1528956236dd1047ad248201a3fae74c.jpg

Kuva Googlesta

Hups, pitänyt taas vähän taukoa. Noh, eipä tässä sinänsä mitään uutta taivaan alla, paitsi että onnistuin saamaan vielä toisenkin nuhakuumeen tuossa pari viikkoa sitten... Mutta tervehtynyt olen ja nyt on edessä yövapaat, tänään lopetin valvomisen. Ja olen sivumennen sanoen innoissani kuin pieni orava tuosta valkoisesta tavarasta ulkona, jei! ♥ vaikka täällä lämpötila onkin vielä juuri ja juuri hätäseen plussan puolella niin kyllä se lumi silti jo maassa pysyy.

Rakas ystäväni E oli tuossa vähän aikaa sitten puolisonsa kanssa matkoilla ulkomailla ja tänään nähtiin taas pitkästä aikaa. Asutaan E:n kanssa nykyään sen verran lähekkäin että mie sain roolin kasvi-sitterinä matkan ajan :) mutta asiaan, ystäväiseni toikin miulle vähän tuliaisia ja sanoisinko että menin vähän pähkinöiksi... :D

IMG_1399.jpg

Ensimmäisenä esittelyyn pieni puinen pöllö! ♥ kaikki kaverit on tainu huomata että miulla on joku ihmeen fiksaatio ja mielenkiinto pöllöihin, en tiedä mikä niissä kiehtoo mutta mm pöllö-koruja löytyy jonkinmoinen määrä korupuustani ehheh... Ja koruista puheenollen...

IMG_1401.jpg

Oih! Tuo punainen on rannekoru ja riipus on kaulaan. Pakko myöntää että en itse valitsisi hyllystä turkoosia korua mutta tuo on silti ihan täysosuma! Onneksi ystävät onnistuvat aina välillä tönäisemään minut mukavuusalueeltani :)

IMG_1403.jpg

Lisäksi sain vielä inkivääri-teetä, njams! Ja tuo teepaketti on muuten ihan käsittämättömän söpö :) tee-muki puolestaan on Perfect Home -kutsuilta ostettu Victoria-sarjaa. Serkkuni piti kutsut tuossa jokin aika sitten ja vaikka kova aikomus oli olla ostamatta mitään niin jouduin nöyrtymään noiden mukien ja yhden Led-kynttilän edessä... No, onneksi ne ei mitenkään hirmukaliita ollu, plus nuo mukit on kyllä ollu hirmu ahkerassa käytössä niin kahvi- kuin teemukeina :) Mutta tuliaisista vielä kerran iso kiitos E ja tervetuloa takaisin! ♥

Vielä vähän lisää materialismia, viimeiset pari kk olen keskittänyt ruokaostokseni K-supermarkettiin (vaikka se on kaupoista kaukaisin...) yhdestä tietystä syystä... Nimittäin leimojen takia!

marimekko_kerailykampanja1760px.jpg

Kuva Googlesta

Hankin itselleni nuo luumun väriset Marimekon Pippurikerä-lakanat! Miulla ei ole ikinä vielä ollut Marimekon lakanoita, yksi meikkipussi ja laukku löytyy mutta siinä se. No nyt löytyy minultakin omat ja pakko myöntää että nuo saattaa olla kova sana ensi kesänä. Koska lakanat on 100% puuvillaa on ne näin talvisin jopa kylmät, joten voisin kuvitella että olisivat kesällä vähän viileämmät nukkua kuin perus sekoite-kankaiset.

Kuten sanottu, edessä vapaat. Mitäs sitä tekisi...?

IMG_1404.jpg

Kyllä, lankesin ja kaivoin jouluvalot esiin... olen altistunut liikaa valoille keskustassa liikkuessa! >.< tuo 6m meni parvekkeelle kun siihenkin nyt fiksusti valot saa ja nuo Laura ja Sirius valot tulee sisälle.

Jeps, eipä kait muuta. Huomisen ainakin aion viettää visusti neljän seinän sisällä, ihan jos siitäkin syystä että pitää latailla akkuja että selviää ensi viikon 6pv työputkesta taas hengissä... Katotaan mikä on tilanne viikon päästä, vieläkö henki pihisee ;D ciao!