Ei sitä kirkkainta mitalia nyt jääkiekossa sitten tullutkaan. Tähän väliin voisi ruveta purnaamaan esim muutamastakin aika heppoisesta jäähystä, muutamasta viheltämättä jääneestä jäähystä jne mutta en rupea. Olen hyvä häviäjä ja totean että parempi voitti ja ensi vuonna uusi yritys. :)

img-thing-normal.jpg

Kuva Googlesta

Nyt kyllä tunnen itseni kamalaksi valitan-kaikesta-ja-koskaan-ei-ole-hyvä-ihmiseksi mutta ei tuon sään viilenemisen olisi ihan noin äkkiä tarvinut tulla...! Lähdin eilen matkaan siinä i-päivästä ja mittari näytti mukavat +25. Pyörin ensin kaupungilla keskenäni ja sitten kun kaveri pääsi töistä niin nähtiin vielä hänen kanssaan ja kotiin suoriuduin siinä seitsemän jälkeen. Olin ehkä pikkasen jäässä...! Ja kotiin tultuani huomasin miksi, lämpötila oli tipahtanut sen mukavan 10 astetta alespäin...! Enhän minä niissä helteissä tajunnut mitään takkia ottaa...! No, kotona sitten kollari niskaan ja teetä kurkusta alas niin lämpeni ihan mukavasti. Ja nyt on ihan kiva olla kun asunnossakin on lämpö laskenut yön aikana melkein viisi astetta eikä läkähdy heti kun yrittää sentin liikahtaa johonkin suuntaan :) Lisäksi olen niin innoissani siitä että nahkatakkini sai jatkoaikaa käytön suhteen...! Siinä on kyllä takki joka on selvästikin tarkoitettu alle 10 asteen keleille, muuten on ihan liian kuuma kun se ei tuulta päästä ollenkaan läpi.

Tosiaan kävin eilen keskustassa ja yksi siellä hoidettava asia oli uudet kesägladiaattorit. Olen viime kesän lopulla ja nyt näiden parin viikon aikana kompuroinut vanhan parin toisesta sandaalista pohjan melkein puoliksi irti niin totesin ettei niillä ole enää mitään ideaa jatkaa. Suunnaksi otin sitten DinSkon jossa on tällä hetkellä meneillään loppuunmyynti, nyyh! Eihän tänne jää kohta enää mitään kenkäkauppoja...! No, löysin oikein kivat tasapohjaiset niitti-gladiaattorit n 9 eurolla ja lisäksi vielä yhdet toisetkin kengät.

IMG_1124-normal.jpg

Nimittäin korko-gladiaattorit! Mikä on oikeaoppinen nimi? Enkuksi nuo olisivat "cage booties"... 'Häkki-kengät...?' Kuusi euroa verottivat nuo ja ovat muuten ihan pirun mukavat jalassa! Missä vaiheessa pitäisi ruveta huolestumaan? Siinä kun viettää koko koti-illan kengät jalassa vai siinä kun tekisi mieli mennä nukkumaankin nuo jalassa...? Heheh :D

IMG_1128-normal.jpg

Lisäksi löysin kirjastosta vähän piristystä sadepäiville ♥ en oo vielä ehtiny kuunnella kun ekaa levyä mutta sekin on jo tarpeeksi...! Ekalla levyllä yksi lemppareitani on juurikin se When the sun rises in the west. Ihan jo sen takia että Dany ja Khal Drogo (nyyh!) kuuluvat lempparihahmoihini ekalla tuokkarilla ja koko kohtaus on vaan samaan aikaan niin riipaisevan surullinen sekä jollain tapaa katkeransuloinen...!

Eipä taas kaiketi muuta, ciao!