Soo, soo minua, blogipäivityksiähän piti tulla vähän ahkerammin tänä vuonna! Noh, vielähän tässä on vuotta jäljellä :D Blogin ilmekin muuttui tässä yhtenä iltana kun yritys-erehdysperiaatteella opin aika hyvin muokkaamaan kuvia Paintilla (mitään Photoshoppeja tartte...) ja iskin sitten uudet kuvat niin taustaksi kuin otsikkokuvaksikin ja pakko sanoa että vaikka värimaailma ei ehkä ole se mitä meikäläisestä tulisi ensimmäisenä mieleen, tykkään ihan simonaan uudesta ilmeestä :)

IMG_0829-normal.jpg

Kun sain ne Totoro-lapaset ja yhden mustan pipon (joka sai purkutuomion...) valmiiksi olin pari päivää jonkinlaisessa neulomiskoomassa, päähän ei tullu mitään ideaa mitä voisi tehdä ja ehdin jo naamakirjassakin huudella josko kavereilla olisi jotain tilaustoiveita joita voisin telkkaria katsellessa huitaista ennen kuin muistin että ainiin! Ehkä vuosi (ehkä enemmänkin...!) toi äitini käsityömessuilta miulle tuollaista oranssia villa-bambu-lankaa josta olin aikonut tehdä kaulaliinan joten ei muuta kun työn alle! Nyt on yli puolet pituudesta tehty ja kunhan tuo on valmis niin riippuen jäljelle jääneistä langoista, teen vielä yhteensopivat lapaset tai pipon :)

IMG_0835-normal.jpg

Olen menny jo laskuissa sekasin kuin monta päivää nämä aurinkoiset pakkaset on jo kestäny mutta mitäs tuosta! Puut on kuin sokerilla kuorrutettuja ja pakkasta on päivisin juuri sellainen optimaalinen kymmenen astetta. Tosin olen hymyssä suin myös nyt kun ulkona on vähän pilvisempää ja ilmassa leijailee lumihiutaleita... Kaunis sää on kivaa mutta vaihtelu on vielä kivempaa :)

IMG_0334-normal.jpg

Lauantai-iltana oli kivaa kun yksi muualle muuttanut luokkakaveri eli H tuli käymään Laprannassa niin lähdettiin sitten hänen ja O:n kanssa viettämään iltaa lasillisen kanssa. Itse otin vain yhden ja sitten siirryin vesilinjalle kun ei ollu oikein varaa olla sunnuntaina morkkiksessa tai krapulassa kun oli sukulaisia tulossa heheh... Ajateltiin ensin mennä Birraan kunnes tajuttiin että pirskatti sentään, siellä on tosiaan Saipan peli ja Birrassa on aika iso telkkari... Ehkä mennään suosiolla johonkin muualle... Päädyttiin lopulta House of Bars'iin jonne tosin se 3-0 voitosta hullaantunut pelikansakin löysi lopulta tiensä että näin... Mutta kivaa oli, toivottavasti nähdään taas pian!

IMG_0837-normal.jpg

Sunnuntaina tosiaan pidin pienimuotoiset (ja myöhästyneet) valmistujaiskahvit puolelle sukua (kun ei mahtuis koko porukka niin pitää ottaa osissa :D) ja sinne väänsin kahvin seuraksi rahka-kerma-hyydykekakun ja pipareita. Plus muumipipareita siltä varalta että olisi pienempää porukkaa tulossa. Ilmeisesti tuo kakkukin kelpasi, sitä oli illalla jäljellä ehkä kolmasosa :D ehkä maailman helpoin ohje, purkki kermaa, purkki rahkaa (Valion Vanilja) vähän vaniljasokeria ja neljä liivatelehteä. Done! Valion rahkat on vielä jo itessään sen verran makeita ettei ylimääräsiä sokereita tartte, ton vaniljasokerinkin laitan yleensä vaan tuomaan vähän lisää makua. Ja lahjaksi sain Suomalaisen lahjakortin. Jee, uusia kirjoja...!

Eipä kai sitten taas muuta. Ciao!