Netin blogi ja v-blogi tarjoamaa kun tutkii niin aika paljon näkyy näitä "kuukauden lemppari"-postauksia muodossa jos toisessa. Jonkin aikaa olen miettiny itekii tämän postausperinteen aloitusta ja nyt kun vuosi on aluillaan ja olen jopa (melkein) ajoissa niin miksei aloitettaisi nyt? Eli nyt vuorossa tosiaan

Tammikuun lempparit!

Lempikosmetiikka:

IMG_2229.jpg

Forever Aloe Propolis Creme. Tänä talvena olen onnistunut pitämään atooppisen ihoni yllättävän hyvässä kunnossa juuri tämän kaverin kanssa. Varmaan vuosi sitten kokeilin tätä ensimmäisen kerran kun olin muistaakseni siivousapuna varaäitini luona ja tuli sitten sivulauseessa todettua että onpas kuiva iho taas... No, varamama iski tuubin käteeni ja sanoi että kokeilehan tuosta! Minähän kokeilin ja meni varmaan pari päivää kun laitoin viestiä että keneltäs sie sitä voidetta olit ostanu, voisin huolia itsekin? Nyt tuo purnukka vetelee viimeisiään, tosiaan vuoden kesti koska tuo on nimittäin ihan tajuttoman tuhtia tavaraa joten sitä ei paljoa tarvi että esim. kämmenselät saa rasvattua! Onneksi nykyiseltä työpaikalta löytyy jos jonkinmoista konsulttia, muutama Forever mukaanlukien niin uusi puteli on jo valmiina odottamassa että vanha loppuu :)

Lempiasuste:

IMG_2234.jpg

Vanha rannekelloni sanoi sopimuksen irti tuossa joulun alla ja sen jälkeen olikin sitten listalla uuden kellon osto. Tämän kaverin löysin lopulta Glitterin puolelta, Laprannan Glitter kun myi ymmärtääkseni kaikki kellot loppuunmyynnissä (poistuvat ilmeisesti liikken valikoimasta?) niin -70% alennuksen turvin päätin napata kun nätti löytyi. Numeroita ei tosiaan ole mutta numeroiden kohdilta löytyy kehyksestä pienet "lovet" joiden avulla tuon kanssa pysyy kyllä ihan hyvin kärryillä siitä mitä kello on.

Lempipuuha seurassa:

20161129_122455.jpg

Kuva on nyt viime vuoden puolelta mutta se ei haittaa koska yhä edelleen kivointa puuhaa on kyllä tässä kuussa ollut lenkit ja muutenkin ajanvietto O:n ja muiden kavereiden kanssa. Vaikka ne järestään tuntuvatkin päättyvän joko kahviin, ruokaan tai ostoksille xD Mutta ihan vakavissaan, se on terapiaa parhaimmillaa kun vedetään se parinkii tunnin lenkki ja siinä samalla saa puhua pään auki asioista! Plus tulee paljon halvemmaksi kun varsinaiset terapiat, vaikka sinne kahville päädyttäisiinkin :)

Lempipuuha yksin:

IMG_2226.jpg

Tässä kuussa on ollu kirjat taas kova sana, etenkin kun joululahjaksi sain taas lahjakortin Suomalaiseen ja päätin sijoittaa sen noihin Black Daggr Brotherhood-sarjan muutamaan kirjaan jotka miulta puuttuu tällä hetkellä! Tuo The Shadows on niistä ensimminen ja uusin The Beast on tällä hetkellä vielä tilauksessa tulossa. Tuon Shadowsin kanssa miulla on nyt vaan pieni probleemi, mie haluaisin vaan ahmasta sen loppuun että pääsen taas tarinassa eteenpäin ja saan taas annoksen tuota ihanaa vamppyyri-fantasiamaailmaa mutta tarina on just nyt sellasessa kohdassa että mie meinaan purskahtaa itkuun joka kerta kun avaan kirjan...!

