Nyt tulee muuten sitten aika monikuvainen postaus, just a head-up!

Alkuviikko meni vähän ikävissä merkeissä, huomasin nimittäin iltavuorosta lähtiessäni että pyörän takakumi oli ihan tyhjä... No ei siinä mitään, taluttelin rakkaan rampani kotiin ja tuumasin että heitän seuraavana aamuna sen Pyörä Expertille korjattavaksi ennen töitä ja näin tein. Mutta kun tulin hakemaan sitä puoli tuntia myöhemmin niin sain kuulla että takarenkaassa oli ollut ihan parin sentin reikä jonka takia siis koko höskä piti vaihtaa, ja sehän ei ookaan mitään halpaa lystiä... >.< tietysti mielessä myös kävi että onko joku käynyt ihan huvikseen sohaisemassa jollain terävällä, mutta toisaalta rengas oli jo 3-4vuotta vanha ja mie en pahemmin pyörääni sääli sillä ajaessa joten on hyvin todennnäköistä että olen ite onnistunut ajamaan siihen jonkin nirhauman ja ikä on tehnyt loput... No, se siitä, elämä jatkuu. Mutta seuraava murmur asia tuli jo oikeastaan samana päivänä töissä. Pukkarilta lähtiessäni en vielä huomannut mitään mutta osastolla ihmettelin että mikä miun kenkää vaivaa kun on vähän omituinen astua:

20150625_220151.jpg

?!?!?!?!?!? Pohja oli mennyt nätisti halkki ja kun vilkaisin toista kenkää niin se oli myös menossa hyvää vauhtia. Voi&#%"&¤%#&#/"£$$@"!!!!! Eikä ookaan ku vaa helmikuussa ostetut jotka makso semmosen 80e tosi kiva...! Onneksi kuitenkin on ihania työkavereita, kun totta kai piti vähän päästä huonosta päivästä avautumaan kahvikupin äärellä. Yksi kysäisi että mikä kengänkokoni on? Hänellä kun olisi yhdet lähes käyttämättömät kun itellä tulee selkä kipeeksi kyseisellä kenkämallilla. No, koko oli sopiva ja sovittiin että toisi ne miulle kokeiltavaksi vklopun yövuoroihin (nii, semmosetkin oli taas vaihteeksi xD). Ja hupskeikkaa, miun käpäliin ne sopikin ihan täydellisesti!

20150627_071644.jpg

Nyt oon vaan vähän hämmentyny siitä että oon näin innoissani pinkeistä kengistä xD mutta ne on söpöt! Joten kiitos paljon työkaverille, tunnet kyllä itsesi jos tänne eksyt lukemaan :)

Sitten tultiinkin viikon kolmanteen tapahtumaan, joka onneksi oli vähän mukavampi, nimittäin Kansainväliset suurmarkkinat jotka oli tuossa vk-loppuna! Voi vitsit, kävelin oikeesti varmaan puolisentoista tuntia vaan aluetta ympäri ja kuuntelin kaikkea sitä puheensorinaa! Oli englantia (britit!), saksaa, espanjaa, italiaa ja vaikka mitä! Ja kun markkina-alueelle pöllähdin niin heti ensimmäisenä zoomaasin Britannia lippuun nimittäin...

20150628_162552.jpg

20150628_162603.jpg

Englantilaista toffeeta, aaaah!!! Siitä on ihan liian pitkä aika kun tuota herkkua pääsin nauttimaan! Ja kyllä, kysyin luvan ennen kuin nappasin kuvat :) noissa on toki se että ne on aika pirun makeita osa, en oo ihan varma oliko makuna Butterscotch (nyt meni kyllä väärin, miten se kirjotetaan?!) vai vanilla mutta jopa minä, joka olen oikeasti sokerihiiri nro 1 olin yhden palasen jälkeen että grääh! jotain suolasta ja äkkiä....!

20150626_153522.jpg

Mutta on se sen arvoista, on ne hyviä!

Toinen mitä alueelta löysin oli Donna Taponeron -ständi johon törmäsin jo kevätmarkkinoilla.

20150626_153435.jpg

Olinkin salaa toivonut että kyseinen myyjä olisi paikalla, alkaa nimittäin edellinen kuusenpihkavoide vedellä viimeisiään. Kuten olen aiemmin sanonut, minulla on atooppinen iho joka välillä menee ihan todella törkeän huonoon kuntoon. Juuri kevätmarkkinoiden aikaa kärsin erityisen kuivasta ihottumista, etenkin käsissä, ihoni kuori paikoin ihan lastuina, that's not a pretty sight... No, markkinoilla haahuillessani törmäsin pieneen, melko vaatimattomaan kojuun joka kauppasi erilaisia pihkavoiteita. Hetken aikaa esitettä lueskeltuani päätin ottaa riskin ja ostaa pienen putelin tuota kuusenpihkavoidetta. Hoitoalallahan olen jo itsekin todistanut pihkavoiteiden voiman haavahoidossa, toimivaa tavaraa. Ja niin muuten toimi ihottumiinkin: viikossa olin saanut kuivat kohdat lähes katoamaan ja siitä asti tuo on ollut vakiotavarana! Nyt otin vielä ihan 100ml purkin niin riittää taas vähäksi aikaa vaikka voide ei kovin vikkelään onneksi kulukkaan, se on muuttuu käsien lämmöstä juoksevaksi :) plus on kiva kun saa kädet rasvattua tuolla niin tuoksu tuo ihan mieleen iskän metsähaalarit :D mutta summa summarun, suosittelen!

Lisäksi ratkesin markkinoilla koruihin, no kuinkas muuten...

20150629_115505.jpg

Kelttikorut -kojusta nappasin Triskele -korun. Tai ainakin olin napaavinani, sivuilla tuon nimenä on Naiseuden kolmoisspiraali heh :) joka tapauksessa, nätti on! Miultahan löytyy jo ennestään druidi-kolmio joka oikeastaan on aina kaulassani koska se on just sopiva töihin, mutta nyt päätin hankkia toiselle kaverin, joku vähän erikoisempi mutta silti melko pieni ja huomaamaton että sen voi pitää töissä kaulassa :) Kelttikorujen sivuilla muuten saisin ainakin minä tilin menemään aika sujuvasti, on nimittäin niin paljon kaikkea kivaa...!

Viimeisenä vielä, markkinat ei oo markkinat ilman grillimakkaraa :D

20150628_163603.jpg

Nam, 'nuff said.

Sen verran jäi markkina-kokemus vajaaksi että rinkeliä ei tullu ostettua... No kun ei ollu Tyrisevää...! xD

No joo, eipä kai sitten taas muuta. Ciao!

Ps. En mainosta palkkiosta, vaan koska haluan levittää hyvää!