No niin, elikkäs se perjantain vietto! Zombie-walk starttasi jälleen kaupungin läpi ja kivaa oli, muutama tuttukin näkyi peloteltavana siinä matkan varrella ja oli muutama joka jälkeenpäin hihkaisi somessa kuvan nähtyään että olipa kiva asu, en muuten tunnistanu sinuu! Hehe, tasoisa ollaan, en miekään huomannu siuta xD olin jälleen liikenteessä O:n kansa ja tällä kertaa mukana oli myös O:n sisko! Meinasi tulla nimitysten kanssa vähän ongelmia kun O:n sisko oisi myöskin O mutta se on nyt sitten Sisko. Ja O:sta tulee tässä postauksessa Oni, huomaatte kyllä miksi :) ja kuvat on julkaistu luvan kanssa!

Oma asuni oli ennustaja-eukko:

20151030_220528.jpg

Hehe, hienosti näkyy keittiönpöytä tuolla taustalla... mutta kun keittiö oli ainoa paikka missä oli kunnon valo! Enivei, olin muuten tosi ylpeä tuosta silmämeikistäni! Vaikka se näyttikii vähän hurjalta ennenku laitto peruukin päähän :D Sitten se meidän pieni Oni:

20151030_185021.jpg

Vau. Se yllättää joka vuosi. Joka vuosi sitä ajattelee ettei likka voi vetää edellistä vuotta paremmaksi ja sitten näkee uuden maskin... :D

IMG_4746.jpg

Sisko puolestaan oli vähän maanläheisempi, ihan tavallinen tyttö joka on ruokareissulla jäänyt zombilauman alle. Tai itse asiassa myö kehitettiin tarina että Ennustajaeukko on ilkeyksissään manannut tuon Onin esiin ja pikkutyttö sattui näkemään koko homman ja joutui maksamaan katselijamaksun. Ei hassummin kehitetty kun ottaa huomioon ettei mitenkään koordinoitu asuja :D Loppuun vielä vähän yhteiskuvia:

IMG_4748.jpg

Tuossa näkyy myös paremmin miun asu. Hame on ite tehty ja olen aika ihastunu siihen :D Paita puolestaan on semmonen vaalean lila ja se oli lainattu yhdeltä lauluryhmä-kaverilta. Kiitos T jos eksyt lukemaan! Paidan päällä oli vielä hihaton musta jonka etumusta vähän muokkasin repimällä ja lisäämällä nyörityksen. Ja tietysti kasa koruja. Ja tuo paju-puu yritti koko ajan hyökätä miun kimppuun... tai vähintään varastaa miun huivin...

IMG_4745.jpg

Tämä oli vaan niin creepy että se on ihan mahtava. Lähinnä tuon Siskon hengityshuurteen takia O.O

20151030_193046.jpg

Laprannan kirkko tarjoaa hienon taustan kuville. Ja eipä muuten oisi voinut sattua paljon parempi keli perjantai-illalle! Se sumu tuli kun tilauksesta! Tosin kuvien kannalta se toi pienen ongelman:

IMG_0666.jpg

Tässä kuvassa ei ole minkäänlaista jälkeenpäin laitettua filtteria/tehostetta, tuo valkoinen höttö on nimittäin sitä jää-kide-sumua jota ilmassa oli...! Mutta kuva on silti aika hieno, vaikka itse sanoinkin :)

Illan piriste sen kulkueen lisäksi oli myös muutama pikkukaveri jotka nähtiin kirkolla nimittäin pari citykettua! Kovasti niistä yritettiin kuvaa ottaa mutta... kun käytössä on vaan kolme kännykameraa ja kämänen pokkari niin... you do the math. Mut oli ne söpöjä silti! ♥

Eipä siinä, kiitos vielä tytöt illasta, suunnitelmat rullaamassa jo ensi vuoden asua varten :D

Ja tällä kertaa jätän haastepostauksen väliin, ensi kerralla palataan sitten siihen :) Ciao!