No niin, josko sitä taas vähän herättelisi blogiakin hereille. Tällä kertaa neulomusten saattelemana! Otetaan eka vaikka itselle tehdyt:

IMG_2015.jpg

Näihin "tohveli-sukkiin" löytyy ohje Novitan sukkalehdestä 2015. Lainasin lehden äidiltä kun jouluaikaan kävin kotona ja hurautin siitä sitten nuo. Pakko myöntää että pohjaa neuloessa meinasi mennä hermo kun yrittää kahdella puikolla neuloa ja kolme muuta yrittää neuloa muutaman silmukan välistä :D

Noiden sukkien jälkeen jäikin sitten tuota turkoosia lankaa reilu puolikerää ja mietin vähän aikaa että mitähän ihmettä siitä tekisin, villasukissa siedän aika paljonkin värejä mutta muuten tuollainen "jää-turkoosi" ei oikein ole miun juttu... No, lopulta mieleen tuli ystäväiseni Nelli (joka kesällä vilahti täällä) jonka tyyliin väri sopi täydellisesti joten eikun viestiä menemään että kelpaisiko neidille jonkinlaiset kämmekkäät. No, kelpasi joten seuraavana päätettiin malli, Tolkien-fanit löysivät ihan täydellisen.

IMG_2068.jpg

IMG_2070.jpg

Erebor-kämmekkäisiin ohje löytyi jälleen Ravelrysta ja omana lisänä heitin vielä strasseja sekaan jolloin käsineistä tuli vielä entisestään Nellin näköset :) nyt käsineet on jo matkalla uudelle omistajalle, ehtivät toivottavasti vielä tälle talvelle lämmittämään! (A/N kynsien mätsäys käsineisiin täysin tahatonta haha :D)

Sitten neulontalistalla oli vielä kolmas työ, joka olikin tilaustyö varaäitini vanhimmalle, tilaus kuului että pitäisi saada jotkin nätit villasukat jotka voisi työmatkoilla vetää lentokoneessa jalkaa kun ei viitti kenkiä pitää. No, ohjeen puitteissa käännyttiin jälleen Ravelryn puoleen ja tuloksena oli seuraavat:

IMG_2074.jpg

Ingel-sukista löytyi kiva pitsi kuvio, muutin ohjetta sen verran että neuloin kuvion vain jalkapöydän päälle. Lisäksi kokeilin noissa sukissa jotain uutta, nimittäin tiimalasikantapäätä ja voi morjens, kantapääongelmani (ylilöysät reunasilmukat) ratkesi kertaheitolla! Vielä kun opin yhdistämään tuohon vahvistetun kantapään niin homma on täydellinen! Työtä alotellessa mielessä kävi että yhden koristeraidoista voisi tehdä juuri tuolla harmaalla mutta se ei oikein sitten minun taidoilla onnistunutkaan, en hoksannut miten neuloessa saa tehtyä sauman kahden langan välille, ja kun yritin vanhaa konstia eli langan-kuljetusta niin sukista tuli jatkuvasti liian tiukat... No, nyt jälkeenpäin kun katsoo niin nuo on hyvät noin, että harmaa on sukanvarressa :)

Loppuun vielä jatketaan vihdoin viimein taas haastetta:

5. Favourite movies you never get sick of watching?

Lempileffoja? Jahas katotaas... Disneyltä oikeastaan kaikki, Taru Sormusten Herrasta-elokuvat, Titanic, Avatar, Pilvikartasto, Inception ja Ependables-leffat. Lisäksi Gibli-elokuvia kuten Henkien Kätkemä (se ensimmäiseni), Liikkuva linna, Prinsessa Mononoke, Laputa ja Nausica. Lisäksi muita japanilaisia piirrettyjä kuten FF -Advent Children ja FMA -Conquerror of Shambala. Joo, tuossa oli jo aika paljon hehe... mitä voin sanoa, mie oon leffa-geek! Ja tuosta listasta muuten puuttui vielä kokonaan musikaalit! Mamma Mia, Les Mizerables, My Fair Lady, Operan kummitus.... *häviää taustalle luettelamaan*

No niin, eiköhän tuo jo riittänyt, ensi kerralla lisää xD

Jeps, eipä kai taas muuta, tulevasta muuten sen verran että suunnitelmissa ja työn alla on yksi vähän erilainen ja isompi postaus josta O jo tietääkin mutta muuta en vielä paljasta ;) Selviää jossain vaiheessa! Ciao!