Tällä viikolla on ollut parikin kivaa päivää, esim keskiviikko-ilta meni tyttöporukalla kun yksi sh-koulussa syntyneen "neljän koplan" jäsen joka on pidemmälle muuttanut tuli käymään kaupungissa :) Paljon kyllä tuli puhuttua ja naurettua, juuri kuten tyttöjen ilta pitääkin viettää :) Torstaina puolestaan lähdettiin iltapäivällä E:n ja O:n kanssa kätköilemään, jei! Meinasi jäädä väliin kun edellisen päivän sääennuste olikin kääntynyt ihan päinvastaiseksi sadekuurojen kohdalla mutta otettiin riski ja lähdettiin ettiin muutama lähikätkö ja löytyi! :) mukana oli myös yksi uusi pieni ystävä:

20150606_143929.jpg

Miul on nyt oma gepsi! Pari vuotta lainailin aina tasaisin väliajoin veljeni omaa mutta nyt on oma. Ja se mätsää miun kameraan, niin värin ku koonkii persteella, kui pien! Ja söpö! :D

20150604_162245-1.jpg

Geo-pyörät, aina uskolliset ratsut :) kätköillessä porukalla on se kiva kun liikuntaa tulee ihan puolihuomaamatta, taitaa tähän astinen ennätykseni yhden reissun osalta olla semmonen 40km pari kesää sitte. Menisiköhän tänä kesänä rikki...? :)

20150604_163510.jpg

Matkan varrella voi aina välillä pysähtyä lepäämään, etenkin kun löyty niin kiva laituri jolla levähtää. Mie oon tuossa kenkäkoplassa vähän poikkeava... xD nokun ei löydy kunnon lenkkareita, ostoslistalla ovat roikkuneet semmosen puolisen vuotta...! Mut ihan hyvin kipitin noilla (hieman kuluneilla) Sievisilläni, joita en muuten viskaa menemään ihan heti... Ovat jo semmosen 7vuotta palvelleet and still going strong!

20150604_163452.jpg

Kyseisellä levähdystauolla muuten ihmeteltiin miten Saimaan vesi voi olla niin korkeella ennen kun muistettiin että ainiin, just on ollu täysikuu ja pari sadekuuroa on heittäny joten ei ehkä ihme :)

Onnistuneen kätköilyreissun jälkeen pysähdyttiin vielä herkuttelemassa satamassa. Lintukammoiset, silmät kiinni:

20150604_171028.jpg

Näitä tovereita nimittäin riitti! Pienellä zuumilla ehkä tuo otettu mutta ihan viereen ne loikkivat odottelemaan ja toivomaan josko jotain tipahtaisi heidän suuntaa. Sori, ei tällä kertaa :)

Loppuun vielä jos joku ihmettelee otsikkoa, sarja johon olen jäänyt koukkuun:

17-2304755181aad497fa.jpg

kuva Googlesta

Outlander-matkantekijä, kannattaa katsoa (Yle1 torstaisin klo 21). Perustuu siis Diana Gapaldonin kirjoihin joista olen sen ensimmäisen lukenut ja nyt on hirmu kiire ettimään ja lukemaan lisää, koska tiedän kokemuksesta että jos en lue kirjaa ennen kuin olen katsonut siihen perustuvat elokuvan/tv-sarjan niin kirjan lukeminen on aika hankalaa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Mutta siis joo, tykkään tosi paljon sarjasta tähän asti, tuota voisi oikeastaan melkein katsoa ihan pelkän skotti-englannin takia :D skotti on yksi lempiaksenteistani! ♥ ja tuo tunnusbiisi soi päässäni aina puoli viikkoa xD

Jeps, eipä siinä kai taas muuta, tänään alkaa taas yövuorot, toivottavasti oisi ees öisin vähän rauhallisempaa kun päivävuoroissa, huh mitä pyöritystä välillä! Mutta joo, ensi kertaan. Ciao!