Niinku lupasin, jälleen vähän neulomuksia, kuten myös vähän muutakin mutta palataan siihen kohta.

IMG_1509.jpg

Puhuin näistä tilauslapasista jokunen postaus sitten, eli jälleen tuolla musica-muotilla lapaset harmonikka-tytölle ja sitten vaaleanpunaiset prinsessa-lapaset nelivuotiaalle pikkuprinsessalle :) osaan tuon musica-kuvion kohta varmaan ulkoa, etenkin kun on vielä yhdet kynsikkäät tilauslistalla...! :D prinsessalapasten kruunut on tehty neulahuovutuksella. Oli muuten aika metka kun oon viimeks varmaan kymmenen vuotta sitten neulahuovutusta kokeillu, en enää edes muista missä...! Mutta ihan hyvinhän nuo onnistui :) kruunuihin lisäsin muutamat helmet ja sitten vielä tuommoiset virkatut kukat lapasten ranteeseen. Kukat on muuten hakaneulalla kiinni eli ne voi irroittaa ja laittaa jonnekin muualle niin halutessaan :)

Sitten siihen muuhun! Sain pitkästä aikaa askarreltua taas korujakin! Kävin pari päivää sitten Askaretta-kaupassa ja löysin sieltä muutaman nätin riipuksen.

IMG_1496.jpg

Ensimmäisenä tuommoinen hopeinen... itse asiassa en oo ihan varma onko tuo kukka vai lumihiutale :D taitaa olla kukka. Nauhaksi löysin Karjalan Ompelukoneesta tuollaisen hopeapunoksen. Se on nätti!

IMG_1499.jpg

Toinen jonka llöysin oli tuommoinen pronssi-kehyksinen kukka. Noita oli muuten erivärisillä pohjilla; valkoisena, punaisena ja vihreänä oli ainakin. Minä otin tuon mustan. Nauhaksi musta ohut satiininauha.

IMG_1502.jpg

Kolmas mitä löytyi oli nuo korvisrenkaat joihin lisäsin vain koukut. Nuo olikin muuten aika hyvä ostos, ovat roikkuneet korvissa jo kolme päivää :D

Ja vielä yksi minkä löysin...

IMG_1505.jpg

Uusi korvisteline oih! ♥ tuollainen patinoitu pronssi, ja korvispareja menee niin himputin monta! Lisäksi tuon kanssa onkin hyvä ottaa jatkossa kuvia kun taas joskus innostun koruja väkertämään :)

Eipä kai taas muuta, huomenna olisi taas tiedossa työkeikka :) ciao!