Jahas, raapustelijan saamattomuuden takia hypätään taas kerran aikakoneeseen ja kiidetään viime viikon perjantai-iltaan, nimittäin viime viikolla oli jälleen jokavuotinen Zombie-walk ja Night of the Living Pictures-elokuvayö johon onnistuin voittamaan tänä vuonna vapaalipun leffa-arvuutteluissa ja O voitti jälleen parhaan asun palkinnon (yey for her!). Vapaalipun velvoittamana päätin tänä vuonna jaksaa katsoa kaikki elokuvat loppuun saakka (eli aamuneljään...), plus koska jos kukaan ei ota koppia tapahtuman järjetämisestä, tämä oli viimeinen NotLP byää! :''( mutta kivaa oli vaikka myönnettäköön että kolmannen leffan kohdalla on juonessa muutama aukko, saatoin vähän torkahdella penkissäni hups...

Elokuvina tänä vuonna oli ensin suomalainen Samurai Rauni Reposaarelainen ja morjens, johan oli random elokuva :D kyllähän siinä oli ihan selkeä ja paikoin myös viihdyttäväkin juoni mutta random se oli silti xD ja jos ensimmäinen elokuva oli random niin toinen sitä vasta olikin, loput elokuvat oli kaikki jenkkileffoja, toinen oli kauhu-komedia Greasy Strangler. Sen elokuvan jälkeen ei tainu salissa olla ainuttakaan ihmistä joka ei olisi jäänyt hetkeksi vaan ihmettelemään että "mitä hattivattia sitä tuli just katottua!?" plus meikäläiellä meni parikin päivää rakentaa edes jonkinlainen mentaali-muuri sen elokuvan muistojen eteen.....

Kolmantena leffana olikin sitten vähän perinteisempää trillerikauhua, Carnage Park-elokuvan muodossa. Normaalisti en pahemmin uskalla katsoa psykologisia trillereitä (The Village on poikkus!) mutta ehkä väsymystilalla oli tällä kertaa rauhoittava vaikutus ja saatoin jopa keskittyä kunnolla elokuvaan sen sijaan että olisin kurkkinut puolet sormien välistä heh :) plus tämä oli tosiaan se elokuva jonka aikana tuli vähän torkuttua :P mutta torkut tuli tarpeeseen että sai sitten keskittyä kunnolla viimeiseen elokuvaan, eli juuri siihen mitä olin odottanut eniten, The Girl With All The Gifts. En tiedä miksi, mut kaikista mahdollisista kauhu-genreistä juuri nuo post-apocalyptiset Walking Dead ja Resident Evil-tyyppiset elokuvat ja sarjat kiehtoo miun mieltä eniten. Plus tämä oli myös hyvin tehty elokuva. Tosin mielessä kävi pariinkin otteeseen että mitenhän elokuvan lapsinäyttelijöiden kanssa on toimittu kaikkein groteskeimmissa kohtauksissa...? No joka tapauksessa, oli mukava ilta/yö eikä ollu mitenkään hirveen huono olo seuraavana aamunakaan vaikka edellinen vuorokausi lipsahtikin muutama tuntia yliajalle :)

Ai ne asut? Ei hätää, en unohtanut. Oma asuni sai tällä kertaa inspiraation Pirates of the Caribbean elokuvasarjasta, olin Davy Jonesin morsian

14793813_1125107637577777_1014176846_n.j

"It was not worth feeling what small, fleeting joy life brings...And so, she carve out her heart, lock it down in a chest, and hide the chest from the world. The key she keep with her at all times"

Tuon silmälapun kanssa oli muuten hämmentävää liikkua ennen ku siihen tottu ja vaikka tottukii niin syvyysnäkö oli ihan vinksallaan... kun kulkue lopulta stoppasi olin vaan ilonen ettei ollu kompastunu mihinkään xD kalasuomut tein (O:n avustuksella käsien ja noiden koristekivien osalta, kiitos!) verkkosukkis-kikalla ja sinisellä/turkoosilla luomivärillä. Eli suomeksi, sukkahousut päähän ja eikun siveltimellä sohimaan ja onnistu muuten hyvin! Nuo kimaltelevat on O:n lahjottamia kynsikoruja joita liimasin muutaman tuomaan lisäblingiä. Meikki kesti tosi hyvin koko yön ja takaraivossa kyti jo kieltämättä ajatus että mitenhän kauan näitä saa hangata pois mutta lopulta ne lähtikin lähes yhdellä pyyhkäisyllä. Voi kun tuo lateksihaavakin olisi lähtenyt rintakehältä yhtä helposti... auts! Plus en tiedä onko se tuo turkoosi meikki vai se että punaista hiusta on taustana vähintään kaksinkertanen määrä normaaliin nähden mutta kun kattelin kuvia kotona niin totesin että miun silmät on hämmentävän vihreät näissä kuvissa!

14877920_1125107190911155_450276387_n.jp

Nuo metallikynnet on itse asiassa itämaisen vatsatanssin asusteita jotka lainasin vara-äidiltäni! Niitä on joka sormeen mutta mie käytin lopulta vain kolmea ettei tarvinu olla koko ajan sydän kurkussa pelkäämässä että joku niistä häviää. Tuo hame puolestaan on tehty vanhasta lakanasta, onnistui aika hyvin vaikka itse sanonkin! Niin hyvin jopa että eräs ystäväni tilasi itselleen samanlaisen :)

14914832_1125107970911077_1115828135_n.j

O puolestaan luotti jälleen koko naamanmeikkiin ja mikäs siinä, voitto tuli! Ja nyt kuulostaa vähän omituiselta mutta edellisiin vuosiin verrattuna tuo oli jopa jokseenkin hellyttävä maski!

14595792_1126586537429887_52034814473986

I'm a broken doll and you're a puppeter.... Lappeenrannan kivikirkko ja sen ympäristö tarjosi jälleen hyvän taustan ottaa hienoja kuvia.

14793936_1125107854244422_837723644_n.jp

Kiitos taas O ja kaikki muut iltaan osallistuneet kivasta illasta! Vaikka vähän vettä tulikin ja se osaltaan varmasti karsi kulkueen kokoa oli meillä silti ihan hyvä joukko :)

A/N Kaikki postauken kuvat on otettu O:n kännykameralla ihan vaan yksinkertaisesti siitä syystä että laatu on ihan hemmetin paljon parempi ku miun puhelimella, joten iso kiitos siis siitä!

Jeps, eipä sitten taas muuta, ensi kerralla taas lisää. Rauhallista pyhäinpäivää kaikille!