Jahas, herätellänpä tätäkin taas henkiin. Oli vähän teknisiä ongelmia varusteiden kanssa tossa vähän aikaa sitten, mutta nyt pelaa taas. Ja puhutaankin taas meikäläisen ja O:n seikkailuista :D pidettiin tänään taas ruoanlaitto-elokuva päivä.

20170129_125228.jpg

Ruokalistalla Char Siu-possua, paistettua riisiä ja hedelmäsalaatti, nam! :)

20170129_150451.jpg

Jälkkäriksi puolestaan tein Oreo-nutella-crunchy peanut-butter hyydyke-kakkua, O:n kommentti oli että hänen unelmakakku :D eli pohja tosiaan oreo-keskeistä, välissä tuorejuusto-nutella sekoitus ja päällä maapähkinävoita. Tosin tuo "hyydyke"-kohta ei ihan onnistunu, jäi aika pehmeäksi mössöksi :D pitää seuraavalla kerralla vipata komeus hetkeksi pakastimeen ennen tarjoilua. Ja himputti kun oli makeaa! Ei menis kyllä ilman kahvia alas, edes tälläiseltä sokerihiireltä kuin minä...

20170129_125314.jpg

Elokuvina puolestaan olivat Only Lovers Left Alive (otsikon lainaus) ja Hayao Miyazakin Liikkuva Linna. Näin ekaa kertaa tuon OLLA:n ja pakko myöntää että oli kyllä hyvä elokuva. en ole ohjaajalta nähnyt muita elokuvia, toisin kuin O, joten miulla ei oikein ollu sinänsä minkäänlaisia odotuksia elokuvalle vaan katsoin sen niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja avoin mielin. Liikkuva linna puolestaan taidettiin valita lähinnä siksi että haluttiin joku kevyempi leffa toiseksi ja valinta osui tähän kun molemmilla on tovi vierähtänyt siitä kun sen on viimeksi nähnyt :)

Mässäilyn ja sohvalla löhöilyn jälkeen O sai houkuteltua minut vielä kävelylenkille ja pakko myöntää että onneksi lähdin. Kotiin kun tuli ja kävi kuuman suihkun kautta niin oli kyllä mahtava olo. Loput kuvat on jälleen O:n ottamia, koska parempi kännykamera.

IMG_9545.jpg

IMG_9553.jpg

Kun päästiin tuonne Halkosaarelle johtavalle tielle niin pyysin samantien O:ta ottamaan miusta kuvan vähän kauempaa silleen että näkyisi vain musta hahmo. Hain ideallani Ring- ja Final Destination- elokuvien kaltaisten kauhuleffojen tunnelmaa ja sanoisin että kuva onnistui aika hyvin :)

IMG_9575.jpg

IMG_9556.jpg

Linnotuksen valleilta sai hyviä kaupungin valot-kuvia :)

Tämä seuraava oli pakko laittaa koska tuli niin onnistunut epäonnistuminen:

IMG_9597.jpg

Havainnollistin "kauhuelokuva-lyhistymistä" ja O onnistui ottamaan kuvan juuri silloin. Ihan kuin miulla ei ois tossa päätä ollenkaan! :D Headless Horsewoman!

Jeah, tällä kertaa ei nyt kyllä irtoa tämän parempaa teksiä, valitan. Alkaa vähän väsy painaa jo päälle, mutta pakko yrittää valvoa kun tavoitteena on nyt näiden parin vapaapäivän aikana kääntää taas rytmiä kun tiistaina alotan yövuorot. Katotaan kuin pitkälle jaksaa kukkua. Ensi kerralla lupaan monisanaisempaa tekstiä, on nimittäin tulossa postaus jota olen kehittänyt ja hionut mielessä jo aika pitkään joten pysykäähän kanavalla ;) Ciao!