Jahas ja taas ois kuukausilemmppareiden aika, vastahan mie tein! Voisin yrittää puolustautua sillä että helmikuu on se kaikkein lyhyin kuukausi mutta olen rehellinen ja myönnän että se johtuu ihan vaan postauslaiskuudesta... Nyt on onneks parikin ideaa joten tässä kuussa tulee ihan varmasti enemmän kuin yksi postaushehe. Eli tässä helmikuun lempparit!

Lempikuva

20170226_211920.jpg

Tämän kuvan nappasin viime sunnuntaina töistä tullessa, Laprannassa oli ihan sikamainen sumu sinä iltana! Kotonakin kun katto ikkunasta niin näky vaan valkonen seinä. Tuo oli ihan kunnon kauhuleffa-sumu, enpä muista ihan äkkiä vastaavaa nähneeni.

Lempiruoka

20170228_204719.jpg

Kyllä se vaan roskaruoka taas vetää pidemmän korren kaiken maailman vihresmoothieista sun muista :D bataatti kun on vähän halventunut kilohinnaltaan viime aikoina niin olen ottanut siitä ilon irti ja tehnyt bataattiranuja, nam! Ja halloumia kaveriksi! Vielä kun ois lasi punaviiniä niin eipä paremmasta väliä, mutta nyt mentiin ihan lapsiystävällisesti cokiksen kanssa hehe :D sivumennen sanoen Laprannan parhaat bataattiranut (jos siis omatekemiä ei lasketa heh!) olen saanut ehdottomasti Tuen Grilliltä!

Lempikosmetiikka

20170228_192546.jpg

NYX meikit rantautui Laprantaan viime vuoden lopulla. O (ja muu maailma) on näistä puhunu jo jonkin aikaa mutta minä havahduin vasta silloin pari kuukautta sitten siihen miten loistava merkki on kyseessä. Tällä hetkellä perusmeikissä on nuo Stay matte but not flat -meikkivoie, peiteväri, Matte liquid lainer -laineri ja Doll Eye -ripsari mutta lisäksi löytyy vielä kourallinen huulipunia, etenkin niitä nestemäisiä mitkä kuivuu mataksi huulille ja kestää muuten ihan törkeän hyvin! Jätin ne nyt kuitenkin tuosta kuvasta, eiköhän se uusi lempimerkki tule selväksi muutenkin xD

Lempipuuha

20170301_072655.jpg

Lukeminen. Lukukärpänen on nyt taas puraissu miuta ihan kunnolla! Kun olin lukenut uusimmat tuosta Blac Dagger Brotherhood -sarjasta niin innostuinpa lukemaan sarjan ihan alusta lähtien uudelleen. Tällä hetkellä menen puolessa välissä seitsemättä, Lover Avenged -kirjaa.

Lempiasuste

20170301_083634.jpg

Tässä kuussa lemppariksi on ehdottomasti noussu polvipituiset säärystimet! Talvikenkinä kun käytössä on nilkkurimalli niin kun niihin lisätään trikoolegginssien käyttäjä niin lopputulos on aika ikävä. Ei siksi että nilkat olisi alituiseen paljaana mitä toki sitäkin välillä tapahtuu, mutta siksi että välillä kun on satanu kunnolla lunta eikä ole vielä ehditty katuja aurata, sitä saa kahlata nilkkahangessa ja sitte on kengät täynnä lunta yäks! Nuo säärystimet on ostettu varmaan jostain Lindexin tai H&M:n alelaarista vuosi tai kaksi sitten juuri tähän syyhyn, kun nilkkurien kanssa oli koko ajan kengät täynnä lunta ja tässä kuussa ovatkin saaneet käyttöä ihan koko rahan edestä! Lisäksi nuo on noussu lenkkivarusteeksi, ei haittaa vaikka mihin pöheikköön sitä O:n kanssa päätyisi miulla ei mee enää lunta kenkiin hah! :D

Lempiostos

20170301_093142.jpg

Lempiostos on oikeastaan niinkin arkinen asia kuin uudet tyynyt! Varmaan viime syksystä olen kärsinyt taas jumissa olevien niskojen kanssa ja yrittänyt aika ajoin niitä jumpata niitä vetreämmiksi ennen kuin tuossa pari viikkoa sitten havahduin että hei! oisko uudet tyynyt mitä? Mie tarvin vähän tukevammat ja korkeemmat tyynyt koska nukun kyljelläni, luottotyynyni on Finlaysonin Ultratikki-tyyny, suosittelen kanssa-kylkinukkujille!

Siinäpä taas nuo. Ja meikäläinenkin on taas vähän eri osotteessa, karkasin tänään kotipuoleen kun on töissä taas parin viikon mittainen tauko. Tällä kertaa sain myös aikaiseksi kuvata kuvituksen reissu-postausta varten, se ensi postauksessa kunhan saan kuvat käsiteltyä. Ensi kerralla taas lisää, ciao!