Ihan kiva kun kello on n 11 ja lämpömittari näyttää jo tälläsiä lukemia...

IMG_1102-normal.jpg

Alhaalla on tosiaan ulkolämpö ja ylhäällä sisälämpö... Lääh puuh... helteet vasta alko ja meikäläiselle riittäis jo nyt...! Selvästikin minut on tarkoitettu asumaan johonkin Siperian korkeudelle heheh... Luulenpa että ihan hyvin voi ensi yönä nukkua pikkuikkuna auki kun eilenkin sain siihen taas laitettua hyttysverkon. Niitäkin on jo näkynyt...! Ja myönnettäköön että lämpömittarin anturi on sellaisessa paikassa että siihen aurinko paistaa heti aamusta (koska kaikki ikkunat on itään...) mutta on se anturi jo tunnin-pari ollu pois suorasta auringosta kun tämän kuvan otin...!

meteogram-normal.jpg

Kuva Forecan sivuilta

Ihan kivaa säätä lupailee muutenkin tälle viikolla, pitihän se arvata että helteet alkaa heti kun mie lähen töihin... Torstaina tosiaan alkaa aamuvuorolla ja samantien vk-lopuksi öihin. Että jos loppuviikosta keksin jotain tarinoitavaa niin se on taas jotain kahvin siivittämää sekoilua heheh.

IMG_1101-normal.jpg

Lämpöaallosta innostuneena kannoin myös tänään jälleen kaikki kesäkengät varastosta ylös ja ne korvasivat talvikengät kenkähyllyssäni. Tuo on joku Jyskin avohyllykkö, toimii erittäin mainiosti kenkähyllynä, kaksi paria menee jokaiselle hyllylle eli vetää kymmenen paria kenkiä. Lisäksi sain käytyä kaikki kesäkengät läpi ja muutama sai tuomion siitä etteivät vain sovi omiin jalkoihini ja kokivat siirron kirppiskassiin josko kirppispöydänkin saisin aikaiseksi tässä alkukesästä. Oon viime aikoina huomannu tulleeni paljon tietoisemmaksi ja tarkemmaksi siitä että kenkien pitää oikeasti olla hyvät jalassa eikä vain näyttää hyviltä, mikä on ollut surullisen monta kertaa se ainoa kriteeri kun kenkiä olen ostanut.... Muutamakin pari tulee löytämään tiensä kirppispöytän ja toivottavasti myös uuteen rakastavaan kotiin.

No joo, eipä kai taas muuta. Muistakaa juoda vettä näillä lämmöillä, tiedän kokemuksesta että nestehukka ei ole kiva asia! Ciao!