Voi hiisi tätä miun hiljaisuutta... miten pitkään voi työtä käyttää tekosyynä...?

Matkataanpa taas hieman ajassa, viime vkloppuna oli Laprannassa suurkirppari jonka yhteydessä oli myös jonkin sortin antiikkitapahtuma. Päätettiin O:n kanssa lähteä siellä käymään, sääli vaan että mie olin aamuvuorossa eli päästiin vasta kolmen jälkeen jolloin moni myyjä pakkasi jo tavaroitaan (tapahtuma päättyi neljältä) mutta löydettiin me sentään jotain! Parhaan löydön teki kyllä O

FullSizeRender.jpg

FullSizeRender_1.jpg

Kuvat on muuten O:n itsensä ottamia :D lähinnä siksi etten muistanut itse kuvata ennen kuin toinen oli jo heittänyt ostoksensa kotiin... xD mutta siis, muutamalla kympillä löysi tuommoisen (myyjän mukaan) 1900-luvun alulta olevan muistaakseni suutarin-laatikon. Hirmu nätti. Tuon vaan putsaa kunnolla niin siinä on aika hyvä säilytyslaatikko vaikka mille :)

Omat löytöni oli vähän pienempiä:

20151008_184321.jpg

Ensinnäkin löysin tuon kiinalaisen Reign of Assassins-elokuvan, vuokrattiin ja katottiin joskus O:n kanssa ja oli aika hyvä :) lisäksi mukaan lähti tuo Hard'n'Heavy Hard Rock-kokoelma josta löytyy eri klassikko-rock-biisejä esim Iron Maidenilta Diolta, Nightwishiltä ja Sonata Arcticalta noin muutaman mainitakseni. Paljon hyvää musaa siis pimeneviin syysiltoihin :)

IMG_1681.jpg

Lisäksi löysin tuommoisen peura/hirvi-korun jonka nappasin oikeastaan sillä idealla että se sopii täydellisesti miun Zombie-walk asuun :) tänä vuonna mie pääsen sinne! Mur! Murisen kovaa jos tulen taas kipeeksi, etenkin kun olen vasta ollut kipeenä...! No joo... hehe. Puvusta en paljasta nyt muuta ;) mutta lähempänä sitten!

Loppuun vielä uusin neulomukseni:

IMG_1696.jpg

Ohje noihin Evenstar -kämmekkäisiin löytyy Ravelrysta KLIK ja sieltä löytyy samoin vähän paremmat kuvat, musta lanka ei nyt oikein suostunut miun kanssa yhteystyöhön jotta tuo kuvio tulisi hyvin esiin, eikä koneeltani löydy mitään Paintia kummempaa kuvaohjelmaa joten näillä mennään... Mutta siis, mie oon semmonen suhari ja sottapytty etten viittiny tehdä valkoisia kuten ohjeessa vaan tein vähän synkemmän version. Ja pakko sanoa että tykkään kovasti :) ja eikun uutta neulomusta kehiin...! :D

Jeps, eipä kai taas muuta :) ensi kerralla taas lisää, ciao!