Nyt kun ei ihan vielä ole päästy siihen puolenvuoden ennätyshiljaisuuteen niin herätetäänpä tämäkin osoite jälleen henkiin. Krhm... siis... Hello! Onko siellä vielä joku? Toivottavasti... kesä on ollut ja mennyt ja syksy on pitkällä, kohta ollaan taas siinä tilanteessa että aika jouluun lasketaan päivissä eikä viikoissa. Töissähän minä suurimmaksi osaksi olen kesän taas ollut, tällä hetkellä on menossa ihanan pitkä pätkä joka alkoi tosiaan keväällä ja jatkuu ensi vuoden puolelle, sen jälkeen on taas suunnitelmat ihan auki ja katsotaan mistä päin itsensä löytää, tiedän ainoastaan sen että varmasti Lappeenrannasta :D ensimmäinen postaus pitkän hiljaisuuden jälkeen on nyt tälläinen kuvakollaasi läpileikkaus kesään, ensi kerralla palataan taas normaaliaiheisiin. Vapaa-aikahan on mennyt usein taas O:n kanssa joten neiti tulee vilahtelemaan kuvissa ja tekstissä taas usein :) Jaaaaa lähtee...

KESÄKUU

kes%C3%A4kuu1.jpg

Kesäkuun alussa päätettiin taas O:n kanssa toteuttaa jonkinlainen turistitempaus ja tällä kertaa lähdettiin kanava- ja saaristoristeilylle Saimaalle. Sattu aivan ihana aurinkoinen ilma ja se kolme tuntia (?) meni ihan hujahtamalla! Reittihän meni ensin tuonne Mälkiän sululle ja sitten sieltä Laprannan lähisaaristoon, avasi muuten hyvin silmiä sille miten paljon pieniä saaria ihan tässä lähellä on!

kes%C3%A4kuu2.jpg

Lisäksi piti tietenkin käydä tsekkaamassa hiekkalinna, jossa tänä vuonna oli aiheena Suomi 200. Ja kyllä KAKSIsataa, olen tätä joutunut selittämään muutaman kerran kesän aikana xD eli tosiaan käsittääkseni Laprannan seudun kouluissa oli nuoret kehitelleet ideoita millainen Suomi on sadan vuoden päästä ja aika hienoja ideoitahan siellä oli, norppa on muunmuassa päässyt avaruuteen :D

kes%C3%A4kuu3.jpg

Kesäkuussa kävin myös kotona, niinkuin kesän aikana muutenkin, ja aina yhtä kivaa se on päästä hetkeksi pois kaupungin hälinästä ja kiireestä rauhoittumaan kotiin.

Kesäkuun lopulla oli myös taas Kansainväliset suurmarkkinat, toffeekojuhan sieltä piti heti ensimmäisenä etsiä xD ja lisäksi maistoin ensimmäsitä kertaa italialaista jäätelöä. Toinen noista on O:n.

HEINÄKUU

hein%C3%A4kuu1.jpg

Heinäkuu puolestaan oli vähän hiljaisempi, muutaman kerran kävin tätini luona auttelemassa kun häneltä leikattiin lonkka juhannuksen jälkeen. Tätini pihapiirissä on oravia ja yhdellä reissulla yksi tuli tekemään ihan lähempää tuttavuutta :D Heinäkuussä iskin myös Nora Roberts-kultasuoneen Sumassa, kerralla löysin kolme kirjaa! Ja totta kai sarjojen muutkin osat piti hankkia... tänä kesänä olen muutenkin lukenut ihan superpaljon, pääasiassa juuri Robertsia. Ja saanut hienoa auringonlasku-kuvia :)

ELOKUU

elokuu1.jpg

Elokuun alussa meidän piti O:n kanssa lähteä käymään Joensuussa mutta reissu peruuntuikin kun oltiin vapaat varattu juuri sille päivälle kun alkoi VR:n junalakko...! Ongelmahan tosiaan oli siinä että se juna millä meinattiin lähteä takaisin kotiin olisi lähtenyt 10min sen jälkeen kun lakko alkoi, siinähän oltaisiin sitten ihmetelty ett mites myös kotiin päästään...? Lähdettiin sitten pidemmän reissun sijaan ihan vain pyöräretkelle sub-leivät eväänä, kierrettiin Lauritsalasta Mälkiän sululle ja satuttiin juuri sopivasti näkemään kun Camilla meni sulusta läpi :)

elokuu2.jpg

Lisäksi löydettiin lenkillä taas Laprannan sorsayhteisö, hitto kun oli taas paljon! Elokuvissa tuli käytyä myös useaan kertaan sarjalipun avustuksella ja yhen kerran ehdittiin jo innostua että saadaan yksityisnäytös :D kunnes kirjaimellisesti 2min ennen leffan alkua muutama muukin tuli saliin, tuolloin taisi olla vuorossa Musta Torni elokuva.

SYYSKUU

syyskuu1.jpg

Syyskuu puolestaa koostu koirista ja kissoista :D kotona kävin meidän Tahvoa paijaamassa ja sitten yhtenä lauantai-iltana mie sain maailman söpöimmän deitin! Varaäitini piti perheelleen blinijuhlat ja hänen siskollaan tuli sitten ongelma perheen koiran hoidon kanssa ja silloin sain minä viestin että voisinko vahtia pientä yhen illan ajan? Nauru oli kova kun koira tullessaan veti asunnossani rinkiä varmaan 200km/h ja totesin siinä että heti kun saat nuuskittua uuden paikan, me lähdetään pitkälle lenkille... lopputulemahan oli lopulta se ett kun toinen sai paikat nuuskittua se rojahti miun viereen sohvalle ja nukkui loppuillan siinä miuta välillä takajaloillaan potkien :D lähetin hyvän "röhnötyskuvan" omistajallekin kuvatekstillä "Ei me lenkille lähdetykään..." ja sain vastaukseksi epäilyn siitä että olin livauttanut koiralle jotain unilääkettä xD

LOKAKUU

lokakuu1.jpg

No lokakuussa päästin vihdoin sinne Joensuuhunkin. Pieni paniikki meinasi meikäläisellä iskeä kun tajusin että menomatkalla istumme junassa selkä menosuuntaan mutta onneksi junalla meno on niin tasaista että matkapahoinvointi ei päässyt iskemään. Tämän reissun taustahan on tosiaan sellainen että kesällä kysäisin O:lta seuraavaa:

"Lähdetäänkö jossain vaiheessa pienelle kaupunkireissulle? En mie vielä tiedä minne tai millon mutta jonnekin?" :D

Joensuu valikoitui lopulta sillä että mie en oo koskaan siellä käynyt ja O:ltakin oli jo pitkä aika ja oli kyllä kiva reissu :)

lokakuu2.jpg

Lisäksi olen joutunut jälleen lenkillä käydessä sorsa invaasion uhriksi, sain instagramiinkin hienon stoori-videon kun istuin satamassa penkillä ja ympärillä oli valehtelematta kymmenkunta sorsaa ihmettelemässä että eikö sitä leipää ollutkaan?

Huh, siinä oli nyt nopea läpileikkaus siihen mitä hiljaisuuden aikana on tapahtunut. Ensi kerralla taas lisää, ciao!