Lempivaate:

IMG_2235.jpg

Tarkennukseski sanottava että pukeutuminen on suurimmaksi osaksi miulla vähän sitä että heitän vaan ekat käteenosuvat vaatteet päälle kun töissä kuitenkin on se työasu, mutta jos yhtään enemmän rupean miettimään vaatetustani niin silloin harhaudun hälyttävän usein tähän Seppälän mustaan Link-nyöripuseroon. Ostin tän viime vuoden lopulla Black Friday-alesta kun Seppälässä oli kaikki mustat vaatteet alennuksella xx%. En oikeasti yhtään muista xD mutta joka tapauksessa, tuo nyöripusero osu vaan niin hyvin omaan tyyliin eikä paha jäänyt hintakaan joten mukaan lähti. Kuva on nyt vähän ylikäsitelty että näkyy yksityiskohdat mutta siis malli on tuommoinen löysä ja rinnuksella on pieni nyöritys, kangas on vähän flanellintyylistä eli on päällä mukava kuin mikä!

Jep, ja loppuun vielä 31-haasteen seuraava osa:

15. List 10 things that makes you awesome

Apua! Ei tälläsiä! En mie osaa kehua itteäni, olen sen verran kuitenin jörö skandi! Äh, no, yritetään. En lupaa että pääsen kymppiin asti...

1. Voin aika varmuudella sanoa että miun kanssa ei tule tylsää, olen sen verran räiskyvä persoona.

2. Olen myös spontaani persoona ja ehkä ihan vähän yllytyshullu joten kauaa ei tarvihe houkuella seuraksi johonkin ehkä vähän hulluunkin ideaan :D

3. Aina ku joku luottaa minuun jossain asiassa teen kaikkeni sen eteen että olen sen luottamuksen arvoinen! Mikään ei ole inhottavampi tunne kuin se että tunnet pettäneesi jonkun odotukset tai luottamuksen.

4. Ammatin puolesta olen myös turvalliseta seuraa, saa olla aika paha haaveri että meikäläinen panikoituu eikä kykene auttamaan millään lailla.

5. Voi kuulostaa vähän hullulta mutta miun kanssa voi väitellä rauhassa! Olen sitä mieltä että jokaisella on oikeus mielipiteisiin enkä rupea tappelemaan silloin kun ne poikkeavat omistani. Mutta olen aina valmis rakentavaan väittelyyn jossa molemmat pääsevät perustelemaan omia mielipiteitään. Eikä läheskään aina ole tarkoituksena miettiä kumpi nyt on oikeassa ja kumpi väärässä, välillä sekin tulee esille mutta suurimmaksi osaksi nautin vain siitä kun pitää oikeasti miettiä sitä omaa kantaansa ja pääsee toisen mukana näkemään myös asian toisen puolen.

6. Olen rehellinen, niin hyvässä kuin huonossakin. Mie en rupee silottelemaan kommenttejani turhaan vain siksi että en halua pahoittaa kenenkään mieltä. Toki tilannetajua pitää olla ja tunne siitä kenelle voi sanoa mitäkin mutta jos joku kysyy mielipidettäni ja se on negatiivinen, pystyn (ainakin toivottavasti) sanomaan sen ilman että lannistan toisen kokonaan.

7. Romanttisessa mielessä olen helppo miellyttää, ei tarvi isoakaan elettä että meikäläinen on ihan myyty :D

.........sit kyllä loppu. Himputti kun se itsensä kehuminen ja "mainostaminen" on olevinaan niin hankalaa! Kun periaatteessa tietää että kyllä niitä hyviä puolia on mutta sitte ei kuitenkaan halua vaikuttaa leuhkalta ja itserakkaalta kun sitä ei todellakaan ole! Ehkä lopetetaan nyt vaan suosiolla tähän hehe

Jeps, eipä sitten taas muuta. Ciao!