Ohops, onpahan taas kulunut aikaa viimeisimmästä postauksesta. Mitä uutta? No, työsopimus loppui tuossa viikko sitten eli teen toistaiseksi nyt vain keikkoja, mutta toisaalta se ei juuri nyt haittaa, sillä kun tuli semmonen 8 kk oltua yhtämittaa töissä niin kyllä pieni loma nyt kelpaa... Enkä minäkään kuitenkaan ole kotiin erakoitunut vaan olen ollut ihan ulkonakin! Paitsi puolet ajasta jolloin olen juurtuneena sohvannurkkaan tv:n edessä, nimittäin tein semmosen löydön Anttilasta että...!

IMG_1476.jpg

Alkuperäset Star Trekit! ♥ innostuin ilmiöstä aikoinaan kun näin ensimmäisen niistä uusista elokuvista ja lainasin silloin kaverilta tuon kolmastuokkarin ja sen jälkeen olen niitä havitellyt itselleni mutta kun kulttisarjan maine niin myös kulttisarjan hinnat, yksi kausi on parhaimmillaan ollut semmosta 70-80 e.... Mutta nyt löysin nuo 10e/kpl ja olen iloinen ku mikä! "Fascinating" kuuluu jo tietyissä piireissä sanavarastooni että nyt vain odotellaan milloin rupean jokaiseen aika/päivämääräkysymykseen vastaamaan "Stardate: Unknown..." :D

Muitakin sarjoja on tullut katottua! Käytettiin pari viikkoa sitten O:n kanssa CDON.comin talviale hyväksi ja napattiin sieltä paketti jolloin saatiin postikulut puoliks.

IMG_1487.jpg

Itse täydensin jälleen Siskoni on Noita -kokoelmaani ja lisäksi tilasin tuon The Originals-sarjan ekan tuokkasin. Tuon Charmedin kanssa en ihan tajua miksi mie tilailen tälleen yks kerrallaan, etenkin kun enää vaan kasikausi puuttuu mut... ehkä päässä pyörii että hyvää kannattaa odottaa... xD Tuo on kuutta jaksoa lukuunottamatta jo katottu ja muistin taas miksi Charmed on toinen niistä sarjoista (Toinen on Criminal Minds) joiden aikana itken aina... AINA!

Tuo Originals puolestaan on Spin-off Vampyyripäiväkirjat sarjasta ja keskittyy nimensä mukaan alkuperäiseen vampyyriperheeseen, tai ketä siitä on jäljellä, nimitän Klaus, Elijah ja Rebekah. Sarja sijoittuu New Orleansiin minne palatessaan sisarukset huomaavat että Klausin muuttama Marcel on ottanu kaupungin haltuunsa ja johtaa sitäkuin mikäkin vampyyrikuningas ja siitähän homma sitten lähteekin rullaamaan. Vielä kun sekaan heitetään vähän noitia ja ihmissusia niin mikäs sen parempaa! Tuo sarja pyörii (tai pyöri, tais loppua viikko sitten tai huomenna) subilla mutta kun se tuli keskellä yötä niin jollei maanantaina ollut joko vapaa tai öiden aloitus niin jäi katsomatta, mutta ne muutamat jaksot joita näin saivat koukkuun. Tykkään tuossa sarjassa siitä että siinä päästään paljon syvemmälle alkuperäisen kolmikon mieleen, etenkin Klausista paljastuu ihan uusia piirteitä sarjan aikana! Ja Elijah on edelleen lempparini ♥

IMG_1488.jpg

Tilasin ite vielä muutaman elokuvan, japanilainen 13 Assassins ja kiinalainen 14 Blades. Tuo 13 assassins on mielestäni tositarinaan perustuva tarina vanhasta samuraista joka saa tehtäväkseen järjestään shogunin sadisti-sukulaisen salamurhan. Näin tuon joku aika sitten 4Primella ja... wau! Lisäksi on aina katsoa näitä elokuvia kun japanilaiset oikeasti puhuu japania! Toki lopussa oleva puolentunnin taistelu-splatter-verilentää-kohtaus ei ole ihan jokaisen teekupillinen mutta leffa on silti hyvä!

14 Blades puolestaan sijoittuu Ming-dynastian loppupuolelle jolloin keisarin setä yrittää napata vallan itselleen varastamalla keisarillisen sinetin. Elokuvan päähenkilönä on keisarin yksityisarmeijaan kuuluva Qinglong (Donnie Yen♥) jota sinetin katoamisen jälkeen syytetään petturuudesta. Leffan aikana Qinlong pyrkii täyttämään velvollisuutensa keisarille ja paljastamaan tämän sedän juonet. Tämän leffan lainasin kaverilta vähän aikaa sitten ja tyks! No hei, jos leffassa on Donnie Yen niin eihän siitä voi ku pitää! Molemmat leffat oli CDONissa vitosen kappale niin mukaanhan ne lähtivät.

Loppuun vielä  muutama juttu, mm mitä tarttui Suomalaisesta k-kaupasta, joululahjaksi saadun lahjakortin avustuksella...

IMG_1480.jpg

Tangle Teezer. Kyllä, pitkän aikaa vastaan pullikoituani kävi taas tämä tyypillinen eli kaveri suositteli ja kehui. Aluksi ostin Glitteristä semmosen halppis-version ja kun sekin oli tosi hyvä niin aattelin että ehkä uskallan kokeilla ihan oikeaa versiota. Ja nyt myönnän itsekin että etenkin latvat tuntuu olevan paljon paremmassa kunnossa sen jälkeen ku pari kk sitten vaihdoin perusharjan tuohon. Lisäksi tuo tuntuu tosi kivalta päänahkaa vasten harjatessa plus tuo on tosi hyvä myös takkujen aikaansaannissa! Eli siis suomeksi tupeeratessa :D viimeisin villitykseni hiusten suhteen on nimittäin "linnunpesä-nuttura" eli siis koko pää tupeerattu ja sitten pinneillä tuonne takaraivolle. Toimii tosi hyvin jos ei jaksa joku aamu pestä hiuksia. Ainoa vaan että pää on aika näkönen ku ne takut selvii... Ajattlin että kokeilen joku päivä kihartamalla, vähän lempeämpää hiuksille.

Ja se toinen juttu:

IMG_1483.jpg

Iih! Miun kaktus teki kukkia! Koko talven vähän odottelin ja ihmettelin että hetkinen, missä kukat? Mutta nyt se on taas ruvennut tekemään! Eikä ees haittaa että ne on vaaleanpunaisia :D tuo koristekaktus on siis keittiössä piristämässä.

Jahas, aamupala syöty, blogiin kirjoitettu, alkaa tekosyyt loppua... Kai se pitää käydä siivoamaan, meinasin tänään pitää ihan vanhan kunnon siivouspäivän sen sijaan että vaan siivoaisin ylimääräsälän vähän siistimmin niinku normaalisti. Seuraavalla kerralla muuten yritän saada taas vähän neulomuksia valmiiksi! Ciao!