Mihin kaikki aika oikeesti häviää?! Eletään jo huhtikuuta vaikka vastahan vuosi alkoi! Maaliskuun lempparitkin myöhästy nyt vähän kun olin viikonlopun taas töissä ja päivät on muutenkin ollu oikeesti niin sekaisin, en tiedä mitä päivää olen elävinäni milloinkin mutta se ei takulla ole se oikea päivä... onneks kännykästä voi aina vähän luntata että missä mennään xD mutta siis, maaliskuun lemppareita olisi luvassa seuraavaksi!

Lempikuva

20170312_171739.jpg

Vähän aikaa joutu nyt kyllä miettimään, on nimittäin lenkeillä O:n kanssa tullu otettua monta hienoa kuvaa, mutta kyllä tämä on ihan kärkikastissa. Auringonlasku eräällä lenkillä kuvattuna.

Lempiruoka

20170324_165052.jpg

Paljon hyvää ruokaa on tullu syötyä tässä kuussa mut jos miettii että mitä on useimmin tullu tehtyä niin se on kyllä yakisoba-nuudelit nam! Miun käyttämä ohje löytyy täältä, kannattaa vähintään tuota kastiketta kokeilla!

Lempiasuste

20170402_184219.jpg

Kaikki kaverit kattoo nyt kyllä kun kaistapäistä mutta minä ostin oikeasti lenkkarit! No okei, vähän huijasin, niissä on parin sentin kiilakorko, joka tosin hukkuu tosi hyvin tuonne pohjaan! Ja onhan niissä pitsiä ja noin... mutta mutta! Miulla oli oikeastaan jo viime kesänä ostoslistala uudet, kunnolliset lenkkarit mutta silloin ei vielä omanlaisia osunut vastaan. Viime viikolla kävelin Kookenkään aikomuksenani etsiä loppualeista pitkävartisia, maiharityyppisiä kenkiä mutta näköjään olin ihan liian myöhässä ja kaikki sen tyylin kengät on jo kärrätty talvivarastoihin kesätennareiden edestä. No, kauaa ei harmittanut kun huomasin nuo lenkkarit hyllyn reunalla, jos voi lenkkareista sanoa että ne on miun tyyliä niin nuo!

Lempiostos

Samsung-Galaxy-J5-2016.jpg

Kuva Googlesta

En tiedä kuin hyvin se muiden silmiin näkyy, mutta omaan silmään blogin kuvien laatu on sata kertaa parempi ja siitä on kiittäminen uutta ystävääni, maaliskuun alussa ostin itselleni uuden puhelimen! Jälleen pysyin Samsungin leirissä ja pääkriteerinä olikin oikeastaan kunnon kamera. Ja on kyllä ihan todella hyvä kamera tuossa J5:ssä, ite olen todella tyytyväinen! :)

Jahas, siinäpä taas näitä, ensi kerralla lisää. Ciao!