Kuka muistaa/tunnistaa otsikon lainauksen? Joka tapauksessa se kuvaa aika hyvin kulunutta viikkoa meikäläisen kohdalla...

sick.jpg

Kuva kuvahaulla

Maanantai-iltana alkoi jo vähän kurkkua kutitella ja tiistaihin mennessä sinne olikin jo muuttanut kokonainen takiaisperhe ja kuume nousi myös nopeasti kaveriksi... Pitihän se arvata, ainahan siinä niin käy että kun on vähän lomaa tai muuten vaan taukoa esim. töistä tai koulusta tai mistä vaan niin hetihän mie kipeeks tuun...! Noh, eihän siinä muu auttanu kun maastoutua sohvan nurkkaan ja yrittää kaataa kurkusta alas mahd. paljon nesteitä. Onneksi oli äiti tulossa keskiviikkona käymään kaupungissa niin sain vähän mustaherukkamehua jääkaappiin ja samalla vähän lääkekaapin täydennystä, huomasin sinä aamuna että kuumetta alentavia ei oo sitten yhtään kaapissa niin äkkiä vaan soitto äidille että viitsisikö käydä apteekin kautta, kiitos siis siitä.

Onneksi miulla on tv-kortilla niin monta dokkari- ja elokuvakanavaa että on saanu ajan kulumaan (torkkumisen ohella, eikös se uni oo hyvää nuhalääkettä vai miten se meni...?), oon mm. kattellu Viasat-History kanavalta paljon dokumentteja erilaisista kuninkaallisista perheistä ja muista historiallisista ihmisistä. Mm. Romanovin tsaari-perheestä on ollu tosi paljon juttuja ja koska kyseinen perhe on aina kiehtonut mielikuvitustani niin niitähän minä olen sitten katsellut. Paitsi että niiden seurassa on tullut vähän naureskeltua sille DreamWorksin piirretylle, tai lähinnä niille pienille virheille mitä siinä on oikeaan historiaan verraten mutta... oh well. Mitäpä tuosta, hyvä leffa on silti :)

Nyt on ollu pari päivää jo onneksi melko normaali olo, mitä nyt nenä vuotaa edelleen ihan järkyttävästi mutta tiedättekös mikä on varma merkki että on ainakin melkein terve?

IMG_1639.jpg

Kahvi alkaa taas maistua! En tiedä mikä siinä on, mutta nuha ja kahvi ei vaan sovi yhteen, ite ainakin kun oon kipeenä niin pelkkä kahvin hajukii saa jo melkein huonon olon aikaan, vaikka normaalisti siis kahvi on yksi lempituoksuistani... Kahvin seuraksi tein tänään lettuja joiden pohjana käytin tätä ohjetta.

IMG_1644.jpg

Njams! Muokkasin ohjetta sen verran että nesteenä käytin vanilja-soijajuomaa ja sokerin korvasin teelusikallisella hunajaa. Ja hyviä tuli! Banaani ja vanilja sopi yllättävän hyvin yhteen. Ongelmaksi muodostui vaan oikukas pannuni, alkuun se oli vähän turhan lämmin ja muutama eka lettu oli kastia palanu-pinta-raaka-sisus mutta kun laskin vähän lämpötilaa niin johan onnistui. Tai ainkin siihen asti ennen kuin pannu meni liian viileäksi möyh... mutta valmista tuli ja namnamnam!

IMG_1648.jpg

Iltapäivän katselinkin sitten formuloiden aika-ajoja ja voihan jösses sentään, nyt yllätti! Ei mersuja eturivissä, mitä tapahtui? Kiinnostuksella odotan mitä huomisessa kisassa tulee tapahtumaan :D

IMG_1650.jpg

Njauuuuu.... ;D

Jeps, eipä kai taas muuta, huomenna joudun vissiin ekaa kertaa maanantain jälkeen uskaltautumaan taas ulkomaailmaan kun alkaa vähän ruoka-tavarat loppua mutta eiköhän tässä jo olla sen verran terveitä ettei mitään katastrofia siitä synny. Kai...

Eipä muuta, yrittäkää pysytellä terveenä, ciao!