Geokätköily officially started! Lähdettiin tänään kenenkäs muun ku O:n kanssa (se saa kyllä kohta keksiä itelleen ihan oikeen nikin, niin usein kyllä välähtelee nainen miun blogissa xD) käymään, alunperin ajateltiin ihan mennä vaan lenkille mut sit meikäläisellä välähti että hei! Voidaanko käyä parilla kätköllä? Kaks kätköä olin ihan ohjelmoinu gps-laitteeseen mutta sitten innostuttiin hakeen kaks muutakin joilla on aikaisemmin tullu käytyä mut ei oo saatu syystä tai toisesta. Yksikin kun on jonkin matkaa Saimaalle päin niin nyt otettiin jääpeitteestä ilo irti ja seikkailtiin kirjaimellisesti Saimaalla :D ja pinnalla pysyttiin, ei huolta äiti. Jäällä oli onneks muitakin (pilkkijöitä) ei varmaan muuten ois uskallettu. Nauratti vaan ku ite aikasemmin on aina partaansa puhissu että hulluja nuo pilkillä olijat kun tähän aikaan vielä uskaltautuvat jäälle... hupsis...

Uskaltauduttiin tosiaan Pappilanniemeen joka siis kesäisin on suuren riskin punkkialuetta. Nyt ei onneksi niitä tarvinu pelätä :D kuvat kertokoon miten kivaa oli!

IMG_6513.jpg

Kuvan ottamisen jälkeen miulle tuli vaan pieni ongelma että "miten mie pääsen tästä pois ilman että nenä tekee lähituttavuutta tuon tukin kanssa...?" xD O:lle kiitos kuvasta!

20160329_140231.jpg

20160329_133715.jpg

Matkan varrella mentiin Kaukaan tehtaan ohi ja nähtiin junia! ♥ mie olin pienenä ihan junahullu (no oon mie ehkä vähän vieläkin :D) aina kun mummolaan mennessä mentiin junaradan ali niin monta kilometriä aikasemmin piti jo käydä valmiuteen jos siitä vaikka meniskin juna! Kotipuolessa kun niitä ei näkyny heh :)

20160329_141203.jpg

20160329_141222-1.jpg

Sori, huumori korreloi jälleen kerran huonosti nukutun yön kanssa xD

20160329_142432.jpg

Tosiaan uskaltauduttiin O:n kanssa ihan jäälle asti! Pappilanniemestä talsittiin Pikisaareen ja edelleen Pallon kaupunginosaan. Pappilanniemestä kun katto niin matka tuntu paljon lyhyemmältä kun mitä se sitte loppujen lopuksi oli mutta... oh well, kummallakaan ei ollu kiire mihinkään :D

20160329_145127.jpg

Myö ei sit osata kulkea ollenkaan suoraan...! Kuva ylikäsitelty että näkyis vähän paremmin nuo meidän kiemurat :D eikä tosiaan yhtään tarkotuksella mutkiteltu, käveltiin vaan ihan normaalisti etiäpäin! Ei näköjään...

20160329_170717.jpg

Yhestä kätköstä löyty Travel-bug! Arnie the Spider on hän ja kotoisin Saksasta :) saa nyt majailla hetken minun luonani ennen kuin muuttaa uuteen purkkiin asustamaan!

20160329_162210.jpg

Kolmen tunnin kävelyn jälkeen olikin vähän nälkä niin mentiin picniciin IsoonKristiinaan. O tarjosi tällä kertaa kun mie en ollu ottanu kukkaroa mukaan, en yhtään aateltu että käytäs missään missä sitä tarvis...! No, miun vuoro ens kerralla ;)

Sellanen päivä tänään! Loppuun vielä haasteen jatkoa vihdoin ja viimein!

9. What's on your life list/bucket list?

Jaa, että mitä löytyy elämän tsekkilistalta? Noh, se matka Japaniin on ihan päällimmäisenä :D Ehkä suurin toive/tavoite ois että sitten kun noutaja joskus tulee niin voi katsoa taaksepäin ja todeta että aika hyvä elämähän tää on ollu ja niin sanotusti lähteä täältä hymy huulilla.

Lähitulevaisuutta jos ajatellaan niin vakityöpaikka ois todella kiva, vaikka nyt onkin taas muutama vähän pidempi keikka/sijaisuuspätkä näköpiirissä niin sitä aina on takaraivossa se pieni "mitäs tämän jälkeen" -ajatus mikä pidemmän päälle alkaa olla aika rankkaa henkisesti. Matkailuun liittyviä tsekkejä on myös matka IsoBritanniaan, haluan ehdottomasti käydä ihailemassa Stone Hengeä ja istua jossain skotlantilaisen kahvilan (tai pubin heheh) terassilla kuunnellen ihanaa skotti-aksenttia! Myös Italiaan ois kiva päästä, Firenze, Venetsia ja Pisa ainakin ois kiva nähdä.

Jeps, siinäpä kuulumiset tällä kertaa, ensi kerralla taas lisää. Ciao!