Huh, viime viikko meni kuin siivillä, ja tuntui olevan yhtä kahvia ja juhlaa! Tuli nimittäin taas vuosi lisää mittariin tälle tytölle, ja kahvitettavia oli oikeastaan joka päivä kun maanantaina kävi vara-mama, tiistaina ja keskiviikkona muutama yksittäinen kaveri ja torstaina pidin sitten ihan ne viralliset synttärikahvit. Sitten se paras lahja kaikista, perjantaina tuli rakas ystäväni Lionea viikonlopuksi yökylään! Toivottavasti nähdään taas pian!

Muutamia lahjojakin tuli (oon näköjään ollu taas kiltti :D) ja perinteen mukaan hankin myös jotain minulta itselleni, tänä vuonna taas Nelly.comista tulleen synttäri-alekoodin avustuksella. Jokunen vuosi tein saman homman ja jälleen tänä vuonna laitoin itselleni rajaksi että alennuksen jälkeen ostos saisi maksaa enintään kympin. Ihme kyllä koruista ei tällä kertaa löytynyt mitään kivaa, tai olihan siellä kivaa mutta ei minun tyylistä, etenkään asettamani rajan jälkeen, joten käänsin taas huomioni muihin asusteisiin ja huivien puolelta löytyikin jotain!

IMG_1513.jpg

Piecesin pitkän huivin hillitty värimaailma ja mielenkiintoinen kuviointi iski verkkokalvolleni ja kun (pienen kaivelun jälkeen) löysin vielä huivin mitat (180x106) niin naksautin hyvin nopeasti ostoskoriin-nappia :) tänään huivi sitten saapui luokseni ja ensinnäkin en edes halua tietään kuuliko postipatu pienen innon-vinkaisuni ja jos kuuli niin mitähän siitä meinasi... Mutta kuvien oton jälkeen kyseinen huivi on ollut kääriytyneenä harteilleni jo parisen tuntia xD tää on vaan niin pehmonen ja mukava!

IMG_1514.jpg

Kuviona tosiaan tuommoinen talvi-metsämäinen puukuva :) kyseistä huivia on tarjolla joko tuolla vaalealla pohjalla tai sitten semmosena farkunsinisenä, itseäni miellytti enemmän tämä vaalea :)

Lionean kanssa vk-loppuna tietenkin katsottiin paljon telkkaria, löysin lauantaina sumasta nimittäin Bones-sarjan kolme ekaa tuokkaria ja ensimmäistä katsottiinkin sitten varmaan kymmenen jaksoa, minkä lisäksi katsottiin Game of Thronesia muutama jakso ja vielä pari elokuvaa siihen päälle :) tv-yliannostuksen jälkeen olenkin sitten eilisen illan ja tämän aamun ollut kirja käteen juurtuneena:

IMG_1517.jpg

Kestosuosikkini Nora Roberts iskee jälleen! Tykkään hirmupaljon Robertsin kirjoista, etenkin niistä missä on jonkinlaista yliluonnollista kuten esim. The Circle-trilogia ja nyt tuo uusi löytöni, The Cousins O'Dwyer-trilogia. Tuo Dark Witch on ensimmäinen osa ja löysin sen perjantaina kirjastosta kun odottelin Lionean linkkiä. Nyt vaan harmittaa etten löytänyt tätä vähän myöhemmin, tuo kirja on nimittäin ilmestynyt 2013, toinen osa ilmestyy tänä vuonna ja kolmas osa ties millon...! Ei malttais odottaa! Mutta ehdottomasti tuonkin tulen kirjahyllyyni lisäämään. Ja kirjoista puheenollen, tein taas viime viikolla pienen tilauksen Suomalaiseen, mutta siitä sitten lisää kunhan kirjat tulevat.

Eipä kai taas sitten muuta, huomenna oisi taas työkeikka tiedossa, tällä kertaa iltavuoroon :) Ja hyvää uutta vuotta vielä kaikille, nimittäin kiinalaista uutta vuotta! :D Lauluopen ilme oli hyvä kun viime torstaina tunnille mentäessä toivottelin uudet vuodet xD torstaina tosiaan alkoi Vuohen vuosi, bää!

2015-Year-of-the-Ram.jpg

Kuva Googlesta

Lisää tietoa kiinalaisesta uudestavuodesta löytyy mm. täältä ja kiinalaisesta horoskoopista puolestaan esim täältä.

Eipä sitten taas muuta, ciao!