Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! Vanha vuosi on jälleen antanut tilaa uudelle ja eilen on pidetty hauskaa! Itselläni päivän puolelle kuului lähinnä oleskelua kun oli vapaapäivä (samoin tänään, huomenna yöhön. Ei huono uusivuosi ;D) ja eräs vanha tuttu televisiosta...

IMG_1944.jpg

IMG_1945.jpg

Voih! Dinner For One! Aina yhtä mahtava :D

IMG_1948.jpg

Kuten taisin viime vuonna mainita, mitä korkeammat promillet, sitä hienommat liikkeet xD

Illan edellä olikin aika suunnata kohti ruokakauppaa, O nimittäin tuli viettämään illan luokseni kun kummallakin oli vapaapäivä :) väännettiin uuden vuoden pizzat!

IMG_1950.jpg

Menossa uuniin...!

IMG_1953.jpg

Voi nam! Ja voi röyh sitä olotilaa pari tuntia myöhemmin heheh...

IMG_1955.jpg

Telkkarista seurattiin Pikkuleijonien peliä. Vähän jopa yllätyin millainen penkkiurheilija O:stakin löytyy, didn't expect that :D ja todettiin muutamaankin kertaan että penkkiurheilu ei ole sydänvaivaisille, yhden pomppukiekon jälkeen Suomen maalilla ainakin minulla löi hetken aikaa aika kovaa... Mutta hyvä Suomi! Voitto kotiin!

IMG_1957.jpg

Vietettiin myös pieni brittiläinen iltapäivä... öh.... siis iltateehetki! Nuo Pentik-omena sarjan mukit sain yo-lahjaksi kera ruokalautasten ja ne on ihan täydelliset teemukit! Teen kaverina noita M&S-keksejä joita O:lta sain joululahjaksi :)

Kiekkopelin jälkeen katsottiin Disneyn Urhea-elokuva (ja herkuteltiin skotti-englannilla, oih!♥) ja sitten otettiin taas Tekken-turnaus!

IMG_1976.jpg

"Oota! Mie otan ensin kuvan!" "Oota, miun pitää ensin kokeilla nää liikkeet, älä hyökkää *onnistuu lyömään toista harjoitellessaan* Hups, sori...!"

Tunnin turnauksen jälkeen, joka päättyi tasapeliin, hyvä me! olikin aika lähteä hiippailemaan satamaa ja ilotulitusnäytöstä kohti!

IMG_2007.jpg

Oli se hieno!

IMG_2008.jpg

Kuvat on vähän kämäsiä koska en edelleenkään, kolmen vuoden jälkeenkään, osaa ihan kunnolla käyttää järkkärini asetuksia mitä tulee pimeällä kuvaamiseen, se kun on sen verran vanha malli ettei siinä ole mitään "ilotulite-moodia" tai jotain... Mutta eiköhän noista jonkin verran selvää saa :)

Loppuun vielä vähän abstraktia taidetta by me kun yritin pienessä paniikissa saada asetuksia edes siedettäväksi:

IMG_1990.jpg

IMG_1934.jpg

Sarjassamme onnistuneen epäonnistuneita :D

Jeps! Eipä siinä kai sitten taas muuta, uusi vuosi, uudet kujeet mutta sekopääluonne ei häviä mihinkään ja leikki jatkuu taas ensi postauksessa! Ciao!