaikille! Cheerio!