Sain eilen päähäni kuvata päivä kuvina- postauksen vaikka mitään hirveen maatamullistavaa ei ollutkaan ohjelmassa. Mut on se vaan kiva ottaa kuvia :D

20170328_111521.jpg

Sitä kun tuli herättyä vähän aiottua aikaisemmin (eli toisin sanoen ihmisten aikaan...) niin päätin vetää aamiaisen astetta fiinimmäksi kuin se normaali ruisleipä-pala tai jugurtti, paistoin uunissa pari voisarvea! Ja totta kai kahvia kylkeen!

20170328_121629.jpg

Päivän epävirallisella virallisella to-do-listalla ei ollu kun kaks isompaa juttua, joista ensimmäinen oli imurointi. Se vois toki olla kätevää olla joku virallinen siivouspäivä kerran viikossa mut jotekii miusta on helpompi vaan siivota sillon ku tarvii. Ja mikäs siinä. Matot vein imuroinnin ajaksi parvekkeelle tuulettumaan ja imuroituani satuin vilkaisemaan ikkunasta...

20170328_123909.jpg

KÄÄKS! Kaikki tuo valkonen huttu on tosiaan lunta. Tuli vähän kiire hakea ne matot takasin :D

Imuroinnin jälkeen olikin sitten kiva kääriytyä suihkun kautta mukavaan huppariin, keittää pari kuppia lisää kahvia ja sitten olikin sen toisen to-do-kohdan vuoro:

20170328_152708.jpg

Lauluohjelmiston päivitys. Yritän säännöllisin välein pitää ohjelmiston ajan tasalla ja konella se käy kaikkein helpommin, etenkin kun ohjelmisto pysyy aakkos- ja tyylilajijärjestyksessä kun koneella voi vaan lisäillä lauluja eri väleihin, versus käsinkirjoitetussa.

Ja laulusta puheen ollen, ilta kun alkoi mennä pidemmälle niin olikin se päivän hauskin osuus edessä

20170328_172511.jpg

Nimittäin suunta musiikkiopistolle ja laulu-ensambleen! Ja taas tuli lunta...! Kanttiinin tiskilläkin juomista ostaessani naurahdin että oispa kiva nähdä sääukon ohjelma tälle päivälle; arvaan että joka pariton tunti aurinkoa ja parilliset lumisadetta xD

Ensamble on oikeesti yksi viikon kohokohdista, siellä on aina niin mahtava meininki ja ryhmämentaliteetti että vaikka tulis kuin ryytyneellä olemuksella opistolle niin sieltä lähtee niin hyvällä tuulella ettei mitään rajaa! Ryhmä on pääosin sama mikä oli silloin reilu vuosi sitten kun päästiin Ennenkuulematonta-musikaalisikermään mukaan, muutama uusi lisäys on tänä vuonna tullut ja tosi mukavasti ovat uudet tytöt sujahtaneet osaksi porukkaa :)

Kotiin kun tuli niin alkoi olla vähän nälkä

20170328_200711.jpg

Lopulta mentiin niinkin yksinkertaisella kuin uunibataattia ja pannulla paistettua halloumia. Mie en tiedä mikä siinä on mutta oli sitten uunibataattia tai uuniperunaa niin paras lisuke (tuoresalaatin lisäksi totta kai) on halloumi-juusto!

Sellanen päivä oli eilen, kuten sanottu, ei mikään maatamullistava mutta ihan kiva normipäivä silti :) Siinäpä taas se, ensi kerralla lisää! Ciao!