Huomasin tuossa pari päivää sitten että lähes vuotuiseksi perinteeksi mudostunut kosmetiikka-postaus on meinannut unohtua tältä vuodelta, joten päätin yhdistää sen päivä kuvina-postaukseen jollaista ei myöskään ole näkynyt vähään aikaan :) ja hui! Sain postauksen aikaan samana päivänä kun olin kuvannutkin, hyvä mie!

Ensimmäinen "loma-päivä" piti viettää rauhassa ja aloittaa nukkumalla niin pitkään kuin nukuttaa (etenkin kun miulla näköjään on jonkinlainen käänteinen kuu-hulluus, pyörin viime yönä sängyssä melkein puolille öin asti...) mutta remontti-pojat piti poran kanssa huolen että heräsin melkein ihmisten aikoihin kymmenen aikaan... no jaa

20150908_183302.jpg

Ei muuta kun jalat pöllö-tossuihin ja kahvia keittämään. Nuo tossut löysin Cubukselta joku aika sitten ja luuleeko joku oikeesti että mie voisin vastustaa noin söpöjä pöllöjä, hä? :D

Sitten olikin aika vähän laittautua päivää varten ja tänään väkersin jälleen linnunpesänutturan niskaan seuraavien tovereiden avustuksella:

IMG_1626.jpg

Batisten kuivashampoo ja tigin Bed head -hiuslakka.

Kevyt päivämeikki puolestaan vaatii minulla seuraavat:

IMG_1625.jpg

Ennenkin täällä näkynyt, vanha tuttu, Body Shopin meikkivoide, Extra Virgin-minerals -irtopuuteri, myöskin Body Shopilta, Oriflamen Eye-liner stylo (harmaa) ja Isadoran (jäipäs merkki valon alle...) 100% waterproof -maskara. Lisäksi vielä Viva la Divan kulmakarva-paketti ja poskipuna (01 Dreams)

Kun naama on kunnossa, voi käpertyä sohvalle tv:n ääreen ja nauttia muutama jakso ohjelmia joiden aikana tulee aina vesi kielelle...

20150914_114307.jpg

Kiinalaisen keittiön herkut (Gok cooks chinese), jossa brittiläinen media-persoona Gok Wan kokkaa kiinalaista. Ohjelma on pyörinyt kesän aikana aina uudelleen ja uudelleen ja olen valehtelematta katsonut sen läpi varmaan kolmeen kertaan xD no kun sitä on vaan kiva seurata keittiössä, kaikki näyttää niin helpolta!

20150914_122620.jpg

Heti perään vielä Korealaisen keittiön aakkoset (Kimchi Chronicles) ja taas kuola valuu... Kuka muuten tunnistaa partasuun? ;D krhmWolverinekrhm Jep, Hugh Jackmanhan se siinä vaimonsa ja poikansa kanssa vierailijana (mini-Wolverine, jei!) :D

Ohjelmien jälkeen painelinkin kaupungille ja pyörähdin muunmuassa Kontissa. Note to self, ota aina kori mukaan kun lähet pyörimään jonkinlaiselle kirppikselle, etenkin jos et etsi mitään tiettyä. Nimittäin juuri silloin sitä tavaraa tarttuu. Tällä kertaa tarttui muutama lasipurnukka joista en nyt näköjään kuvaa muistanut napata mutta siis, keittiössä kuivamuonakaapissa ne ovat :) Lisäksi käytin hyväkseni Jyskin synttäritarjouksia ja kävin nappaamassa itselleni uuden peiton, vanha alkaa olla aika nukkavieru ja kun halvalla sai kerrankin hyvää :)

20150914_160234.jpg

Kotiin tultua olikin jo vähän nälkä joten eikun pannu kuumaksi. Päivän aasialaiselle tyylille uskollisena tein ruoan jonka pohjana käytän tuota Gokin porsas-inkivääri-nuudeli-wokkia. Itse tosin teen ruoan kanasta, lisänä porkkanaa, sipulia, paprikaa, munanuudeleita ja mausteet.

20150914_164128.jpg

Nam nam nam, joko kohta syödään?

20150914_164548.jpg

Sluprs! Ja appelssiinimehu astetta fiinimmin Iittala Essence-lasista. Joka päivään voi löytää palasen juhlaa. Etenkin kun ruokaa laittaessa puhelin soi ja kaksi arvausta mistä soitettiin. No osastolta tietysti, pääsen taas parin viikon päästä tekemään pienen pätkän sijaisuutta :D eli nyt todellakin otan pari viikkoa lomailun kannalta niin jaksaa sitten taas innolla lähteä hoitamaan ja kuntouttamaan, jei!

IMG_1623.jpg

Ruoan jälkeen päätin pitää pienen hemmottelu-tuokion ensinnäkin sävyttämällä hiukset pitkästä aikaa. Käytän tuota Color Freshiä Color maskin rinnalla, nappasin mukaani yhdellä kampaamokäynnillä aikaa sitten. Lisäksi laitoin naamalle suklaa-muta-naamion, joka tuoksu niiiiiiin hyvältä että olisi voinut vain lipoa sormia kun sen oli levitänyt :D ehkei kuitenkaan...Ennen noitahan toki naama ja tukka piti pestä. Aloitetaan naamasta:

IMG_1629.jpg

Silmämeikin poistan nykyään ensin tuolla ACOn puhdistusmaidolla joka on tarkoitettu sekaiholle. Kun alkuvuodesta kävin kosmetologilla niin sain vihdoin viimein suoran vastauksen siihen minkä ihotyypin tuotteita kannattaa käyttää: sekaiho, ja sellaisia mitkä sulkevat ihohuokosia. No siitähän pitää huolen Neutrogenan Visibly Clear -kuoriva puhdistusaine. Kasvovetenä miulla on La Roche-Posay joka on itse asiassa päässyt käyttään kaverin suosittelun jälkeen.(moi O!) Kasvonaamion jälkeen vielä Body Shopin Vitamin E -silmän ympäryspuikko ja naamalle käytän OrionPharman Humektan-perusvoidetta, ihan apteekista saatavaa tavaraa.

IMG_1631.jpg

Hiuksille puolestaan käytän tällä hetkellä seuraavia: XZn 2in1 ravitseva öljyhoito-shampoo ja Hoitoaine Käsitellyille hiuksille. Värin jälkeen annoin vielä vähän hemmottelua aamun pahoinpitelyn (siis tupeeraamisen) jälkeen Aussien 3minute miracle-tehohoidolla.

Suihkun jälkeen maastouduin jälleen sohvan nurkkaan:

20150914_192115.jpg

Into the woods-elokuva ja jälkkäriksi pari palaa mokkapaloja, joita vein eilen töihin, muutama jäi yli kun ei mahtunut mukaan. Tuo leffa oli aika hauska, pieniä tvistejä siellä sun täällä perinteisissä saduissa. Ja se on musikaali, me likes! :)

IMG_1632.jpg

Päivän päätteeksi kuppi kaakaota ja pari palaa tummaa Geisha-suklaata :) ja postaus totta kai!

Siinäpä taas se, ensi kerralla lisää. Ciao!