Ihan ensimmäiseksi haluaisin ihmetellä että millon kesä pyrähti Laprantaan!? Vastahan sitä äsken nautin... öh.. krhm... siis ihmettelin viileitä ilmoja ja nyt ollaankin jo parissakymmenessä asteessa?! Mitä tapahtu?! :D

20170525_091714.jpg

No, eilen tapahtu ainakin erittäin mukava päivä, vietin nimittäin ensin aamu- ja puolenpäivän ajan yhden Ensamble-kaverin kanssa Laprannan raviradalla Sata hevosta radalla- tapahtumassa kun hänen jälkikasvunsa oli siellä esiintymässä niin mie pääsin kyydillä verestämään vähän vanhoja heppatyttö-unelmia :)

20170525_104404.jpg

Otin radalla aikakasan kuvia mutta sit kun yritin valita niitä mitkä laittaisin tähän postaukseen niin tulikin vähän ongelmia, olisi nimittäin ollut aika lailla rajaushommia tehtävänä ettei kukaan sivullinen vain päädy vahingossa nettiin xD lopulta päädyin näihin kahteen.

20170525_110612.jpg

Harjoitusravilähdöt oli tosiaan tuossa radalla ja sitten tallialueela oli vielä kouluratsastusta ja tamma ja varsa näyttely. Myökii käytiin siellä kuljeksimassa mutta siellä keskityin niin tarmolla niiden söpöläisten rapsutukseen että unohin kuvauksen kokonaan... voi pojat siellä oli muutama suloisuus! Kaveri vaan naurahti että kyllä huomaa kuka porukasta on enemmän ollut hevosten kanssa tekemisissä, kuulemma oli niin varmat otteet silittäessä :D

Raviradalta kun tuli kotiuduttua niin iltapäivällä lähdettiinkin vielä O:n kanssa pyörälenkille. Alunperin piti lähtä vaan tuonne Huhtiniemen suuntaan rantatietä mutta kun sieltä tultiin takaisin keskustaan niin lähettiinkii vielä kiertämään lenkki kisapuiston kautta hehe... pitää näköjään oikeesti hankkia uusi matkamittari pyörään jos näitä reissuja tulee enemmänkii nii pysyy vähän kilometreistä perillä.

Matkanvarrella kohdattiin villiä luontoa!

20170525_163559.jpg

Maastoutuvat aika hyvin mutta tuon oikeanpuoleisen hanhen vierellä oli kolme poikasta! ♥ tuli muuten aika nopeat jarrutukset kun nuo huomattiin, tuumattiin molemmat ettei olla ihan niin hulluja että yritettäis suoraan tuosta lähtee ohi, edes pyörällä xD jäätiin hetkeksi siihen odottelemaan josko perhe Kvaak siirtyisi jompaankumpaan suuntaa ja lopultahan nuo järvelle päin lähtikin. Ehittiin vielä nähä maailman sulosin näky kun nuo poikaset pinkaisi veteen emon perässä ennen ku jatkettiin matkaa!

Steiner-koulun kohdilla tuo rantatie muuttuikin kunnon maastoreitiksi ja kun kummalakaan ei ollu oikein siihen maastoon sopivaa pyörää alla niin pysähdyttiin vaan hetkeksi ottamaan muutama maisemakuva ennen ku käännettiin pyörät takaisinpäin.

20170525_164235.jpg

Urbaania taidetta...?

20170525_165138.jpg

Lenkiltä palattua olikin sitten vuorossa suihkun kautta matka viettämään vähän laatuaikaa itseni kanssa, kävin nimittäin katsomassa uusimman Pirates -elokuvan! Ostin sporttipassilla sarjalipun elokuviin nyt kesän ratoksi ja kun ne neljä ekaakin elokuvaa on nähty niin pitihän se tämäkin käydä.

20170525_192355.jpg

Mitä mieltä olin? No ihan ensimmäiseksi sanoisin että kehitin pienen ihastuksen Brenton Thwaitesiin heh... No joo. Kyl mie siitä tykkäsin, ei ehkä ollu se sarjan paras miun asteikolla mut oli se hyvä! Kuka nyt ei Sparrow'n toilailuja tykkäis kattella xD Saattoi ehkä muutamakin naurunpyrskähdys kuulua meikäläisen suunnasta, pahoittelen höm...

Jeps. Siinäpä se, vapaat alkaa taas olla lusittu ja huomenna paluu työn touhuun. Ja katotaan taas saisinkohan vihdoin viimein taas elvytettyä tän blogin keväunestaan...? Fingers crossed. Ja ensi kerralla lisää, ciao!