Jahas, joulu tuli ja meni, samoin uusi vuosi ja nyt aletaan taas palailemaan normaali-arkielämään. Sivumennen sanoen olen aika ylpeä itsestäni että onnistuin tuossa joulukalenterin postaus per päivä rytmissä, muutamaa läheltä-piti lipsahdusta lukuunottamatta. Ajastetut tekstit olivat pelastukseni! Tosin jotain meni vähän pieleen siinä kun sanoin että "normaalipostausten rinnalla". En joulukuussa postannukaan sitten mitään muuta kun niitä kalenteripostauksia xD no, ei siinä mitään.

Joulunpyhät olin tosiaan töissä ja sitten välipäivinä oli peräti neljä vapaata jolloin karkasin pariksi yöksi taas kotipuoleen. Ja totta kai viimosena vapaapäivänä heräsin kuumeen ja kurkkukivun kanssa argh! Uusi vuosi menikin sitten sohvan pohjalla mutta onneksi asunto on niin hyvällä paikalla että tässä oli omien laskujeni mukaan viisi eri paikkaa jossa ammuttiin raketteja illan aikana joten sain minäkin osuuteni uuden vuoden juhlinnasta :) viime torstaina palasin taas töihin ja näillä taas mennään!

Tällä viikolla olenkin ollut ilmeisesti materialisti-jumalien suosiossa, joulutili tuli, joulutili meni... -,-" no mut ihan tosissaan jos puhutaan niin en mie niin hirveesi oo tuhlannu, se ensimmäinen löyty tuli nimittäin kirpparilta kun O:n kanssa lähdettiin pikavisiitille torstaina kun mie pääsin töistä:

20170106_111556.jpg

Ihana! ♥ tuommonen petrolinsininen pikkulaukku, pitkä hihna siitä puuttui mutta milloin se muka olisi häirinny? Varsinkin kun tiesin että miulla on jonkun vanhan laukun pitkä, musta ja irrotettava hihna kotona käyttämättömänä :) hintalapussa seisoi kaksi euroa mutta kun kassalle päästiin ja yritin epätoivoisesti saada kukkaronpohjan hiluja riittämään ettei tarvitsisi maksaa kortilla, ilmoittikin kassakone hinnaksi yhden euron. Hä? Ai! Se oli puoleen hintaa, kiva! :)

Toinen hankinta oli uusi kirjoitus-/työpöytä johon saisin läppärin ja tulostimen, eli siis saisin pienen dataustoimiston erikseen. :) Jyskin joulualeista olin jo netin kautta kurkkinu mieleistä pöytää ja eilen sitten soitin vara-maman auton taas lainaksi, O:n kantoavuksi (mie autoin kesällä kantaan O:n pöydän joten nyt oli sen vuoro :D) ja karautin aamuvuoron jälken Jyskiin. No, pieniä sydämentykytyksiä toki tähän tilanteeseen liittyi, etenkin kun tajusin perjantai-iltana että Jysk menee lauantainan neljältä kiinni ja mie tosiaan pääsen kolmelta... jaiks! No laskin että jos vaan kerkeen ajoissa pois töistä (ehdin!) niin ehin pikakävelyllä puoleksi vara-mamalle ja siitä ehkä viis minuuttia Jyskille. Toinen asia puolestaan oli se että kun ennen töistä lähtöä kurkkasin nopeasti netistä myymälän tavaratilannetta ja ohjelma ilmoitti että Laprannan myymälässä oli sitä miun havittelemaa pöytää enää 1kpl. JAIKS! Ajattelin että noniin, miun tuurilla se on jo jonkun ostoskorissa... no, miulla oli pari varavaihtoehtoa joita olin kattellu joten karaisin itseni ja eikun kauppaan. Onni oli suuri kun sitä miun haluamaa pöytää oli juuri se yksi kappale vielä jäljellä!

20170107_183051.jpg

Stege-pöytä oli ulottuvuuksiltaan juuri sopiva että saan siihen tuon tulostimen ja läppärin plus siinä on kaksi vetolaatikkoa johon saa sitten kaiken sekalaisen sälän. Pöytä oli tosiaan vielä se "mallikappale" eli sain sen valmiiksi kasattuna heti mukaan vau! Hetken epäröin että mahtuuko se autoon mutta onneksi myyjällä oli hyvä tilavuussilmä ja tuumasi että kun kaadetaan takapenkki ja laitetaan paksin kautta niin kyllä se menee. Ja niin menikin! Tosin nyt pitää ihmetellä kyseisen myyjän asiakasluottoa. Kun pöytä oli autossa ja sain ovet lukittua ja käännyin ympäri niin myyjä oli jo puolimatkassa takaisin kauppaan. Oho? Tuumasin O:llekin että mitä jos joku muu ois vaan lähteny huristelemaan kotiin ihan ilman maksua? o.O no joo, se siitä. Pöydästä tuli vielä pieni lisäale talvialen lisäksi kun yksi kulma oli vähän kolhiintunut, mitä rehelisesti en heti edes huomannut! Eli ei haittaa minua :D

Jepulis! Sitten jatketaan taas 31-päivän haaastetta, tosin tällä vauhdilla siitä tulee kohta 31-vuotta haaste jos en ole varovainen xD

14. What's on your iPod? phone?

Sen verran korjaan otsikkoa että miehen kuuntelen musiikin puhelimellla. Ja sitä musiikkiahan riittää... tietojen mukaan kappaleita on tällä hetkellä 616 kpl oho... sieltä löytyy kotimaista, ulkomaalaista (eli suurimmaksi osaksi jenkkiä mutta on muutakin), korealaista, paljon korealaista, japanilaista, elokuvamusiikkia ja löytyypä sieltä Papukaija G. Pula-ahon sketsejäkin :D ajattelin että voisin tähän vaikka laittaa kaikkien kappaleiden sekotuksen päälle ja listata vaikka 20 ekaks tulevaa. Ok? Ok!

1. iKON: Dumb & Dumber

2. Tsubasa Chronicle-series: Kazemachi Jet

3. G-Dragon: MichiGO

4. Spede ja G. Pula-Aho: Pinkviini

5. Miss Saigon: Sun and Moon

6. Super Junior: Devil

7. VIXX: Voodoo doll

8. Damien Rice: 9 crimes

9. Gackt: LuNa

10. Gary Jules: Mad world

11. Within Temptation: The Cross

12. BigBang: Bingle Bingle

13. 2NE1: Scream

14. Repo! The Genetig Opera: Chase the Morning

15. My Fair Lady: I could have danced all night!

16. Sentenced: Killing me, killing you

17. Tarot: You

18. Kalafina: Storia

19. TVXQ: Darkness Eyes

20. Kotiteollisuus: Lemminkäisen laulu

Huh! Okei, vähän ehkä editoin tuota listaa mutta lähinnä vaan siltä osin ettei tullu hirveesti saman bändin/artistin kappaleita. Yhessäkin vaiheessa tuli varmaan viis saman artistin kappaletta... xD mutta siinäpä tuo! Sekalainen musiikkimaku, that's me. Melkeinpä kaikki musiikki menee, tai ainakin suostun kuuntelemaan hetken, mutta aina mie tuonne melodisemman musiikin puoleen yleensä kallistun, rap/hiphop ja esim. rankimmat death metal-bändit ei oo ihan miuta varten.

No, johan tässä tulikin postaukselle pituutta joten eiköhän pistetä homma pakettiin. Ensi kerralla taas lisää, ciao!