Tutustuin tässä vkloppuna disneyn uusimpaan Frozen -elokuvaan ensin muutaman biisin (Let it go ♥) kautta ja lopulta löysinkin leffan youtubesta eheh... Pakkohan se oli kattoa ja sanotaanko näin että olen rakastunut... Aivan ihana uusi versio perinteisen Lumikuningatar-idean rinnalle. Lisäksi en voinut olla huomaamatta tiettyjä yhtäläisyyksiä elokuvan Elsan ja Wicked-musikaalin Elphaban välillä. Asiaahan pönkittää entisestään se että Idina Menzel esittää molempia. (Tiedän, ei esitä enää Elphabaa mutta minulle Idina on ainoa oikea Elphaba, samaan tapaan kuin Sean Connery on toisille ainoa oikea Bond) Molemmilla on hallitsemattomia voimia jotka he lopulta yrittävätkin suurimman osan ajasta tukahduttaa kokonaan, molemmat joutuvat muiden vainoamaksi kun kyseiset voimat pääsevät valloilleen. Ja mitäs sanotte seuraavista vertailevista laulu-lainauksista:

Elphaba: I'm through with playing by the rules of someone else's game 

Elsa: No right, no wrong, no rules for me, I'm free

628x471-normal.jpg

Googlesta

Elphaba: And if I'm flying solo, at least I'm flying free

Elsa: Yes I'm alone, but I'm alone and free

movies-frozen-still-3-normal.jpg

Googlesta

Elphaba: It's time to try defying gravity

Elsa: It's time to see what I can do, to test the limits and break through

maxresdefault-normal.jpg

Googlesta

Elphaba: One more disaster I can add to my generous supply

Elsa: No escape from the storm inside of me, I can't control the curse

frozen_elsa_by_meddek-d6w674h-normal.jpg

Googlesta

Elphaba: I'm wicked through and through

Elsa: That perfect girl is gone

Ihan totta, en mie ihan tuulesta oo näitä yhtäläisyyksiä temmannu! Nyt sitten vain odotellaan että kyseinen leffa tulisi dvd:lle, laskeskelin itsekseni että kun ensi-ilta oli joulun alla ja siinä semmonen pari kk yleensä menee ennenkuin leffa tulee dvd:nä niin varmaan johonkii maaliskuun aikoihin mennään. Sitä odotellessa!

Vanhempaa blogia lukeneet ehkä muistaa kosmetiikkapostauksista että meikäläisellä on ollut meneillään jo aika kauan operaatio the kuorintavoiteen etsintä ja nyt alkaa tuntua siltä että etsintä on saapunut päätökseen:

IMG_0849-normal.jpg

Yves Rocherin aprikoosinkiveä sisältävä "hedelmäinen" kuorintavoide. Ite oon tykänny tosi paljon, tämäkin kuuluu sarjaamme "joku kaupanpäällinen piti valita niin nappasin tämän". :D Ite kuorin nassun yleensä kerta viikkoon saunan jälkeen kun lämpö on vähän pehmentänyt ja avannut ihohuokosia tai jotain sellaista heheh... mut siis oikeesti, saunan jälkeen ja tuo kuorii sen verran tehokkaasti että se riittää minulle. Tuoksu on kiva, samoin koostumus, paras kokeilemistani tähän mennessä. Hintakaan ei ole paha, siinä 5 e ja vaikka puteli onkin vähän pienenlainen niin riittää kyllä kun ei todellakaan tarvi paljoa. Nyt onkin sitten vaan pieni pelko persuksissa että olen tuon hankkinut tosiaan varmaan vuosi sitten, samperi soikoon jos sitä ei enää ole myynnissä...! Asiaan saatetaan palata myöhemmin...

Taas ehkä vähän asiaa-tikusta-postaus mutta mitäs siinä, vapaa maa :) mukavaa päivää kaikille! Ciao!