Eilen oli O:n kanssa taas pitkästä aikaa kirppispäivä kun molemmilla sattu vapaa. Eurokirppiksellä käytiin, se onkin oikeestaan se paras Laprannan kirppiksistä. Mutta pakko vähän purnata siitä miten törkeitä hintoja kirppiskamasta pyydetään... Okei, Ilse Jacobsenin (meniköhän oikein...?) merkkikengät on hienot, mutta päälle kakskymppiä?! Minä kun luulin että kirppiksellä oli ideana myydä tavaraa halvalla... Toki eihän se tyhmä ole joka pyytää vaan se joka maksaa, mutta kyllä myönnän että jännitin sillon oman pöytäni aikaan kun rullaluistimieni hinnaksi laitoin 15 e kun olivat melkein uudet, mutta olin kyllä lähes varma etteivät ne häviä ennen kuin laitan viimoisille päiville matalamman hinnan. Mutta olivat hävinneet ihan sillä mitä pyysinkin, ihme. Mutta nyt eksyin aiheesta. Olisin löytänyt myös kahdella eurolla ihanat ihanat korkkarit mutta kun ne oli jalkapöydältä ihan liian tiukat nyyh! Sometimes I hate my feet.... Mutta löysin lopulta kuitenkin jotain!

IMG_0601-normal.jpg

The Hound of Baskerville, se ainoa Sherlock Holmes kirja jonka olen lukenut :D ja kun noista korkeista hinnoista valitin niin tämä kyllä palautti uskoni kirppiskulttuuriin, hinta oli nimittäin 80snt :) tyks!

IMG_0600-normal.jpg

Koska oltiin liikkeellä iltapäivästä alkoi kirppiskierroksen jälkeen olla molemmilla vähän nälkä niin otettiinkin sitten suunnaksi kiinalainen! Molemmat otti kanaa, O pähkinöillä ja mie kasviksilla ja nam! Hyvää oli!

Ja itse asiassa heittäydyin vähän aasialaisiin tunnelmiin myös kotona, kokeilin nimittin ensimmäistä kertaa tehdä kanaa hapanimelä-kastikkeessa...

IMG_0603-normal.jpg

Onnistui jopa yllättävän hyvin ensikokeiluksi :) ensi kerralla pitää vaan antaa ehkä hautua vähän kauemmin että häviää se ketsupin maku vähän paremmin. Minun käyttämäni ohje löytyy Hellapoliisin sivuilta täältä.

Jälkkäriksi olikin sitten jäätelöä ja yksi all-time parhaimmista Disneyn elokuvista...

IMG_0602-normal.jpg

Ruusunen, jonka nappasin eilisellä reissulla CityMarketista. Ah! Pienenä mie kikatin aina ihan kippurassa kun Floora ja Ilomieli vaihteli Ruususen mekon väriä :D

Eipä kaiketi taas muuta, huominen ilta ja lauantain aamuvuoro ja sitten alkaakin taas yöt. Ciao!